Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
44
Favori
500.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xbox one s'te g27 kullanan var mı? varsa g27'yi görmesi icin bir sey yapmak gerekiyor mu? gerekiyorsa nasil yapiliyor bilen anlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldıgım konsolla 3 aylık gamepass kodu ve 14 günlük live gold (2019 6 aya kadar geçerli) hediye geldi, 1 aylık 1tl ile gamepass aldıktan sonra diğer kodla 3 aylık hakkımı kullanmaya devam edebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni xbox one x aldım ama saracak bir oyun bulamadım. Exclusive oyunları zaten çok kötü çerezlik. Oyun önerisi yapacak olan varsa lütfen bekliyorum.(bir tek yarış oyunu sevmiyorum.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one aceminin de acemisiyim kurulumu 1 buçuk saatte tamamladım arkadaşlar şimdi bu 1 aylık game pass almayı düşünüyorum 1 tl ye sonra her ay 59 tl diyor 1tl den sonra her ay 59 tl otamatik mi çekecek kartan öyle olir diye almadım 1aydan sonra nasıl iptal edebilirim teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar xbox one buldum 500gb 600tl icinde 1 adet oyunda var gta5 alinirmi. Birde ps3 kolu takilabilirmi ilerde pes falan alsam kol gerekecek. Cakma oluyormu yada yan sanayi. Acil yanitlarsaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    Arkadaslar xbox one buldum 500gb 600tl icinde 1 adet oyunda var gta5 alinirmi. Birde ps3 kolu takilabilirmi ilerde pes falan alsam kol gerekecek. Cakma oluyormu yada yan sanayi. Acil yanitlarsaniz sevinirim
    Xbox one modeli bulduğunuz fiyat iyi xbox S modeli var onda 4K tv de 4K oyunları oynarsın. S modelinin ikinci eli 800TL civarı. Ps3 kolları Xbox one a uyumlu değil.
    Çakma oyun olmuyor. Ama GamePass diye bir sistem var aylık bir ücreti var onu alırsan 150 den fazla oyunu var internetten indirip oynuyorsun.
  • One s cok aradim bulamadim. Gonlumde yatan aslan oydu. 4k tv de vardi. Birde yakindi bana one satan arkadas.
    Bir salaklik yaptim aldim 600tl gamepad sol analok tusunun yayi nin canina okumuslar. Is goruyor ama geri bazen itmiyor. Bende arastirdim 275 one s kolu var. 2.ele guvenim kalmadi birde 200tl istiyorlar kola. Tamiride 75 tl kargo dahil geliyor. Napayim sizce.
    Cokmu kaziklanmisin.
    Birde alete format atsam gta v oyunum gidermi cihaz icinde kayitli cd yok.
    Birde online icin gold uyelik istiyor 55tl veremem aylik.
    Yerine 1yillik ea uyeligini alsam oyun acisindan yetermi. Ea nin oyunlarinidami online oynayabilirmiyim
    Herseye fransizim. Birazda cahillik var kusura bakmayin cok soru sordum. Fecu kaziklanmisim demi. 2. Kolu alirsam normal yon tuslari calistihi icin fifa falan oynarim diye dusundum 2 kisi

    Birde sol joistik ile sol dugmeli yon tusunu degistire bilirmiyim. Ikisi yer degisse gta 5 rahat oynarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yukardaki sorulari cevaplarsaniz sevinirim. Ae game 1 yillki uyeligi bana yerli olurmu. Nsf ve fifa yeter bana. Onlari oynuyabilirim demi 1 yillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptık birsey ya 275tl n11 microsof turkiye garantili one s kolu aldım 3taksıt. ustune ea acesses aldım. 1 yıllık 65tl mıs pahalanır zam gelir birsey olur diye. simdide oyun indiriyorum. zaten fifa 2018 ve nefs paybec bile yeter bana.
  • En iyisini yapmışsın aksesuarlar çabuk bozuluyor ikinci ele ben asla güvenemiyorum. Xbox'ta online oyun oynamak için live Gold şart bu arada. Ne oynayacaksan oyna, online için Gold alman gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W

    En iyisini yapmışsın aksesuarlar çabuk bozuluyor ikinci ele ben asla güvenemiyorum. Xbox'ta online oyun oynamak için live Gold şart bu arada. Ne oynayacaksan oyna, online için Gold alman gerekiyor.
    gold eski ucuzdu ne ara bukadar pahalanmış 12 aylık 500 yakın. böyle saçmalık olurmu. aslında pc de var çoğu oyunonline işini ordan yaparım artık. steam tek geçerim online işinde birde oyunlar bedavadan az pahalı misal Rocket League 15tl Tom Clancy's The Division 23tl. nasıl yapıyorlarsa. yalnız one olmasına ramen cok güzel goruntuler pcde 1050 var ondan iyi. sasırdım millet boşa 2bın ekan kartına veriyor. artık alacağım tek oyun makinesi one x olur heralde.



    yalnız bozuk kolda sol joystik ile basmalı yon tuşunu değiştirmenin bir yolu varmı. bir turlu çözemedim. herkes joystik sevmiyor ki. ama asıl neden ondan değil. bozuk gameped %90 işlevsel olacak. cok işime yarar. birde 75tl kargo dahil tamiri oluyor yaptırmalımıyım. fifa ve spor dısı 2 kişilik oyun varmı.


    aklıma gelmişken mortal combat x stemde 20tl iken xbox one da 200tl olabilir


    gamped sorusunu yanaıtlarsanız sevinirim
    yalnız bozuk kolda sol joystik ile basmalı yon tuşunu değiştirmenin bir yolu varmı. bir turlu çözemedim. herkes joystik sevmiyor ki.




  • arkadaşlar one s gamepad windows 7 bilgisayarda bluetooth ile kullanan var mı ? kontrolcüyü almak çok istiyorum ama eşleştirmede sorun yaşamaktan korkuyorum..bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabl0

    yaptık birsey ya 275tl n11 microsof turkiye garantili one s kolu aldım 3taksıt. ustune ea acesses aldım. 1 yıllık 65tl mıs pahalanır zam gelir birsey olur diye. simdide oyun indiriyorum. zaten fifa 2018 ve nefs paybec bile yeter bana.
    cihazınızı güle güle kullanın...
    one s kontrolcüsünü bilgisayara bağladınız mı acaba ? eğer bilgisayarda kullanıyorsanız işletim sisteminiz windows 10 mu , 7 ya da 8 mi ?

    windows 7de kullanmak için one s gamepad almaya karar kıldım ama uyum sorunu yaşarım diye korkuyorumda ...
  • Bende Xbox one s var. 2 tane sorum var konu açmak istemedim.
    Forza 4 kutulu oyunu var hddsine yukledi. Bütün kutulu oyunları yüklıcekmi bu.
    Gamepass 14günlük denemem doldu ama hala oyunlara giriyor internete baglanmadıgım içinmidir acaba. Otomatik yenileme kapalı ve kredi kartı sanal ve icinde para yok. Yani uyeligim yenilenmedi çünkü cebimdeki internetten girince 5.9 tl'lik kampanyasi cıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Xbox One veya One S almayı düşünüyorum. One fiyatları çok uygun ama pek güvenemiyorum nedense hırpalanmış gibi geliyor. 35 yaşındayım, haftasonundan haftasonuna GTA, Witcher filan oynarım diye alacağım. Bu saatten sonra One almak mantıklı mı şu abinize bir yol gösterin. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okhay kullanıcısına yanıt
    Mantıklı değil one x almanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ben Xbox one X almayı düşünüyorum , ps4 pro ile arasında kaldım ancak Xbox almaya karar verdim ancak kafamda sorular var. Hayatımda hiç oyun konsolu kullanmadım sadece PC kullandım.

    1. PClerde yazılımsal ve donanımsal problemlere sık sık rast geliyoruz Xbox da bu problemler sık yaşanır mı? Bunu sormamın sebebi böyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum. Moralim bozuluyo oyun oyniyasım gelmiyo.
    2. Microsoft hesabı vs gibi şeylerle sorun yaşarsam Microsoft müşteri hizmetleri kalitesi nasıl? Bu konuda deneyimi olan deneyimini paylaşırsa çok yardımcı olur.
    3.konsolun fanı çok ses cikartiyor mu?
    4. Donanımsal olarak diğer konsollardan daha iyi, peki bunun farkını hissettiriyor mu? Bunu sormamın sebebi hiç konsol deneyimim olmaması ve de aldığım cihazı uzunca süre performanslı şekilde kullanmak istemem.
    5. PS4 te CUH meselesi var, Xbox one X te buna benzer bir şey var mı?
    6. Xbox kolu pille çalışıyor bildiğim kadarıyla, pilleri çabuk bitiriyor mu? Kullanacağım pil için öneriniz var mı?
    Bu soruların haricinde bana önerileriniz varsa lütfen yazın.
    Teşekkür ederim cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoşumagitti -- 1 Kasım 2019; 3:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar daha önce x box almadım böyle bir kampanya gördüm almayı düşünüyorum sizce nasıl acaba, tavsiye eder misiniz?

    https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-1-tb-all-digital-edition-4k-ultra-hd-oyun-konsolu-3-on-yuklu-oyun-2-kol-1-yillik-ea-access-p-HBV00000P39KS?magaza=Nethouse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. İçerisinde orjinal birkaç oyun yüklü 2.el xbox 360 alındığında oyunların durumu ne oluyor . Bu oyunlar eski sahibinin live hesabına mı kayıtlıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan indiriminden xbox one x aldim, 2. Bir kontrolcü almak istiyorum, xbox one controller diye satılanlar uyumlu mudur?
    Ya da şu daha iyi diyeceğiniz bir kontrolcü var mıdır?(max 500tl)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.