Şimdi Ara

SKYVISIONUN ARTILARI EKSİLERİNDEN ÇOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla niyeti bozdum benim ss2 den cektigimi kumeste kovalanan tavuk cekmemistir skyvisionun yzılarını okudugumdan beri tamam dedim alıyorum ss2 çöpe (yanlıs anlasılmasın karta gıcık falan degilim sadece bir halt edip sanırım karata zarar verdim yoksa kartın sucu yok ancak bazı ozellikleri bukadar fark ediyorsa skyvision almakta fayda var fakaaaaaat bisi sorucam kartın ustunde iki adet giriş var bu aynı anda cift canak baglanabiliyor falan mı demek yoksa bir stepne mi?
    tesekkurler
  • SkyVision kullanıyorum bende ve forumda da anlaşılacağı gibi kullanıcısı fazla..

    LNB In
    LNB Out

    bunlar var. LNB Out ile diğer bir receiver bağlanabiliyor ancak tam anlamı ile performans alınamıyor. Yani bir bölüm V yayın izlerken diğer H yayın izliyor gibi bişey..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT_TeaM -- 19 Nisan 2005, 22:47:25 >
  • jeton ikiside giriş değil bunların abicim. biri çıkış NT_TeaM dediği gibi. ama benim tamamlamam lazım biraz sanırım. şimdi lnb in olana çanaktan gelen kabloyu takarsın. outtan da başka bir skyvisiona yada receivera çıkabilirsin. iynı anda izlemek istemediğin sürece sorun yok. yani salonda reciverden izleyip aynı andada skyvisiondan izlemek istemessen hiçbir sorun yok. ister salondan ister skyvisiondan izleyebiliyorsun. aynı anda izlemek istersen de aynı polarizasyondakileri aynı üst yada alt bant kanalları izleyebilirsin sorunsuz. başka bişe denememeli ama sorun olmasın sonra. ama dediğim gibi aynı anda izlemek istemessen bu olay çok faydalı.
  • Öncelikle kendini tek başına kamuoyu sanıyorsan sana ne denirki başka.. Telefon ettiğin zaman ayrıntılı bilgiye ulaşabiliyorsun cihazları hakkında. Sizin oralarda olmayan bişey yani. Teknik bilgi. Anlayamadığın için kınamıyorum seni.. Öğrenmen lazım..


    quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    Öğrendiğimiz iyi oldu, peki 2004 yılı satış rakamlarınızı muhasebeniz raporladı mı, nedir?, kamuoyu olarak merak ettik?
  • yahu bi şurada böyle polemikler yaratmayın abicim yahuuu... kardeş merak ediyosan hakkaten telefon et ya skyvisiona ya bilmem golda ya bilmemnereye. kime ne kardeş kimin ne sattığından. ama istersen öğren bize de söyle bilelim. ama açıkçası merak etmiyorum. bana iyi satıyo gibi geliyo zaten.
  • Katılıyorum..

    quote:

    Orjinalden alıntı: cinnet

    yahu bi şurada böyle polemikler yaratmayın abicim yahuuu... kardeş merak ediyosan hakkaten telefon et ya skyvisiona ya bilmem golda ya bilmemnereye. kime ne kardeş kimin ne sattığından. ama istersen öğren bize de söyle bilelim. ama açıkçası merak etmiyorum. bana iyi satıyo gibi geliyo zaten.
  • nedir ne iş??
  • bu kart ag bagdastiricisi oluyo mu oluyosa ss yollayinda kanitlayin
  • kardeş sana bi printscreen aldım nası yolliim? bidewww.skyvisiontv.con/download adresinde skyvisiondata programı var işte o ağ bağdaştırıcısı olmasını sağlayan driver.
  • tesekkurler ilginize bende bazen ucuyorum ha 2 canak falan yuh artık yok 4 olsun
  • yok kardeş olur böyle şeyler estağfurullah. disek sağolsun o hallediyor çanakları.
  • DiSEqC olduğu sürece 2-4 fark etmez...
  • nası koycaz abi?

    bilmiyorum ki. image butonu var ama oraya kendi bilgisayarımdaki adresini yazmıycam heralde. yoksam öylemi yapcam?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugaboo

    quote:

    Orjinalden alıntı: dreamon

    arch sen kendinden bahsetmişsin. aslında bugaboo da senden bahsediyo. forumdaki ilk mesajın neydi arch? toplam zatn 18 mesajın var. kendinden gına mı geldi? siz kimi kandırıyorsunuz? salakkkkkkkkkmı sandınız insanları? salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkmı sandınız???????????????????????????????


    arch dan bahsetmiyorum yalan söyleme. Adam benden bile eski forum kullanıcısı 2003 ün ikinci ayında üye olmuş. skystar2 ye attığınız çamurları kabul etmeyenlere niye saldırıyorsunuz. daha yepyeni ömrünüzde resminden başka hiçbirşeyini görmemiş olduğunuz bir kartı önerenleri niye karalıyorsunuz.?
    Niye bu kadar rahatsızsınız?



    Hoş bir anektod olmuş tabii :) rahatsızlıklarının sebebi ortaya çıkmış oluyor .. yarası olan gocunur hesabı..

    aRcH




  • selam arkadaslar ben de avermedia usb digital tv karti aldim kurdum programini kanallari super cekiyor gorun tu hari ka yanliz gorun tu siyah beyaz renk li yapa bilmem icin bana yardim ci olurmusunuz cevabinizi bekliyorum...simdiden tesekkur ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.