Şimdi Ara

Devir daim makinesini gercekleştirdim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DİYECEK BİŞEY KALMADI:ALLAH AKIL FİKİR VERSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ayrıca o akrabatların1,2,5,10,1000....... gün çalışması bişey ifade etmez.HAVANIN SÜRTÜNME GÜCÜ DİYE BİŞEY VAR.Sistem elbet en sonunda duracaktır.(Bir asır sürse bil)
  • Yeter fazla geyik yaptik siparis verecekseniz size parca numaralarini yaziyorum.

    1AH1P-100-001 1 cikisli DDM
    6AO2P-100-002 8 cikisli DDM
    3AA3PL-100-003 13 cikisli DDM
    1BA6PU-100-079 79 cikisli DDM
    2BH6PG-100-082 82 cikisli DDM

    79 cikisli haric digerlerini cok ucuza veririm.

    Siparislerinizi buraya yazmaniz yeterli. Teslim adresini ayrica sizden alirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunalmis -- 18 Şubat 2005, 21:54:06 >
  • bu tartışmayı üzülerek takip ediyorum. makine müh. son sınıf öğrencisiyim en iyi dersim termodinamik ve uzmanlaşmaya çalıştığım konu enerji. bu topiği açan öğretmen arkadaşıma saygı duyuyorum fakat matematik okuyup termodinamik görseydi böyle bir şeyin mümkün olamıyacağını anlardı. 2+2 nasıl 4 ediyorsa giren enerfi sistemdeki kayıplara ve yapılan işe eşit olmak zorundadır. denklemin hiç bir zaman sol tarafı sıfır olamaz ve 2=0 imkansızdır. üzerinde çalıştığı konuya gelince suya daldırılan cisimlere etkiyen kaldırma kuvvetlerinden yararlanarak çalışan bir sistem tabi bu cisimlerde çarkın üzerinde olması lazım. kendisine üzülerek söylemek istiyorumki bu konu daha önceden çoğu kişinin kafasına geldi çok zekice fakat matematik ve akışkanlar mekaniği bilmediği için suda oluşan yüzey gerilimlerini hesaba katmıyor ilk hareket verilen kütle
    suyun içinde olduğundan herhangibir bir yüzey gerilimi yok ama diğer kütlelere yüzey gerilimi etkiliyeceği için
    ortaya bu yüzey gerilimini yenecek enerji çıkıyor e peki sen bu enerjiyi nerden bulcaksın ??? bu yapılırsa o küreli oyuncaklara benzer ama eninde sonunda yüzey gerilimleri sistemde toplanan enerjiyi bitirir. Genede arkadaşı tebrik ederim çünkü bu olayı matematik ve termodinamik bildği halde düşünen adamlar var hiç değilse hayal gücüne +1 veriyorum
  • ucuzunu kaça veriyon??
  • @Maydonoz bosver mekanik sistemleri mekanik olarak zaten DDM yapilamaz.

    Sen bana bir siparis ver, bak gor nasil DDM oluyormus.
  • @Volki

    Sen kac para teklif ediyorsun?

    Daha onceki listede yazmadigim 8BF4PE-100-26 26 cikisli DDM'i (Devir daim makinasini) sirf seni ikna etmek icin cok ucuza verecegim. Ama sen aklindan gecen rakami soyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunalmis -- 18 Şubat 2005, 22:03:33 >
  • bunalmış sen önce "Devir daim degil.Kalici manyetikle stator rotor motoru" adlı topikte verdiğin cevabı görünce alacağım olsada almam bu bir ikinciside termodinamik kanunları ışık hızının altındaki her cisme uygulanır mekanik akışkan .... olması fark etmez
  • Ne varmis cevabimda ?

    Sozumun arkasindayim. Bir cismi H metre kaldirirken enerji kullkaniriz yani is yapariz. Cismi kaldirdiktan sonra, cismi H metre yuksekte turmaya calismak enayilikten baska bir sey degildir yapilan is sifirdir.

    Neresi ters gedi.
  • tamam çok doğru demişsin bu konudan anladığının farkındayım ama arkadaşın sorduğu cevaba yanıt arıyorum ben. mıknatısın çektiği enerjiyi çivi nerden buluyor sorusuna
  • Miknatis bir tabloyu yerden H metre yuksekte sabit tutabilir. Bunun icin bir enerjiye ihtiyaci varmi?
  • Ne bilim fiyatı sen söyle?alacağımdan değil meraktan.Buna kim para verir
  • Ben sizi anlamiyorum. DDM olmaz, yapilamaz diyorsunuz ardindan birisi cikiyor bende cok miktarda var, cok yuksek teknoloji ile uretilmis ve fiyati da bu diyor.

    Sonrada muahaha muahaha guluyorsunuz. Tezatlik yokmu bu iste.

    Dunyada yapilamayacagini israrla soylediginiz bir duzenegi ben size teklif ediyorum.

    Sizce bunun ederi nedir?
  • o zaman sisteminin altında yatan teoriyi basitce anlat bakalıp. bu arada termodinamik bilmiyorsun 1 ikinciside matematik bilmeden kuantum mekaniği öğrenmeye çalışmışsın nerden mi biliyorum sezgilerim öyle söylüyor nede olsa bunları söylemek sezgilerle atomların dönüş hızlarını bulmaktan daha kolay olsa gerek
  • Peki anlatayim ama hic mi koseden kiyidan bir bedel onermiyeceksin. Sezgilerime guvenerek nasil hesaplayacagimi, bahsettigin baslik altinda yazdim. Ama dogru ama yanlis.

    Zaten ben bu konularda cok iddiali degilim. Tek yaptigim fizikten uzak sacma sapan DDM iddiasindan uzaklastirip tartismayi fizik kurallari uzerine cekmeye calistim kotumu yaptim. Bak mis gibi fizik matematik tartisiyoruz simdi. Bu arada belki bende sahip oldugum DDM leri satarim.

    Tekrar hatirlatiyim. Ben fizikci degilim. Kuantumcu da degilim. Beni bu konularda zorlama cunku foss cikarim. Ama elimdekilerin hala DDM oldugunu iddia ederim.

    Anlatirim anlatirimda bu isler azzz anlamtirim. Hani anlarsin ya $$
  • iyi madem öyle o zaman bi site yap sisteminden ufak örnekler ver nasıl çalıştığını göster isteyen varsa ordan alsın sattığın insanlara bide yanında madalya ver oda benden :)
    bu arada imzandaki sitedeki çalışmalar eğer seninse boşver bu ddm işlerinide o konuda uzmanlaşmaya devam et emin ol sana hayali makinalarından daha çok para kazandırır
  • Ya tamam vatandasin birisi bir baslik acmis paldur kuldur devir daim makinasi tartisiliyor bende bir muziplik yapayim dedim.

    Ama siradan bir muziplik degil. Eger bir sistem disaridan enerji almiyor, yakit kullanmiyor buna karsilikda fildir fildir donen parcaya sahipse bu devir daim makinasindan baska bir sey degildir.

    Bu makinayi benden satin almaniza gerek yok zaten hepinizde bundan bolca var. Bendeki mekanizmalari anlamak icin Bohr atom teorisine goz atmak yeterli.

    Verdigim urunlerin parca numaralarina biraz dikkat etseydiniz zaten butun espiriyi yakalayacaktiniz.

    1AH1P-100-001 1 cikisli DDM

    Harfleri karistirip biraz anlasilmaz yaptim.

    1A 1P H Peryodik cetvelde 1A-1P sutununda Simgesi H olan Hidrojen atomu.
    Hidrojen atomunun bir elektronu vardir ve firil firil doner.

    Buda benim tek cikisli DDM makinam. Teknolojisi oldukca yuksek. Yuce tasarimcidan baska simdilik kimse onu yapamaz.

    DDM islerinden de vazgecin. Ugrasacak cok daha basit ve faydali ugraslar var....

    Umarim kimseyi kirmamisimdir..........
  • düşünçede sınır yoktur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bunalmis

    quote:

    "Gerçi ben denemedim ama" diyerek proje pazarlanamayacağını sen de biliyorsun.


    Hayir boyle demedim. Gerci ben yapmadim ama bende calisan sonsuza dek donen bir suru devir daim makinasi var dedim.

    Butun fizik otoriteleri (yerli yabanci) elimdeki nesnenin sonsuza kadar dondugunde hem fikirler. Ama tek sorun donen kisima mil baglamak imkansiz. Baglamak icin sistemi durdurman lazim, daha once de dedigim gibi sistemi durdurmaya calisinca sistem patliyor. Bu problemi asabilirseniz belki siz mil baglayabilirsiniz.

    Ancak bir sorun daha var. Diyelimki mil bagladiniz, mildeki tork cok kucuk olacaktir. Ama su da var, birden fazla hareket eden aksam var bunlarin herbirine mil baglar ve dairesel hareketi dislilerle asil ana mile aktarirsaniz ana milde buyuk torklar elde edebilirsiniz. Ama sistemin patlayip imha olma ihtimali de yuksek.

    Gene de tekrar soyluyorum. Isteyen benden bu nesneleri satin alabilir. Fiyatina 100000 YTL diyorum. Gerekirse fiyatta anlasabiliriz. Ama oldu parasina vermem.

    Isin icinde hile hurda yok. Aldatmaca yok. Ustelik ters bir durumda beni mahkemeye dahi verebilirsiniz.
    Verecegim urunu herhangi bir universiteye inceletirseniz basarili ve fizik cevrelerince kabul gormus isleyen devir daim makinesi oldugunu beyan edeceklerdir.

    Sistem hakkinda daha fazla aciklama yapamam. Ama sorulariniz olursa elimdeki urunlerin teknolojisinin ortaya cikma riski olmazsa seve seve cevaplarim.

    Bu arada bu nesneleri ben yapmadim ve yapamam zira cok yuksek (muazzam yuksek) teknoloji gerekiyor.




    Forum'daki arkadaşlarla toplu alsak bir indirim olur mu acaba? 100000YTL bir çok arkadaşımıza fazla gelebilir.
  • Aganin eli tutulmaz ne varsa kabulum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.