Şimdi Ara

FLASH!! MART 1 İTİBARİYLE ADSL UCUZLUYOR !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herşey güzeL oLacaK

    herşey güZeL olacaK .....

  • kotalılara zam yapıyorlar. ben 256 k kotalıya 29 milyon ödüyorum bana zorla 39 milyon ödetecekler. ben 512 istemiyorum kardeşim mesela. sadece sörf yapan birisiyim. 512'yi napayım. baktılar millet 256 kotalıya ucuz diye saldırdı, hemen geçirivericekler 39 milyonu. üçkağıtçı bunlar ya.
  • Downloadsız bi internet
  • İnsanlara attığı post sayılarına göre muamele yapmak çok yanlış şahsen ben yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum foruma katılım tarihimde ortada 1,5 seneye yakın üyeyim.
  • evet arkadaşa katılıyorum bende 256 kotalı üyesiyim herkesin kişisel seçimidir dl yapmak yada yapmamak.ben dl yapmayı sevmiyorsam sörf için almışsam ve kotalı bana uygunsa neden 29 ken 38 mil ödeyim? siz telekom kotalı olayını neden çıkarttı sanıyorsunuz? bu şekilde hız arttı upload kaçtı bilmem ne teraneleriyle yıl da en az 1 kez zam yapacaklar ticari politikası bu telekomun müşteri toplayıp parasını 2 ye katlamak.
  • caesar06 bizim gibi internete download upload zart zurt gibi bakmayan binlerce kişi var bence. adam soyuyorlar resmen bunlar. ben 56 k'dan sırf bu nedenle 256 adsl'ye geçmiştim. 256 kotalıyı 512 yapıp aynı fiyatta bırakmaları gerekir bence. çünki ülkemizde en çok 256 kotalı kullanıcısı bulunmakta. (kişisel fikrim)

    quote:

    Orjinalden alıntı: Caesar06

    evet arkadaşa katılıyorum bende 256 kotalı üyesiyim herkesin kişisel seçimidir dl yapmak yada yapmamak.ben dl yapmayı sevmiyorsam sörf için almışsam ve kotalı bana uygunsa neden 29 ken 38 mil ödeyim? siz telekom kotalı olayını neden çıkarttı sanıyorsunuz? bu şekilde hız arttı upload kaçtı bilmem ne teraneleriyle yıl da en az 1 kez zam yapacaklar ticari politikası bu telekomun müşteri toplayıp parasını 2 ye katlamak.
  • yapmayın arkadaşlar. 10 milyon zarar ediyoruz diyorsunuz ama ayda 10 tane film çekersiniz 512 ile. bir kere kullanmaya başladınızmı zaten farkı görürsünüz. kotalı olduktan sonra internet cafe den hiç bir farkı yok hatta daha pahalıya gelir. kotalı kullananların çoğunu görüyoruz. adamlar bizim 2 katımız para ödüyorlar resmen. kaldıki kotalı kalkmaz ama hiç kimseyede kotalı adsl tavsiye etmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ysroguz

    yapmayın arkadaşlar. 10 milyon zarar ediyoruz diyorsunuz ama ayda 10 tane film çekersiniz 512 ile. bir kere kullanmaya başladınızmı zaten farkı görürsünüz. kotalı olduktan sonra internet cafe den hiç bir farkı yok hatta daha pahalıya gelir. kotalı kullananların çoğunu görüyoruz. adamlar bizim 2 katımız para ödüyorlar resmen. kaldıki kotalı kalkmaz ama hiç kimseyede kotalı adsl tavsiye etmem.

    bence yanlış düşünüyorsun benim gibi düşünen çok kişi olduğunada eminim ben 3 aydır 29 milyon ödüyorum ve en faza 2.5 gblık kotadan kullanabiliyorum film indirmiyorum ufak tefek program vs indiriyorum fazlasıyla yetiyor ben sınırsız alsaydım ve benim gibi birçok kişi kalan 20 ytl kime kalacaktı sence,kimseye tavsiye etmem demişsin ama bir düşün bakalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

    walla 128 likler kalkacak dendiğği zaman da bu forumda herkes aynı tepkiyi göstermişti hade yaw tt yapmas falan denmişti sonuçta 256 lık bağlantımız oldu.zaten şu an kullandımız adsl artık gelişmiş dünya üülkeleri tarafından kullanılmayan bi bağlantı hızı olduğu için utandı herhalde telekom malum ab görüşmeleri war ya.ben şu an ne inanıyprum nede inanmıyorum bekleyip görecez hep birlikte ama sanırsam büyük ihtimalle bu 512 muhabbeti gerçekleşecek gibime gelioo.


    çok güzel bir yere değinmişsin ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.
    Bu forumun çok fazla üyesi olduğu için içindeki dangalak sayısı da çok fazla

    128kbits den 256kbits ya geçişde kıyamet koptu
    olmaz dediler birilerinin dayısı amcası telekomda çalışıyordu onlar da "olmaz" dedi.Teknik yorumlar yapıldı "olmaz" dendi.
    kargaşa çıktı insanlar en ufak bilgisi olmadan dalga geçtiler.

    256kbits ya geçildi fiyatlar ucuzladı.Herkes sus pus.Kimse 1 hafta önce yazdığı saçmalalıklardan haberi yok.

    Yine aynısı olacak yakında 512kbits ye geçilecek.Yine herkes sus-pus olacak.

    Olmayada bilir belli olmaz bu işler

    Ama ben TT den memnunum.
    Ne bağlantım kopar ne aksaklık olur sunucuya göre devamlı 26kb veri alırım.

    fiyatı mı ,diğer ülkelere göre fazla olabilir.

    Onların ekonomik durumu ile bizimki bir değil.Yaşam düzenleri sorunları aynı değil.

    Onlar çakalların ortasında yaşamıyor.

    Etrafımız teröristler ve şerefsiz ülkeler topluluğu
    ama siz diyorsunuz ki
    güllük güllistanlık isveç ile finlandiya ile aynı hızda internete aynı paraya girelim.

    Bu işte bir tuhaflık var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilyeri -- 16 Şubat 2005, 14:53:57 >
  • beyler süpper olmuş bu iş ya.ben duymuştum 512 olacağını ancak bu kadar yakın zamanda ve ucuzlayarak geleceğini düşünmemiştim.eğer yaparsa helal telekoma
  • ya bazı arkadaşlar hala anlamıyorsunuz demek istediğimizi ???

    ben dl manyağı değilim kardeşim mecbur muyum download yapmaya ? sevmiyorum sörf etmekten daha çok haz ediyorum ve bu yüzdende kotalı benim bütçeme çok uygun geliyor 512 le sınırsız film çekermişim siz böyle düşünüyorsunuz diye bütün 256 kotalı kullanıcıları sınırsız üyelik daha cazip diye mi düşünmek zorunda ? herkesin kişisel seçimi kendine göredir buna görede uygun tarifeli adsl alınır.neden kotalı 29ken 38 ödeyim ? download özgürlüğü bencede güzel bişey ama download etmeyen adamın günahı ne her ay 9 milyon fazlasını versin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Caesar06

    ya bazı arkadaşlar hala anlamıyorsunuz demek istediğimizi ???

    ben dl manyağı değilim kardeşim mecbur muyum download yapmaya ? sevmiyorum sörf etmekten daha çok haz ediyorum ve bu yüzdende kotalı benim bütçeme çok uygun geliyor 512 le sınırsız film çekermişim siz böyle düşünüyorsunuz diye bütün 256 kotalı kullanıcıları sınırsız üyelik daha cazip diye mi düşünmek zorunda ? herkesin kişisel seçimi kendine göredir buna görede uygun tarifeli adsl alınır.neden kotalı 29ken 38 ödeyim ? download özgürlüğü bencede güzel bişey ama download etmeyen adamın günahı ne her ay 9 milyon fazlasını versin ?

    kotasızlar benim gibi dl canavarı oldukları için kafası basmıyor dl yapmadan sade sörf için internet kullanmaya
  • evet cazar iste bunu bende demek istedim,ama adam dangalak diyo.
    Ben biliyom kime söyldigini.Birsey bildigi yok iste.Sonra da laf atiyor.
  • Boşver arkadaşım sen onlara aldırma herkesin bilgisi kendine saklıdır.

    ama yazıkki forumlarda asıl amaç bilgiyi paylaşmakken bu denli atıp tutmalar hiç hoşuma gitmedi.

    he bu arada kotalı olupta dl yapan insanlar bence kotalı olayını hiç mi hiç bilmeyen insanlardır diye düşünüyorum ooo 3gb yada 5 gb kullan kullan bitmez ya üf ne büyükmüş gibi düşündüklerinden eminim.
    madem kotalıya başvuruyorsun ve biraz içeriğindende bilgilen ha daha iyi olmaz mı ?
  • mesaj sayısıyla ne alakası var ya.

    quote:

    Orjinalden alıntı: T MAC 4

    yawn yalaln olduğu adamın mesaj sayısı ve fiyatlarda kiküsüratlarıda aklında tutumasından belli değil mi! amma mal adam var burda yaws!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pilyeri


    256kbits ya geçildi fiyatlar ucuzladı.Herkes sus pus.Kimse 1 hafta önce yazdığı saçmalalıklardan haberi yok.

    Yine aynısı olacak yakında 512kbits ye geçilecek.Yine herkes sus-pus olacak.





    Her zaman sövdüm yine sövücem...Teknik destekteki yardımcı(ha?)ların fiber optik kabloya,hiper optik demesi,marmarada fiber optik kablo mu kopmu$ nerden biliyorsunuz ? Tarzı sorular sorduğu sürece nasıl 1 hizmet bekleyebilirim ki ?
    ..Kar yağdı netim gitti,rüzgar esti download 8-10 lara düştü,gene geldim burdaki yada başka forumdaki topiclere yazdım...Neden bu kadar telekom-fanısın bilmiyorum..Sanırım 1 maddi gelirin var yada bağlantın hiç gidip geliyor download ın 7/24 sağlam ki başkalarını düşünmeyece kadar "BENCIL" sin..
    128 ler 256 olmadan önce kıyamet kopmuştu,bayramdan sonra doğru düzgün nette kıyasıya dl yaptığımı flm. hatırlamıyorum..Yani şimdilik olay 1 olay değil..İsteriz niye istemeyelim 256 lar 512 olsun nette uçalım hemde ucuz olsun kim istemezki ?
    Ama bu yaşananları gördükten sora
  • Ben Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olurda hepimiz mutlu sona ulaşırız.
    Hayırlısı. Bu Arada Download yapmadan adsl nasıl kullanılırki :) gez gez yazık 512 kb ye :) Download yapacanki sonuna kadar hakkını alacan :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yamyamadam

    Burada insanları attıkları mesaj sayısı ile eleştiriyosanız, bizlerde sallayalım her topic e anlamsız cümleler.

    ne olmuş yani ?

    Siz yazıyosunuz biz okuyoruz..

    Bu formda yazı yazan ne kadar değerliyse, okuyanı hiçe saymayın.

    neymiş adamın attığı mesaj 1miş 2miş

    sonuçta üyemiyiz ??

    ne olacak kardeşim.. sizler bu şekil davrandıkça konunun özü böyle sapıtır işte..

    sanal karizmanın gölgesinde hiçbişey olanlara acıyorum doğrusu..

    aslında bunu çok uzatabilirim. çok fazla ifade edilebilir... bir düzüne..

    umarım anlaşılmıştır.

    herkes anlamak istediğini anlar.

    cehalet böyle birşey işte.




    Adamda hakli msj ina bakip degerlendirmemek lazim
  • İnş Kardeşlerim :)
  • Bu topicteki gereksiz hakaret mesajlarından dolayı T MAC 4 adlı üye, forumdan bizim belirleyeceğimiz bir süre kadar uzaklaştırılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.