Şimdi Ara

FLASH!! MART 1 İTİBARİYLE ADSL UCUZLUYOR !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: i90tekmen

    yaw içimizden biri arayıp soramazmı şu telekomu,haber gerçek mi diye? bu televizyonda çıktıysa kesin bir cevap verirler artıkın....


    aradım sordum
    -link ışıgınız yanıyor mu?
    -isletim sisteminiz nedir?
    -usb mi ethernet bi baglanıyorsunuz dediler

  • BIRAK HOCAM NEREYE UCUZLUYOMUŞ FORMLARA ŞÖLE Bİ GÖZ ATMANI ÖNERİRİM TELEKOMUN HAKSIZ VE YANLIŞ GÖNDERDİĞİ FATURALARIN HADDİ HESABI YOK SİZ TT'NİN STRATEJİSİNİ ANLAMAMIŞSINIZ İNDİRİM ,KAMPANYA DENİLİP FATURADA PATLATIYOLAR ....
  • Herkes dialup lara 3 haneli rakamlar ödediği devirleri unutmuş sanırım.Şimdi 10-15 milyonun hesabını yapıyosunuz.Dünden bugüne geçirdiğimiz devrimin biraz farkına varmak lazım.Telekomun size en son teknolojiyi sunmasını istiyorsunuz fakat cebinizdeki akrepten bir türlü kurtulamıyorsunuz.Bundan 2-3 sene önce 39ytl ye 512 kbps hayali kurabilirmiydiniz acaba çok merak ediyorum.
  • MADEM 10-15 MİLYONUN HESABINI YAPMIYOSUN GÖNDER HESABIMA 10 15 MİLYON ÖLE UZAKDAN KONUSMAK
  • ben ayda 400 milyon fatura ödüyordum, dial up ile internet kafe işlettinmi hiç sen.. ben işlettim işletmek zorunda kaldım.. bağlanamadığım internetin bile parasaını ödüyordum her bağlanma teşebbüsünde kontur atıyomuş.. yahu bağlanamıyorum bağlanamadığım için cezasınıda ben çekiyorum.. şimdi kalkıpta dün bu yoktu bugün var şükredin diyenlere elinizi vicdanınıza koyun diyorum.. bunlar zaten bizim ödediğimiz paralara göre çoktan hak ettiğimiz hizmetler.... bi insanı aç bırakırsan sürekli ve vermediğin yemeğinde parasını alırsan, sonrada günde bir öğün yemek vermeye başlayıp onu iki öüne çıkarırsan adam şükreder tabiki.. iyide niye okadar aç kaldık parasını fazlası ile veripte..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yozi

    Abi uploadlar ciddi olamasin,bu ne be 128.Adamlar bizimle alaymi geciyor

    Download'ın 4/1 upload hızı olur.Bu dünya genelinde standart.
  • Bu haberler umut tacirlerinin bir eseri.Neyse ki bunun üzerinde para kazanamıyorlar.
    Bu link dışında konuşulan, yazılan hatta fısıldanan şeylere pek kulak asmam.

    http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=304
  • bende 1 mb a geçerim

    mesaj sayısı olayına gelince
    ona göre yorum yapacaklarını sanmıyorum
    bende bu forumun eski kullanıcılarındanım
    bazen nick değiştirmek gerekiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trackfind500

    Bu haberler umut tacirlerinin bir eseri.Neyse ki bunun üzerinde para kazanamıyorlar.
    Bu link dışında konuşulan, yazılan hatta fısıldanan şeylere pek kulak asmam.

    http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=304



    dostum bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum




  • ucuzlaması normal sonuçta millet fransada falan 17mbit ile bağlanıyo bizdeki 256k parasına, 2006 başındada 1mbit yapılacak denmiş aynı ntv haberinde , ve yurtdışı çıkışı 45gb ye çıkıcakmış ,
  • inşallah özel iletişim vergisi (%15) dahildir.
  • Sadece fazla fiyat ödemek istemeyenler için yazıyorum : gidin hattınız iptal ettirin.Para vermekten kurtulursunuz.Hiç bir firma destek vermediği teknolojiler hakkında sorumlu değildir(software - hardware).Ürün satın alırken adamlar size onların kölesi olmanız için her türlü şartı imzalatırlar.Bundan sonra sadece buralarda bağrınırsınız ama adamlar parmağını oynatmaz.Ha bu sayı abartı olursa tepkiler çok aşırı olursa ( ki bizim ülkemizde hiç bir zaman böyle bir olay ,milli duygularımız dışında, gerçekleşmemiştir ve gerçekleşmesi zordur) ancak ozaman adamlar belki geri adım atabilir.Diğer ülkelerin bağlantıları çok iyidir, harikadır, ucuzdur bu konuda herkez haklı ama burda birbirimizi kırmamız bu durumu bizim açımızdan değiştirmeyecektir.
  • Abi bende şu anda 256 KB Mart'ta 512 KB olacağını anladımda bizim aylık ücretler gene aynı mı olacak?
  • Bence bu yükselmeler yakın Zamanda Bir ZAM beklenebilir anlamına geliyor.
  • bir portun ihalesi 30 dolardan gittiğine göre fiyatlarda artış meydana gelmeyecektir umarım.
  • Ya arkdaşlar ben de duydum bu olayı ama böyle depil 256 ve Kotalıların kalkmayacağını sadece 512 yi seçecek olrusak 49 milyon+5 yani aylık faturamızın 54 milyon olucağını duydum bir de martta değil 6 ay sonra mı ne olcak mış bu iş (duyum sadece) Ya telekom iişin içinde olduğu zaman fazla bir şey bekle micen zaten.. Ne diyelim HAyırlısı...
  • direk 1024lük alacam oha lan 100kb ile çekecem yuh
  • bencede oha lan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdierdi

    kotalılara zam yapıyorlar. ben 256 k kotalıya 29 milyon ödüyorum bana zorla 39 milyon ödetecekler. ben 512 istemiyorum kardeşim mesela. sadece sörf yapan birisiyim. 512'yi napayım. baktılar millet 256 kotalıya ucuz diye saldırdı, hemen geçirivericekler 39 milyonu. üçkağıtçı bunlar ya.



    NTV haberini izlememiştim. Telekomdan bir yetkiliyle görüştüm. 1 Mart diye kesin bir tarih olmadığını, ama planlananın bu olduğunu doğruladı..

    Bunu alıntı yaparak yazmamın sebebi ise şu:
    Telekomun şimdiye dek iyi bir sicili olmadığını kabul edebilirim. Ancak 29 milyona "kotalı" sözleşme yaptıkları birine ek zam yapmaları "kanunen" mümkün değil. Sözleşmeniz bir yıllık ise en az bir yıl boyunca size zam yapamazlar.
    Kendinizde çağa uygun bir "hukuk" bilinci geliştirin.. Varsayımlar üzerine saldırmak yerine neler olacağını bir süre bekleyin. Bu süre sonunda zarar görürseniz o zaman da hakkınızı sonuna kadar aramaktan çekinmeyin..
    (Telekom aleyhine kazanılmış çok sayıda dava olduğunu hatırlatırım.)

    Bu arada NTV'ye saldırının büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Böyle bir haber yayınlandı mı hiçbirimiz onu da bilmiyoruz.. Ama diğer kanallar gibi gelin-kaynana dalaşlarıyla, ucuz populist haber bültenleriyle, insanları birbiriyle dövüştürüp rating almayla uğraşmıyor olması bence takdire değer.. Diğer kanallarda böyle bir haber olmuyor. çünkü onların bilgisayar teknolojisi, internet haberleri falan umurunda değil. seviyorsanız açın onları 50 dakikalık ana haberde (!) 45 dakika asena-ibo diyaloğu seyredin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZipiRR

    anlamadıgım madem telekom boyle birsey dusunuyor neden sitesinde buna yer vermemis

    Onlar öyle birşey düşünmüyor biz hayal ediyoruz sadece
    Bu telekom nezaman sitesinde bir haber verdiki şimdi versin??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.