Şimdi Ara

EN İYİ-GÜVENİLİR-SAĞLAM KASKO ŞİRKETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

EN İYİ-GÜVENİLİR-SAĞLAM KASKO ŞİRKETİ


(En Son Oy Tarihi: 3.4.2007)
Giriş
Mesaj
  • o fiyata risk alınmazmı. sanki senin cebinden çıkoyor yahu:) ama başak sigortayı rakip bile görmediğine şaşırdım doğrusu...
    riskli poliçeleri yapmadığınız iyi oluyor. çünkü sigortanın işi bu RİSK..... eğer alamıyorsan bu riski yapma mantığı yok. herşeyin bir fiyatı var. ucuz yada pahalı. amaç riski göze almak. senin sigorta benim sigorta tartışmasını kesiyorum. ve konuyu açan arkadaşa şöyle bir tavsiyede bulunuyorum. her hangi bir acenteden aracın için teklif al. koç teklifini başağa başak tek. koça götür, deki bu poliçenin eksilerini söyle bana. artı ve eksilemri gör. iki poliçe arasında göreceğin pek bir fark yok. değişen tek şey FİYAT..... dediğim gibi muafiyet olmayacak ve karşı tarafa tem. yüksek olacak (piyasada ucuz araba yok. bir arabaya çarpsan dünyanın tamir parası. poliçedeki bedel buna yetmeyebilir. )
    bu arada benim poliçelerimde de sevmediğim 2 nokta var. başakta 500.00 YTL üzeri hasarlarda muhakkak zabıt isteniyor. bide pol. rentacar hiz. 25 km. uzaklık aranıyor. bu ikisi olmasa 1 numara oluruz.




  • maalesefki rakip olarak görmüyoruz ama görmek isterdim bu kadar konuşmadan sonra 1 numara olmak için 4-5 şirketi aşıp bize yaklaşmanız lazım ya böyle konuşuyorum kızmıyorsundur umarım makara yapıyorum yardımım olacak konu olursa özel mesaj olarak ulaş bana




  • tabiiii. msn varmı. varsa özeline benim msn adresimi yazıyorum orda görüşürüz. paslaşırız. :)
  • cevap attım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: byata

    Bende aracımı isviçre sigortadan yaptırdım.Başımdan şöyle bir olay geçti.İstanbulda yaşıyorum iş için adapazarına gitmiştim.Gece saat 4 te kaza yaptım ve sigorta şirketini aradım 15 dk içinde çekici yolladılar istersersem aracımı en yakın servise çekebileceklerini veya istanbulda isviçre sigortanın kendi servisine çekileceğini söylediler bende kendi servislerine çekmelerini istedim. Aracımın servisten çıkması için 9 gün kalması gerektiğini söyleyip bana 2005 model siena marka acaç verdiler.Çok şaştırdım.ve bunlar için hiçbir ücret almadılar.9 gün aracımı alıp onların aracını verdim.Diğer sigorta şirketleri bu hizmeti tam olarak verebiliyorlarmı bilmiyorum .Ama bence isviçre sigorta.






    bir isviçre sigorta acentelisi olarak gurur duydum




  • quote:

    Orjinalden alıntı: guide

    3-5
    quote:

    Orjinalden alıntı: foxrun27

    koç allianz iyi ama çok para istiyolar

    ankara sigorta 700
    başak 750 istiyor
    isviçre 850,
    başak/toyota 894
    aksigorta 880
    koç allianz 930
    axa oyak 1100
    aviva 1230



    3-5 kuruş için başım ağrısın dersen git başağa yaptır o zaman arkadaşım
    ne diyim sana benden sana son tavsiye , ak ile isviçre ye yaptırma da kime yaptırırsan yaptır .



    guide ayıp oluyo ama.




  • prd prd en iyi sigorta isviçre sigorta ben herşeyimi isviçreden sigortalıyorum , kendim başka şirket acentesi olsamda
  • yalancı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: guide

    prd prd en iyi sigorta isviçre sigorta ben herşeyimi isviçreden sigortalıyorum , kendim başka şirket acentesi olsamda



    ne kadar anlayışlısın guide teşekkürler.bende koç allianz a yaptırmayı isterdim ama malesef
  • senin msn neden hala açık değil ismail arkadaşım
  • güvenilir şirket konusunda bir şey diyemem ama güvenilir acentelerlede çalışmanızı öneririm.her şirketin tam yetişmemiş acenteleri olabilir ama önemli olan işini ciddiye alan acenteleri seçmek.
  • Bravo çok doğru ve önemli bir noktaya değindin
  • +1
  • Seçimimi yaptım. Kararım İSVİÇRE SİGORTA oldu.
    Aracım: 1997 model Toyota Corolla XEİ. Üzerinde orjinal teyp ve alarm mevcut. Plaka 51. yaşım 27, 2 yıllık ehliyetim var. Aracın fiyatı 13.739 ytl görünüyor.

    İsviçre sigorta Teminatları:

    Araç bedeli: 15.000 ytl olarak düzenlendi.
    Ödeyeceğim kasko fiyatı: 840 ytl (120*7 taksit olarak ödeyeceğim)
    ARAÇ: 15.000 Tefriksiz 40.000 (KARŞI TARAFA VERECEĞİM HASAR)
    GREV,TERÖR 15.000
    SEL, SU 15.000
    DEPREM 15.000
    VEFAT 5.000
    D.SAKATLIK 5.000
    SİGARA YANGINI
    YETKİLİ OLM. ÇEKİLME
    DEĞER ARTIŞI
    KIYMET ARTIŞI
    İHT.MALİ MESULİYET
    ASSISTANCE
    HUKUKSAL KORUMA
    *Anlaşmalı radyo/teyp ve cam kırılması servislerinin kullanılması halinde hasarsızlık indirimi bozulmayacak ve hasarda kesinti yapılmayacak.

    Bu şartlardaki bir poliçeyi bu fiyata yaptırmış olmamı nasıl değerlendiriyorsuınuz? Aldatma var mı, benim bilmediğim. Kıllandığım bişey oldu, çalınırsa hangi teminat altında olacak? Poliçede çalınmayla ilgili bir unsur göremedim. özellikle gülgüzeli arkadaşımızdan bilgi almak istiyorum. tabi diğer arkadaşlar da fiyatı ve teminatları değerlendirebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxrun27 -- 17 Şubat 2005, 19:56:43 >




  • Hayırlısı olsun ... Dediğimiz gibi muafiyet oranlarınada bakarsın bir ara , Ferdi Kaza ve İhtiyari mali mesuliyet fiyat limitleri seni tatmin ediyormu onuda kontrol et , sana düşük geldiyse zeyilname ile arttır ... bu arada araç bedeli ne ise o bedel üzerinden kasko sigorta poliçesi düzenlenir , 15.000 YTL üzerinden düzenlenen bu poliçe aşkın poliçedir !
  • valla bence güzel bir poliçe. guide arkadaşımın dediği gibi muafiyetine baktır. ve araç değerini eski haline getir. alacağın para 13,739 ama 15.000 değeri için pirim ödüyorsun. (merak ettim pol. kesen acente bunu bilmiyormu ?)
  • keşke herkes senin benim gibi olsa ismail , adam alacağı komisyona bakıyor o poliçeyi keserken ben haksız kazanç sağlıyorum diye düşündümü adam onu merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.