Şimdi Ara

USB Aygıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasanın ön yüzünde bulunan her iki USB girişine taşınabilir bellek soktuğumda "BİR HI-SPEED USB AYGITI , HI-SPEED OLMAYAN BİR USB HUBINA TAKILDI"
    Bu sorunu cözmede yardım almak için bu iletiye tıklayın" diye bir mesaj veriyor.Bu iletiye tıkladığımda
    ÖNERİ:Bu bilgisayara bir HI-SPEED USB ANA DENETLEYİCİ EKLEMELİSİNİZ "diyor.
    Bu sorunu nasıl çözeceğim ?Ana denetleyici yüklemek sorunu çözecek ise , bunu nereden ve nasıl yükleyeceğim. Saygılarımla



  • senin sorunun usb 2.0 bir aygıtı usb 1.1 yuvasına takmış olman. bıostan usb 2.0 ın acık olduğuna bakmalısın yada bu gibi durumlar bazen usb girişindeki bir temazsızlık veyahut sorunsan kaynaklanıyorda olabilir. başıma geldi çünkü ordan biliyorum
  • Üstteki seçeneekle beraber sistemine sp1 veya sp2 yüklemediysen de aynı iletiyi alabilirsin. Aygıtın usb2.0 olsa bile yamaları yüklemediysen usb1.1 gibi tanır ve gördüğün iletiyi verir.
  • aynı sorun bendede oluyor 2 tane usb bellegim var 1gb olanda bu hatayı alırken aynı USB bağlantı noktasına 128 mb olanı takıyorum o sorun vermiyor.cözümü war mı bu sorunun?
  • Eski anakartlar üzerinde Usb 2.0 olmadığından bu tip mesajlar ile karşılaşabilirsiniz. (Bu sorun değil sadece windows bu aygıtın 2.0 ile daha hızlı çalışabileceğini söylüyor.)

    Bunun bir başka nedenide Biostan usb ler açık olmasına rağmen Usb 2.0'ın kapatılmış olmasıdır.

    İlk durumda eğer bu mesajları görmek istemiyorsanız, ya usb 2.0 çıkışı sunan PCI kartlardan alacaksınız (15-20 YTL) yada bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz (Bu uyarı mesajlarıda kapatılabiliyor galiba)

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.