Şimdi Ara

ENIYIPAZAR.COM LÜTFEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN PATLAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarbu gün sipariş verdiğim d500 telefonun yerine pakette gazete göndermişler, anladım ki dolandırıldım ve hemen savcılığa başvurdum adam ptt aps sevisini kullanıyor ve verdiği adres tamamıyle yanlış

    Sizden ricam buradan alışveriş yapmayın ve adamla ilgili bilgileri paylaşalım ve en kısa zamanda bu adamı bulalım. yoksa çok kişinin canı yanacak.

    Bu adamla ilgili bilgisi olan lütfen benimle kontağa geçsin adamı süründürecem çünkü sonuna kadar bu işin peşindeyim bugün yarın bütün hesaplarına tetbir konduracağım.

    Davacı olanlar lütfen dosya numaralarını versin. bir kaç kişi olunca daha hızlı haraket eder emniyet.

    İlginiz için çok teşekkür eder bundan sonra sitede herhangi bir site veya reklam yayınlanması ve yayınlananların uyarılması konuusnda lütfen üzerimize düşeni yapalım.



  • gecmiş olsun
  • arkadaşlar kimsenin görüşlerine engel olmak istemem ama nedendir anlayamıyorum eniyipazardan dolandırılan herkes hep yeni üyeler. bi kişi ya da bi kişi olmaz bi kaç kişi çıksın şöyle geçmiş üyelerden kardeş bende dolandırıldım ordan alışveriş yapmayın diye eyvallah sesimi çıkartmayacağım ama bir gün içerisinde bi çok yeni üyemiz var ve hepsinin de ilk mesajları eniyipazar la ilgili....
    bence çook fazla ilginç....
  • +1 persona benimde dikkatimi çekti
  • beyler lütfen bu eniyipazar sahtekarlığını mediaya duyurun ve tv'de haber yapılmasını sağlayınki başkalrının canı yanmasın. sizin yerinizde olsam gazete ve tv'lere mail atıp olayı duyururdum.

    bir de savcılığa gitmeyi ihmal etmyein zaten admın düşüncesi şu "fazla bişey dolandırmıyorumki en fazla 20 ytl çarpıyorum bu salaklar 20 ytl için mahkemeye mi başvuracak" bence böyle düşünülüyor sizi siz olun aptal yerine konmanın cezasını ödedtyin bu şerefsizlere. burda sadeec 20 ytl kaybetseniz iyi ama daha kötüsü resmen dangalak yerine konuyorsunuz.
  • Nedense insanlara bu kadar inandırıcı gelmeyen ne anlamıyorum çok basit bir durum gibi dı
    uruyor galiba. 2005/2060 büyükçekmecede dava açıldı. yakında bütün herşeyin resmini koyacağım ve olayı böyle izah etmeyi deneyeceğim . bu arada bana inanmayanlar var sizlerde haklısınız ama ben başka insanların mağdur olmasını istemiyorum.
  • şimdi benim de dikkatimi çekti. dolandırıldığını söyleyenlerin mesaj sayısı hep 2-3....
    ama diğer yandan sitenin kapnmış olması da iddiaları doğrular nitelikte.
    işi biraz daha karmaşık hale getirip komplo teorisi üretebiliriz:

    meşhur alışveriş siteleri(hepsiburada-bascuda vs) bu sitenin çok satış yapmasından rahatsız olup siteyi önce hackleyip ardından da çamur at izi kalsın misali bu tür forularda bir söylenti çıkarmış da olabilir
  • adam 20 ytl diil tüm parayı aldı arkadaşlardan. postahaneden ürünü alırken parayı veriyorsun yanılmıyorsam
  • Son olarak arkadaşlar ptt den adınıza gelen postayı adamın önünde açın veya bana sorarsanız hiç açmayın derim. Bugün yanımda iki arkadaş olmazsa idi bana kimse inanmazdı.
  • 2o milyon kapordan sonra heliyle paketi almak için paranın tamamını veriyorsunuz bende öyle yaptım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekirhalici

    2o milyon kapordan sonra heliyle paketi almak için paranın tamamını veriyorsunuz bende öyle yaptım.


    arkadaşım kusura bakma ama güvenliği şüpheli bi yere de gözü kapalı şekilde o kadar para da verilmezki!
    hem o kadar uyarı yapldı bu forumda. ben bile bizzat doamin bilgisinin sahte olduğunu vurgulamştım.
  • arkadaslar herkese cumleten gecmiş olsun.benim arkadasta dolandırıldı.adamla konusmus adam malesef dolandırıldın demiş.20ytl gitti.sonunda adamlar voleyi vurdu
  • ben bu sitede sadece onların geç ama ürünü yolladıklarını okudum
  • Adamın telini bilen varmı arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ohara

    şimdi benim de dikkatimi çekti. dolandırıldığını söyleyenlerin mesaj sayısı hep 2-3....
    ama diğer yandan sitenin kapnmış olması da iddiaları doğrular nitelikte.
    işi biraz daha karmaşık hale getirip komplo teorisi üretebiliriz:

    meşhur alışveriş siteleri(hepsiburada-bascuda vs) bu sitenin çok satış yapmasından rahatsız olup siteyi önce hackleyip ardından da çamur at izi kalsın misali bu tür forularda bir söylenti çıkarmış da olabilir


    Site haclemek zor bi şey değil ki zaten.... Bunu yapan bascuda ya da hepsiburada da olabilir yani..... Madem komplo teorisi istiyorsunuz işte sizlere teori....

    Ben açık söyleyeceğim valla dolandırıldım diyen arkadaşlara inanmıyorum..... Neden derseniz hepsi yeni üye......www.hardwaremania.com da modlar arasından eniyipazardan alışveriş yapıpta eline ulaşanlar varmış. Ama dediğim gibi sadece varnış diyorum çünkü orayı takip etmiyorum ben... Neyse kokusu çıkar yakında zaten....
  • arkadaşım bende sana güvenmiyorum ne malüm adamın yandaşı olmadığın burada olayın ciddiyetini anlamadığın belli. sana oyun gibi geliyor galiba dava var ve adam yakalanacak istersen seni özel olarak davaya çağırayım.
  • Arkadaşlar telefon numaraları 0535 686 25 25
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekirhalici

    arkadaşım bende sana güvenmiyorum ne malüm adamın yandaşı olmadığın burada olayın ciddiyetini anlamadığın belli. sana oyun gibi geliyor galiba dava var ve adam yakalanacak istersen seni özel olarak davaya çağırayım.


    Arkadaşım ben onların yandaşı olsam böyle konuşmam direk sizlere karşı çıkarım. Ama sizlerinde söylediklerinize saygılıyım. Aynı zamanda ben burada uzun süredir üyeyim. Beni böyle şeyle karalamaya çalışabilirsin ama bunu kimse yemez. İstersen sana soyumu sopumu nerede oturduğumu her şeyimi söyleyeyim sen beni araştır. Eniyipazar la ilgili en ufak bir ilişkimi bulabilecek misin bakalım????
  • persona sen gerizekalısın
  • Benim seninle bir alıp veremediğim yok sen o kdar üyeliğinle iftihar duyuyorsun ama burada sadece yeni üyelerin olmadığını görmeyecek kdar halen acemisin malesef. lütfen daha fazla uzatmayalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.