Şimdi Ara

A:R:E:S Uzmanları yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ares ' le ilgili ne biliyorsanız yazın lütfen, Port açmak, d/l yapmak falan. Ben yeniyim Ares den başlicam interneti sömürmeye..

    Modemim US Robotics 9105 şimdiden saolun



  • birinci problemim forumda arama yaptığım zaman hiçbişey bulunamıyo? neden acaba?

    ikincisi (arama yapamadığım için soruyorum belki daha önce sorulmuştur.) ares te üç beş tane downloada tıklıorum ama biri bitmeden diğerine başlamıyor, bu normalimidir yoksa yapmam gereken bişey varmı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xacik

    birinci problemim forumda arama yaptığım zaman hiçbişey bulunamıyo? neden acaba?

    ikincisi (arama yapamadığım için soruyorum belki daha önce sorulmuştur.) ares te üç beş tane downloada tıklıorum ama biri bitmeden diğerine başlamıyor, bu normalimidir yoksa yapmam gereken bişey varmı.


    evet benimde dikkatimi çekti çalışmıyor arama
    ayarlarında indirilen yollanan dosya sayısı değiştirile biliyor oraya bir bak istersen ama bende eski sürümü var yeni sürümleri hrddisk traması yapıyor galiba beni sinir ediyor o özellik
  • ayarlarına baktım orda yanlış anlamadıysam en fazla şu kadar upload yada download yap diye bi ayar var.ama hala tek dosya indirebiliyorum sadece..
  • ares kullanan o kadar adam var kimse tenezzül edipte şu soruna bi cevap yazmadı...ŞOK şOK ŞOK imdat yardım amd mi intel mi diye topic açsak hemen dolar taşar hasbinallah...
  • tek indirme olayı, kontrol menüsünden tranfer de secenekleri ayarla orda ayni anda gönderim ve indirim var onları ayarla bide gönderim bant genişliği çok düşükse az sayıda indirme yaparsın

    port ise modem sabit ip verdiysen zaten kendi acar, sp2 yede izin vermen yeterli, kullandığı port 16027 tcp (ares regular)
  • saol kardeşim
  • ayarlar da maximum senden bilgi alınacak yeri ve senin maksimum download sayın var ikisinin yerini değiştir zannımca sen download sayısını 1 yapmışsın ondan bi dosya iniyo.....upload yani senden alınan dosyaları 1 yap diğerini artırman yeterli....
  • ama ben onun yerine warez i tavsiye ederim sana daha iyi bence....zaten aynı bağlantıyı kullanıyolar sanırım çünkü 2 side aynı şeyleri buluyo....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xacik

    birinci problemim forumda arama yaptığım zaman hiçbişey bulunamıyo? neden acaba?

    ikincisi (arama yapamadığım için soruyorum belki daha önce sorulmuştur.) ares te üç beş tane downloada tıklıorum ama biri bitmeden diğerine başlamıyor, bu normalimidir yoksa yapmam gereken bişey varmı.



    Evet var. "KONTROL PANELİ" yazan yerde "Transfer" bölümünde "AYNI ANDA YAPILACAK YÜKLEME" , "0" yap. bu sınırsız anlamına geliyor. aynı anda 50 download bile yaparsın.. ( Benim gibi )





  • bir soru daha;

    1 dosya arattım ve buldum. X kişisinde var diyelim , indir dedim, sadece ondan indiriyo değil mi? yani X in bilgisayarı açık olduğu sürece indirebilirim. X 1 hafta açmazsa makinayı onu mu bekliyecem?


    bir soru daha

    emule deki gibi download upload çizelgesi yok, onun yerine manuel ayar yapılıyo, benim internette surfumu ve oyunu oynamamı engellememesi için, upload a ve download kaç kb/s yazmalıyım?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcforum

    Arama yaptığınızda yıldızı bol olanları seçin.


    bende tersi bir durum sozkonusu.yıldızı bol olanlar hernedense cok yavas yukleniyor.tek yıldızlı ve tek kullanıcıdan yukledigim zaman perf. alabiliyorum!
    nedeni nedir!?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcforum

    Böyle bir soru ile ilk defa karşılaşıyorum. Ares Türkiyedeyken yüzlerce soru geliyordu ama bu hiç gelmemişti :) Bunun tek nedeni olabilir yıldızı bol olanları çok fazla kullanıcı tercih ediyor. Tek yıldız olanlar ise pek tercihe dilmiyor. Böyle oluncada siz yıldızı az olan bir dosya seçtiğinizde daha hızlı geliyor. Başka mantıklı bir açıklaması yok.


    sanırım oyle ebn yukleme yaparken mesela yıldız durumuna gore sıralayıp en usttekileri geciyorum genelde

    bu arada ares turkiye tam adresi nedir!?
  • ya peki ben neden indiremiyorum bişey bu aresten? 2 günde sadece 3 mp3 indi ya " sırada" diyor ya "bağlanıyor"

    256 k adsl windows 98 için var mı şöyle çatır çatır hızlı sorunsuz, virüssüz bir p2p? ares iyi dediler kurduk ama netice yok,

    ya da ben beceremiyorum, port açmak gerekiyo mu ares için?

    ya da başka p2p tavsiye edin , film indirmek mp3 le makinayı doldurmak, internetin nimetlerini sömürmek istiyorummmm
  • modemim u.s. robotics 9105 ve hergün yaklaşık bu kadar sömürüyorum. bağlantı hızım 256 . sömürdüüğüm kadar da paylaşmayı unutmuyorum tabiki. benim sloganım 1 günde 1 film...

  • Hem ares kullanıcaklar hemde uzmanı olucaklar? :D auhauahau ares tembel programı ve makinenin anasını ağlatıyor beş para etmez virüs gibi bir program bence "emlue dc++" gerisi zerre işe yaramaz
  • Ares bence şu anda alanındaki en iyi program.Ares ile birlikte upload ve download band genişliğinizi ayarlayabildiğiniz bir program kullanırsanız(örn.Netlimiter) böylece download yaparken aynı zamanda zorunlu olarak yaptığınız upload a limit koyabilirsiniz böylece hem download hızınız etkilenmez hem de bilgisayarınız kasılmaz.Dc++ ve diğer p2p programlar gibi dosya paylaşmanızı da zorunlu kılmadığı için çok rahat bi şekilde kurup hemen download a başlayabilirsiniz.Şiddetle tavsiye ediyorum.
    Ayrıca bir dosyaya tıkladığınızda sadece tek kullanıcıdan indirmiyor.Zamanla o dosyaya sahip kullanıcıları da katarak download kaynağınızı artırıyor böylece kendi bağlantı hızınıza göre max download hızınızla rahatlıkta download yapabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 18 Şubat 2005, 0:18:58 >
  • vallla saolun arkadaşlar ben 0 da yapsam 4 -5 de yapsam aynı anda 2 dosya indirmiyodu.hep leech paused oluyodu.uploadı 12 kb/s ye çıkarınca düzeldi.
  • ben ares lite edition herhangi bir ayar falan yapmaya gerek duymadın direk kullanmaya başladım ama sadece bir iki hafta çünkü şimdi evde değilim ......üniversite öğrencisi olmak zor evde bilgisayarım ama benim işime yaramıyor...
  • soru 1: ares de karşıdan yüklediğim adam kapatırsa makinayı indirmeye başka bir yerden devam ediyor mu?

    soru 2: ben kapattığımda bilgisayarı ve sabah açtığımda aynı yerden i
    ndirmeye devam eder mi?

    soru3: makinamın configi düşük , bu ares lite makinayı kasar mı?

    soru 4: kendi içinde bir ul dl limitewri var ayrıca netlimitere gerek var mı?

    Saouln yaw şimdiden yavrukurtçuklar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.