Şimdi Ara

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
8
Favori
317.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayide emiş gücünü denettirdim gerçekten çok güzel çekiyor.Piyasadaki diğer sulu sistem süpürgelere fark atacak düzeyde.
    Bence sulu sistem alacaklar Arnica veya Thomas twintt2 modellerinden birini tercih etmeli.Gerisi hiçbir işe yaramıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    Bayide emiş gücünü denettirdim gerçekten çok güzel çekiyor.Piyasadaki diğer sulu sistem süpürgelere fark atacak düzeyde.
    Bence sulu sistem alacaklar Arnica veya Thomas twintt2 modellerinden birini tercih etmeli.Gerisi hiçbir işe yaramıyor.


    Arnica Hydra nın sizce de test edilip onaylanması güzel..
  • bunu ankarada nerede görebiliriz acaba ? hizlial da 150 lira o civardamı fiyatlar ?
  • Şu an en uygun 'pratikev' sitesinde 136.7 ytl ve ücretsiz kargo yazıyor

    'stokburada' sitesinde ise fiyatı: 135,5 ytl ... 5 ytl de kargo ücreti alıyorlarmış

    Ankara'da spot satış yapan yerler varsa biraz daha uygun fiyata alınabilir sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 16 Nisan 2008; 17:42:59 >
  • hızlıaldan sipariş verdim. 5 ytl pahalıya geldi ama önemli olan ürünün nasıl çıkacağı.
  • evdi 129.95 ytl
  • alın alın çok güzel ben 145 e almıştım sonra annemgile 129 a aldın hızlıal.com dan bonusa kampanya varmış
    ama bu süpürge lazımsa şimdi nerde ucuza bulursan alacan beklenmezki

    pratikev.com danda alış veriş yaptım
    hızlıal.com dan da ikisi de çok üratli ve sağlamcılar tereddüt etmeyin alın
  • Merhaba
    Elektrik süpürgeleri ile ilgili yorumlarınızı okudum.
    Bende su filitreli süpürge almayı düşünüyorum yorumlarınıza göre arnica hydra, thomas twinn i ve bir de forum da 1 arkadas bahsetmiş sadece ama besttel suvak 44A yı da inceledim. arnica boy büyüklüğü açısından devrilebilirmiş gibi geldi thomas da diğer 2 sine göre pahalı kalıyor.
    Geriye fazla bahi geçmeyen besttell suvac kaldı ve hem şekil hemde motor gücü açısından iyi görünüyor vakım gücü için 19-24 kpa denmiş bu kaç watt a denk geliyor tam bilmiyorum ama motor gücüne göre düşük olmaması gerektiğini düşünüyorum
    Besttell suvac 44A konusunda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını öğrenebilirmiyim
  • Annemin sabah su filtreli süpürgeden bahsetmesi üzerine, arnica hydra modelini pratikev'den fortis'le 124 ytl'ye 12 taksit aldım. Tavsiye et butonu var, 40 kişiye mail atınca 10 ytl çek verdi. Bakalım nasıl bir makina, yorumları sizlerle paylaşacağım.
  • arkadaşlar ben daha şimdi üye oldum lütfen bana en kısa zamanda cevap yazın
    bende süpürge alıcam ama arnika daha doğrusu suya çekenler ve nılfısk markası arasında kaldım
    nılfısk kullanan varmı düşünceleri neler.
    birde acaba arnikamı nılfısk A200 mü lütfen banada yardımcı olun kısa zamanda karar vermeliyim sizin araştırmacı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun
  • arkadaslar peki arnica nin satis sonrasi servis hizmetinden yararlanma durumu olan arkadaslarimiz oldu mu?
    servis agi yaygin mi
    ne sekilde ilgileniyorlar?

    bi de philips in su filtreli modelleri nasil sizce?
  • Bu makinayı ilk defa dün kullanma şansımız oldu. Makina çalışırken ev gürültüden uçak pisti gibi oluyor. Çekiş gücü biraz zayıf gibi geldi bana (toz torbalı bosch dan sonra öyle hissedyor insan). Ama sonuçta çok da kötü değil. Beraberinde verdikleri kokuyu da suya atınca evin içini güzel bir koku sarıyor. Arkadan üflediği havanın temiz olması çok güzel. Temizlik bitince suyun rengini gördüğümde kesinlikle toz torbalı makinaları mecbur kalmadıkça kullanmamaya karar verdim. Tahminimden çok daha az su tüketiyor. Ayrıca temizliği de çok zor değil. En azindan torba bitti git torba al, değiştir vb. problemlerle uğraşmıyorsunuz. Bu fiyata değer bence.
    Merak edenler için ürünü aldığım sitewww.pratikev.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afpturk -- 9 Mayıs 2008; 13:35:43 >




  • pratikev ile ilgili oldukca fazla sikayet var urun kac gunde elinize ulasti ?
    bi de hangi sehirde oturuyorsunuz
    bu sitede oldukca ucuz fiyati var ama basimi da belaya sokmak istemiyorum ugrasmak istemiyorum gunlerce
    ne tavsiye edersiniz
    ben ankaradayim nereden uygun fiyata alabilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: donmezozan

    pratikev ile ilgili oldukca fazla sikayet var urun kac gunde elinize ulasti ?
    bi de hangi sehirde oturuyorsunuz
    bu sitede oldukca ucuz fiyati var ama basimi da belaya sokmak istemiyorum ugrasmak istemiyorum gunlerce
    ne tavsiye edersiniz
    ben ankaradayim nereden uygun fiyata alabilirim


    Pazar sipariş verdim pazartesi anneme teslim etmişler. Annemin anlattığına göre makinanın topladığı toz inanılmazmış. Hepa filtresinden temiz ılık hava üflemesi için ayrı bir aparatta var. Aktif temizlik esnasında görmesem de su filtreli mantığı hoş. Ama malzeme kalitesi açısından plastik malzemeler çok güven vermedi bana, daha kallavi sağlam malzeme kullanılabilirdi.
  • Bu makinayı izmirde nerden alabilirim bilen war mıııı?
    arkadaşlar makina hakkında gercekten çok pozitif yorumlar var ama ben yinede denemeden almaya cesaret edemiyorum, o nedenle izmirde bu makinayı görebileceğim biryer var mı?
  • eagle37 selam
    siz istanbuldasiniz galiba ondan bu sekilde cabuk gelmis oyle degil mi

    cekis gucu hakkinda farkli yorumlar var sen bu konuda ne diyebilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Uygarman

    Bu makinayı izmirde nerden alabilirim bilen war mıııı?
    arkadaşlar makina hakkında gercekten çok pozitif yorumlar var ama ben yinede denemeden almaya cesaret edemiyorum, o nedenle izmirde bu makinayı görebileceğim biryer var mı?


    Uygarman pm attım.
  • herkese selam,

    2-3 hafta önce komşumuzun yönlerdirmesi ile evimizde rainbow marka temizlik robotu tanıtımı yapıldı. ürünü beğenmemize rağmen bildiğiniz gibi fiyatı çok pahalı olduğu için düşünmedik, ancak evin çevresindeki yol yapımı ve inşaatlar nedeni ile evin çok tozlu olması nedeni ile su filtreli bir elektrik süpürgesi veya temizlik robotu almanın iyi olacağını düşündük.

    bu nedenle temizlik robotları ve su filtreli süpürgeleri incelemeye başladım, forumları okudum, teknik özellikleri, şikayetleri vs. okudum. temizlik robotları arasında en aklıma yatan thomas twin t2 oldu, hem tasarımı hem teknik özellikleri hem de halı yıkama + süpürge olması tercih nedeni oldu. internette 1300-1400 YTL arasında fiyatlar buldum, bir de ankaradaki satıcıları aradım, bir iki satıcıdan peşin 1150 taksit 1200 YTL gibi rakamlar aldım.

    daha sonra bu forumda arnica ile ilgili yazılanlar dikkatimi çekti. ürünü incelediğimde ihtiyaçlarımı karşılacak niteliklerde olduğunu düşündüm. hydra rain modeli özellikle dikkatimi çekti, hem halı yıkama hem de su filtreli süpürge olması. daha sonra ankaradaki satıcılardan telefonla fiyat aldım. dün de ulucanlardaki bir satıcın toptan fiyatına 195 ytl fiyat aldım. thomas twin t2'yi beğenmiş olmama rağmen aradki altı kat fiyat farkı biraz daha beni rasyonel düşünmeye itti (ayrıca thomasın almanyadaki internet satışlarında fiyatının 380 euro civarında olduğunu gördüm, türkiye satış fiyatı ile aradaki farkı görünce ithalatçıya bu kadar para kazandırmaya gerek var mı diye düşündüm)

    sözü uzatmadan thomas'ı alıp memnun olmamak daha riskli geldi, ve de arnicanın işimi göreceğini, her hangi bir sorunu olursa da ucuz bir şekilde tamir ettirebileceğimi düşünerek arnicayı almaya karar verdim ve dün ulucanlardaki satıcından aldım (Arnica Hydra rain) Kutuya ve internetten sitesine bakınca halı yıkama makinesi yazıyor ancak bu biraz yanıltıcı hydra modeli ile aynı süpürme özelliğine sahip buna ilave olarak halı yıkama özelliği de var.

    bugün tüm gün evi süpürdüm bir kaç da halı yıkadım. ürünün artı ve eksi özelliklerine geçmeden önce şunu söyliyeyim verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

    artıları
    --------
    + çekiş gücü çok iyi ve su filtreli olduğunda hiç azalmıyor (1600 watt) halıları köşelerinden tuttuğu zaman rahatlıkla kaldırıyor. evdeki torabalı 1400 watt bosch süpürgeden daha iyi çektiğine emin olabilirsiniz. artı torba doldukça bosch'un çekimi oldukça düşüyordu.
    + tasarımı kullanışlı, ihtiyaç duyulan parçalar mevcut
    + herhangibir parçası kırılır veya bozulursa yerli üretici olduğu için ucuza değiştirebiliyorsunuz
    + hem süpürge hem halı yıkama
    + hareket kabiliyeti, kablo, hortum uzunluğu yeterli
    + 3 yıl garanti
    + hepa filtre artı su filtre temizlik gerçekten farklıymış, resmen odada temizliğin kokusu oldu, torbalı süpürge kullananlara mutlaka görmeli, ortalıkta toz kalmadı! halıdan, yataklardan çıkan ve suda kalan kiri, tozu, kumu görmeniz lazım. dışarıya hiç toz bırakmıyor diyebilirim, hepsini tutuyor. ancak sağlık gerekçesi (alerji) ile alanlara uygunmu bilmiyorum, kutusunun üstünde akarlarıda tuttuğunu gösteren resim var ama bu konuda sertifikası yok.
    + üfleme ünitesi (komprasör olarak kullanılabilir)
    + büyük su haznesi
    + kutudan çıkan halı şampuanı ve parfüm.

    eksileri
    --------
    - biraz gürültülü olduğu söylenebilir, ancak sonuçta elektrik süpürgesi zaten gürültülü bir alet. diğerleri ile kıyasla aman aman yüksek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
    - kutudan plastik emiş borusu çıkıyor (hydra modelinin kutusundan metal çıkıyor, servisi arayıp sordum fiyatının 20ytl olduğunu söyledi arzu edilirse veya gerekli olduğu düşünülürse alınabilir)
    - malzeme kalitesi yeterli ama çok yüksek değil (bu bir yönden avantaj, herhangibir sorunda (garanti süresi sonrası) yedek parça masraflarının düşük olmasına neden oluyor.
    - halı yıkama başlıkları daha iyi olabilirdi
    - emiş borusunun ekleme yerlerinde toz birikiyor, boruyu sökerseniz bunlar rahatsız edici olabiliyor, makinayı tekrar çalıştırıp bu kırıntıları da almanız gerekiyor.
    - temizliği biraz vakit alıyor, ama bu sulu sistemlerin hepsi için geçerli sanırım.
    - kablolara gıcık olan biri olarak en hoşuma gitmeyen yanıı otomatik kablo sarma olmaması oldu. kablo pek ayağa takılmıyor ama başta tamamen açmanız en son da güzelce sarmanız gerekiyor.

    sonuç, evdeki tozlardan kurtulduk, ekonomik bir şekilde ihtiyacımızı görmüş oldu. arnica'yı tebrik etmek istiyorum ama ürünlerinin geliştirilecek yanları var. ürün eğer uzun ömürlü de çıkarsa o zaman doğru bir tercih yapmış olduğum ortaya çıkacak.

    torbalı süpürgeden sulu filtrelilere geçmek isiyorusanız çok pahalıları almadan önce bu ürünü denemenizi öneriyorum, ihtiyacınızı büyük oranda karşıladığını göreceksiniz.

    (yazmışken araştırma yaparken diğer ürünlerle iligli dikkatimi çeken bazı şeyleri de paylaşayım, faydalı olabilir
    * torbasızları pek tutmadım, nihayetinde pisliği boşaltırken tozla başbaşa kalıyorsunuz. sulu sistem bu açıdan çok iyi klozete dök kurtul
    * fakir duo diğer bir alternatifti ama temel sorunu içindeki filtre ıslandığı zaman çekim gücü çok fazla düşüyordu bu filtre kurumadan süpürmeye devam edemiyorsunuz, şikayetvarda fakir müşteri temsilciliği cevaplarına bakın ayrıca bayi de bu durumu teyit etti, arnica ve thomasda böyle bir sorun olmaması tercih nedeni idi. fakir duoyu fazla doldurusanız veya hızlı çekip çalkalatırsanız bu filtre kolayca ıslanabiliyor.
    * pahalı temizlik robotlarında (rainbow, delphine, ihlas, libelle) pazarlmacılara karşı uyanık olun, satışı oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. ürünleri iyi ama satış teknikleri uyguluyorlar, merak edip internetteki yorumları okudum amerikadakilerde rainbow'un satış taktiklerinden şikayetçi, özellikle hanımların dikkatli olması lazım.)

    biraz uzunca oldu ama ben bu işe vakit ayırdım, sizin daha az zaman ayırmanıza yardımcı olabilmişsen benim için mutluluktur.

    saygılarımla




  • www.arnica.com.tr'de aldığım ürün özellikerine ilişkin resimleri gönderiyorum



     Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN


     Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN




  • önceki mesajda yazmayı atlamışım, süpürge sadece tek ayarda çalışıyor.

    eğer güç ayarını artırıp azaltma imkanı olsaydı çok daha iyi olurdu. hatta düşük ayarında sadece ortamın havasını temizlemek için falan rahatlıkla kullanılabilirdi. diğerlerinde bu özellik var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.