Şimdi Ara

SKYVISIONUN ARTILARI EKSİLERİNDEN ÇOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haa bugaboo sen muittinmisin? muittin aqua makua fake nick bilmemne hepsi zaten orada. benim verdiğim linkin aynısını vermişsin. en azından ben yorumu okuyucuya bırakmıştım. sen kendin güzel(!) yorumlamışsın. orada ilk mesajı kimin attığını ve devamını okuyan gören zaten neyin ne olduğunu anlar. ben gene yorum yapmicam. bugabooooooooooooo kendi kuyuna düşüyosuuuuuuuuuuuuuuuuun.
  • valla bugaboo bende o forumu ilk gördüğümde çevir çevir oku mantığı, okudukça da gülmüştüm. komedi valla.

    ayrıca senin uzak doğu malları konusundaki tutumun değişmiş ne iş? bugaboo çok kötü düştünnnnn. yapmiycaktın bunuuuuuu. hem firman hem kartın açısından kötü olduuuuuuuuuu.............
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    Ben bugaboo yum. 2003 den beri buforumdayım. Bursa da yaşıyorum. Adım deniz, soyadım CAN. Telefon numaram bir ay evveline kadar profilimde yazardı ancak silmek zorunda kaldım.!!!

    Peki sen kimsin?
    Foruma daha yeni geldin. Digital tv kartlarında uzmanmışcasına skyvizyon al deyip duruyon. Daha öncede ss2 kullanmışsın. Ama öncesinde nerdeydin. Bunca bilgini insanların dertlerine çözüm bulabilmek için kullanmadın ve niye sorunlar varken burda değildin. Bu kartla birlikte topraktan mı bittiniz????

    Neden bu skyvizyon ismini söyleyip duranlar hep yeni nickler?
    Hiç mi bunların arasında ss2 kullandıkları zamanda bu forumun gerçek kullanıcısı olup, daha sonra bu kartı kullanıp züper kart diyen yok???

    İnsanları aptal yerine koymaya dewam etmeyin. İnsanların sabrının taştığı noktalar farklı farklıdır. Benimki sizin bu foruma geldiğinizin ilk zamanlarında taştı!!!







    Valla katılıyorum bugaboo, ne güzel yazmışsın. Forumda son kullanıcı gibi kartlarını satmaya çalışan insanlardan gına geldi ya.

    Tesbitin için tebrikler

    aRcH
  • bugaboo allaanı seversen insanları kimin aptal yerine koyduğu ortada. o forumdada ortadaydı. o yüzden kıvırmaya çalışma. burada hoş şeyler olmadığı ortada. bu hoş şeylerin kaynağı da ben değilim. bu güne kadar ne saygı ne terbiye ne etik ne de başka bir kuralı aşacak bir yazıda bulunmadım. ss2 skyvision inca aver farketmez herkeze yardım ettim. (bu arada daha önce ss2 kullandım ama kendi bilgisayarımda ss2m olmadı hiç. benim ilk kartım skyvision. ama dijital tv kartlar dünyasını skyvisiondan önce bilirdim. elektronikle aram iyidir) tasarımcıyım. geçen hafta patrona rest çektim ve istifa ettim. şu anda serbest tasarımcı olarak çalışıyorum.

    skyvision kullanıcıları neden yeni gibi saçma bir soru yöneltmişsin. skyvision bir yıldan az bir süredir satılıyor. ben bilmiyorum kaç ay oldu bu foruma gireli. 449 mesaj atmışım. hiçbirinde yanlış yada yalan (bazılarımız çok kullanıyor) birşey bulamazsın. öneri isteyene ilk önerim skyvision oldu. çünkü en beyendiğim o oldu. ama bunun yanında başka kartlar da önerdim gereğinde. akşama doğru forumda bir arkadaşa skyvision alma usb al dedim. bu forumda çok sayıda skyvision kullanıcısı var, bir kısmının mesaj sayısı 1000 in üzerinde. benden çok daha kıdemli kişiler skyvision tavsiye ediyor. bende haliyle beyendiğim ve kullandığım kartı tavsiye ediyorum. ama sen ben ne zaman skyvision desem atlamadınmı? "o kart şöyle, almayın", "o kartın kullanıcısı az almayın", o kart uzakdoğulu almayın", ama her seferinde de ss2 alın boşverin onu demedinmi? ben sana buna karşılık ne cevap verdim? sadece olayın senin yazdığın gibi olmadığını anlattım. mevzu aylar sürdü. aylar boyunca sen twinhan üzerinden skyvisionı kötüledin. hemde hiç yok yere. bende ss2 konusunda bazı şeyler söyledim. hiçbiri yanlış değildi. hepsi ama hepsi doğruydu. sana belge gösterdim. üstelik biraz forumları gezen biri bunların doğruluğunu zaten bilir. şimdi turkeyforumda ss2nin ısınmasına çare arıyorlar. kimisi diyor fan bile işe yaramadı. bunu diyen ss2 kullanıcısı ve savunucusu. demekki bişey var kardeşim. şimdi ne oldu? sigma bir kart çıkardı (o mevzu zaten ayrı tartışılacak bir mevzu) sen bir günde fanatik oldun. taptığın ss2 kartın varken, bu sigma kartını kimse bilmezken sen biliyordun. nedir abicim? ss2ye toz kondurmazken, başka kartları reddederken sen birden bire sigma kartına tapmaya başladın, heryere resimlerini koymaya başladın. kim kimi kandırıyo bakalım? ss2 alıcam diyen hiçbir kimseye ss2yi boşver demedim. ne alayım diyen çıkarsa dedim bence bunu al. ama sen ne yaptın? bırak allahını seversen. senin ne olduğun belli.

    insanların sabrını taşıran sensin. skyvision kelimesi kullanan herkesle klavga ettin ediyosun da. işine gelmedi ve gelmeyecekte. karalama karalama karalama. işte bunu yapan kişi sizlersiniz. sizlerin kim olduğu da ortada. (kendi sitenizdeki yazılar, senin bu forumdaki yazıların, muittinin aqualanderin o forumdaki yazıları, hepsi hepsi aynı şeyi gösteriyor.)

    bırak artık ne kendi firmanı daha çok küçült nede kendini. bırak kartın satılacaksa satılsın. ama bu şekilde daha kötü şeyler oluyor. kendini ve markanı küçültüyorsun. ayıp yazık günah.

    ben hala aynı şeyi yazıyorum. eğer iyi kartsa zaten kendini belli eder sivrilir. skyvision şu anda ss2 ile aynı noktada. demekki var bişey hocam. bu kadar karalamaya bu kadar engele rağmen bu noktaya geldiyse var bişey. ama bazılarının işine gelmiyor. o bazıları aynı hizmeti sunsun, aynı kaliteyi sunsun o zaman onlarda biryere gelir.

    dijital tv dediğiniz kart eğer gerçekten çok iyiyse (ki benim şimdilik görüşüm bu yönde değil, ama zaman gösterecek) zaten başarıya ulaşır. bunu da açık yüreklilikle söylüyorum. ama bu şekilde olmaz onu da söyliyim.

    beni gerçekten tanımak istiyosan tanı abi. pm at, sana tel numaramı vereyim. ara beni. yakında bir ofis açıcam kendime küçük müçük. gel kahvemi iç. çok içten söylüyorum bunu sana. beklerim.

    kolay gelsin herkese.
  • arch sen kendinden bahsetmişsin. aslında bugaboo da senden bahsediyo. forumdaki ilk mesajın neydi arch? toplam zatn 18 mesajın var. kendinden gına mı geldi? siz kimi kandırıyorsunuz? salakkkkkkkkkmı sandınız insanları? salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkmı sandınız???????????????????????????????
  • Yeni - Eski üye mantığı ile ilerlenirse pek bi yol alınmaz bu konularda.. Herkez aynı anda öğrenmiyor bu adresleri ve senden bile daha bilgili kişilerin mesaj sayıları 3-5 olabilir. Bu işler mesaj sayısına bakmaz gibi bir kelimede kullanmak istemiyorum..

    Fakat bu forumda SkyVision kullanıcı sayısı fazla. Belki diğer forumlarda, diğer kartların kullanıcıları fazladır. Ben SkyVision kullanıyorum. İlk önce Gold bilgisayardaki tanımlarının ardından araştırdım ve buradaki yazıları buldum. Şuan kullanıyorum. Gayet güzel şekilde çalışıyor. Diğerleride eminim çalışır, ancak onlar hakkında bir yorum yapamam. Çünkü kullanmadım. O yüzden ne iyidir derim, nede kötüdür derim. Sürekli olarak mesajlarımda "Ben SkyVision kullanıyorum tavsiye ederim" derim. Bunun nedeni kullandığım ve denediğim içindir.

    Senin mesajlarına yazdığım cevapların nedeni ise, senin SkyVisionu çok kötü bir kartmış gibi tanıtman. Bunu ne amaçla yapıyorsun tam olarak bilmiyorum. Reklam olabilirmi ?? Yada kazançmı sağlıyor ?? Yoksa şu bazı mesajlarında bahsi geçen mesaj sayını arttırmak için mi yazıyorsun ?? Her SkyVision konusunda kendi kartını tanıtıyorsun..

    Profilimde Gazeteci - Fotomuhabir yazıyor. Şuanda o işi yapıyorum. Ancak Elektronik mezunuyum.. Nasıl ve ne şekillerde yapıldığı hakkında yeteri kadar bilgiye sahibim..

    Bence herkez kendi görüşünü aşırıya kaçmadan savunsun.. Ancak insanları salak yerine koyup, gına getirecek kadar yapılmasın bu iş.. Eğer bu işten kazancın varsa söyle, alacak olursak o karttan sana ulaşıp alırız.. Kazancın artar....


    Saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    Öteki resimin etiketi daha güzeldi



    Heryere aynı resmi sürekli ekleyeceğime, tek yerde sürekli değiştiririm.. ANLAYAN ANLAR..
    Herkez salak değil.. (Bazıları gibi..)
  • bugaboo bu ne yüzsüzlük yaa? inan senin gibi bir insan oğluna daha rastlamadım. o kadar yazmışım, o kadar yerin dibine sokmuşum seni, ama sende tık yok. böyle gamsız olmak lazım aslında, uzun yaşar senin gibileri. senin neyini karalıycam? sen kendini öyle bi karaladın ki... karalanmaya ihtiyacın bile yok senin. senin de firmanın da kartının da ayaklarını kendin kaydırdın. etme bulma dünyası. daha buraya cevap vermeden,(ki aradan 3 saat geçti ve sen forumdaydın) gittin aradın başka bir "tv kart önerisi" buldun, koca koca resimleri attın hemen. iyi satışlar diyelim. beni mutsuz etmez senin satış yapman.. yeterki yalan söyleme. yeterki başka yollara sapma. ama senin ne yada kim olduğun bu forumda anlaşıldı. çözüldün sen. ve kendin kendini tanıttın. (bu arada "skyvision artıları eksilerinden çok" başlığı gündemde kalıyor sayende. yani bana farketmez ama senin için hoş değil bu. uyarayım dedim)

    haa bilmem ne kadar algı kabiliyetin var. ben archa "senden bahsediyo" derken onun bulunduğu statüyü anlatıyosun dedim ama tabi bazen algı önemli.

    fix oldu sende bu. "niye saldırıyosunuz?" "beni ezdiniz", "niye karalıyosunuz?" sen önce yazı okumayı öğren. kimin kime saldırdığı, her seferinde kimin mevzu açtığı, kimin kimi karaladığı bu güne kadar çooooook anlaşıldı. yukarıdaki yazımdan hiçbir ders almamışsın. hiç utanmamışsın. (yada utandın ama ekmek parası naaparsın diyosun) bide sen yazıyosun fake nick bilmemne diye. bırak be bugaboo. valla kabak tadını geçtin. sen efendi efendi satışına devam et. ama efendi efendi.

    şimdi artık bırak bazı şeyleri de bizde görmezden gelelim saçmalıklarını. unutalım devam edelim kaldığımız yerden.
  • Zaten Gold Bilgisayarda kart tükendi.. YOK SATIYOR..
    Markom Bilgisayardan temin edebiliyoruz..

    Resimleri almak içinde, resmin üzerine sağ tıkla. Oradan özellikleri tıkla.. Resim adresi yazıyor..
  • estağfurullah bugaboo.


  • quote:

    Orjinalden alıntı: dreamon

    estağfurullah bugaboo.
  • peki
  • güzelmiş bu..
  • uzadımı boyun ??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

    arkadaşlar benbim şöuyle bi durumum var,

    120 lik motorlu bi çanak var salonda next 8000skyplus var, ben de bi kart alarak aynı uydu antenini kullanmak istiyorum. (uyduda 2 çıkış var sanırm, birisi şluanda nexte bağlı dier uç benim odamda :) )
    bunun için dikkat etmem gereken şeyler var mı ?

    motoru ben döndürmesem de olur, zaten 1 tane çanak var nereye bakarsa 2 yerden de o uydu izlenecek.

    Bu şekilde bi bağlantı yapınca uyduda yada benim sky star/vision kartımda bi sapıtma olur mu ?


    Hararate arasında görülmedi sanırm :)

    bu konuda bilgi verebilecek bi abimiz, kardeşimiz var mı :)
  • Burun yalanlar dolayısıyla uzuyor. Bilinen kadarı ile..


    Bu arada fazla mesai yapıyosun demekk. Helal sana..
  • hocam kusurabakma... skyvision kartında diseqc 1.2 desteği var. motorlu çanaklar konusunda rahattır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    quote:

    Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

    quote:

    Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

    arkadaşlar benbim şöuyle bi durumum var,

    120 lik motorlu bi çanak var salonda next 8000skyplus var, ben de bi kart alarak aynı uydu antenini kullanmak istiyorum. (uyduda 2 çıkış var sanırm, birisi şluanda nexte bağlı dier uç benim odamda :) )
    bunun için dikkat etmem gereken şeyler var mı ?

    motoru ben döndürmesem de olur, zaten 1 tane çanak var nereye bakarsa 2 yerden de o uydu izlenecek.

    Bu şekilde bi bağlantı yapınca uyduda yada benim sky star/vision kartımda bi sapıtma olur mu ?


    Hararate arasında görülmedi sanırm :)

    bu konuda bilgi verebilecek bi abimiz, kardeşimiz var mı :)


    Motoru dijital receiver çevirecek zaten. İki odadaki kblo ayni yere çıkıyordur. Sakın iki ayrı uydu alıcısını aynı anda bu kablolara bağlama(rec.+rec veya rec.+tv kart)
    Yapman gereken lnb yi çift çıkışlıya çevirip boşta kalcak lnb ucunu tv karta takman....




    LBN çift Çıkışlı, benim odadaki kablo ve diğer odadaki kablı 1-1 inden bağımsız,
    bu durumda ss2'yi hiç düşünmemem gerekiyor sanırm ?
    aklımda skyvision var. sanırm işimi görecektir :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    quote:

    Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD


    LBN çift Çıkışlı, benim odadaki kablo ve diğer odadaki kablı 1-1 inden bağımsız,
    bu durumda ss2'yi hiç düşünmemem gerekiyor sanırm ?
    aklımda skyvision var. sanırm işimi görecektir :)




    Eğer lnb zaten çift çıkışlı ise hiçbir problem yok. Herhangibir cihazı direkt olarak, boşta kalıp motordan geçmeyen uca rahatlıkla takabilirsin. ss2, twinhan, digital-tv hiç farketmez.



    Motordan Geçmeyen derken ne demek istediniz ?
    göründüğü kadarıyla kablolaruın hiç birisinin motrola bi teması yok :) motor nasıl döbnüyor anlamadım ben de :)

    ama sonuç olarak şu anda motor döndürme işini reciever yapıyor(next8000) ben boştaki ucu alıp tvkartına taksam uydu değiştirmekistediğim zaman recieverdan değiştirsem karta herhangi bir zararı olur mu ? sanırm ss2 bu konuda biraz hassasmış, ve tuneri yanıyormuş. şu görüntü itibari ile skyvision alacak gibiyim, işallah bi sorun olmaz :) ama ss2.6D için de fena şeyler yazılmıyor. hangisini alacağımı şaşırdım wallahi billahi.
  • selam ben skyvision kullanıyorum önerebilirim. normal çanakla kullanıyorum ortak sistem çok güzel çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.