Şimdi Ara

Aycell'ciler Bilginize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GPRS Internet ve GPRS WAP servislerini kullanan 505'li - 506'lı hat sahipleri için önemli not:

    21.Haziran.2004 tarihinden önce hattını aktif etmiş ve GPRS ayarları yapmış 505 ve 506 hat sahiplerinin 20.Şubat.2005 tarihine kadar cep telefonlarında "GPRS internet" ve "GPRS WAP" ayarlarını yenilemesi gerekmektedir.

    21.Haziran.2004 tarihinden önce GPRS ayarlarını yapmış 505 ve 506 hat sahipleri telefonlarında "aycell" olarak tanımlanan "erişim noktası adı (APN)"nı değiştirmelidir.
    GPRS WAP servisini kullanmak için GPRS WAP ayarlarının cep telefonlarına kaydedilmesi gerekmektedir. *100# 'den,www.avea .com.tr'den veya AveaMerkez'den yeni GPRS WAP ayarlarının cep telefonunuza otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz ; veya istersenizwww.avea .com.tr'deki ayarlar sayfasında gösterilen adımları takip ederek GPRS WAP ayarlarını kendiniz de yapabilirsiniz.


    GPRS Internet servisini kullanmak için daha önce "aycell" olarak tanımlanan "erişim noktası adı (APN)'nın "internet" olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Cep telefonlarında "data hesabı" veya "erişim noktaları" menülerinde tanımlanmış olan Internet bağlantı ayarlarında bu değişiklik yapılmalıdır.
    20.Şubat.2005 tarihine kadar ayarlarını yenilemeyen abonelerimiz bu servislerden yararlanamayacaklardır.


    Kaynak:http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=servisler/wapinternetgprs/gprsplus.html&menustate=2&pagemenu=wapinternetgprs.gprsplus







  • tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.