Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA SEDAN NAVIGASYON + DVD+...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
153.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme 13.03.2016 ;

    Arkadaşlar konu çok rağbet gördüğü için ve halen daha izlenildiği için bu güncellemeyi yapmayı uygun gördüm.
    Öncelikle halen daha aynı aracı kullanmaktayım, çinden getirttiğim cihazdan da gayet memnundum ancak problemler başlayana kadar. Neyse Elektronik bilgilmiz ve tanıdıklarımızda mevcut bu konularda sorun yok, ilk problem cihazın dvd okuyucu gözü bozulması oldu, aslında problem bunun bozulmasında değil türkiyede bu gözden bulunmamasında kaynaklanıyor. Resimlerini çektik çine gönderdik 3-4 dolar kargo parası verip ücretsiz yeni göz gönderdiler sorun çözüldü. İkinci problem ve bu büyük bir problem cihaz açılıyor ekrana elektrik ulaşıyor ama görüntü yok hiçbir oynama yok, sorun Firmware ile alakalı. Bununla alakalı çindeki satıcı ile yine irtibata geçtik Firmware yüklenmesi gerekiyor dedi, e tamam gönderin yükleyelim dedik tabiki bu kadar kolay olmuyormuş bu iş Firmware üretici firmanın dışına çıkması yasakmış. Yani piyasaya sunulmuyor bu Firmware ler dolayısı ile cihazı çine gönderip yükletip tekrar geri almak gerekiyor ve tahmin edeceğiniz gibi kargo masrafları ve gümrük sıkıntıları o kadar çok ki değmiyor bu işlemi yapmaya. Dolayısı ile elinizde yedek parça olarak kullanmak üzere ayırdığınız bir cihaz kalıyor.
    Gelelim Türkiyedeki distribütörlerin sattığı ve hemen hemen aynı olan cihazlara. Fiyatlarını şu an için bilemiyorum ancak aynı cihazlar! Dikkatinizi çekiyorum aynı cihazlar bunlar verdiğiniz tonla para sadece garanti için oda 2 yıl. Tanıdığım bir abimizin Kia Sorentosuna(2011) ismi lazım değil Kia servislerince takılan ekranlı cihaz taktılar ve aynı sorunlar onunda başına geldi iki kere garantiye gitti cihaz yenilendi geldi şimdi garantisi bitti cihaz çöp oldu.
    Sonuç;
    iyi denemeydi iyi tecrübeydi bu ismi lazım olmayan kişilerden cihaz almayı kimseye tavsiye etmiyorum. Orjinal Markalı bir cihaz alın ve Konsol Adaptorleri kullanarak yerine oturtun en azından bozulmayan bir cihazınız olur arkadaşlar ben şu an clarion kullanıyorum ve çok memnunum evet biraz pahalıydı ama sorun çıkartmıyor. Clarion kullanın demiyorum ama en az onun kadar bilindik bir çok marka ve kalitesini ıspatlamış cihazlar var piyasada birini seçin zevkinize göre. Ha illede bende bu maceraları yaşamak istiyorum diyorsanız aşşağıdaki talimatları uygulamanız yeterli :)


    Bu konuyu açmamın sebebine geleyim önce,
    3 ayı geçen bir süredir uğraşıyorum bu ürünü almaya ama tilkiler çinde 520 Dolara satılan bu ürünü türkiye minimum 1500 YTL ye getiriyor oda adetli alırsanız. Ben bunu kendime yediremedim sizinde başınıza gelmemesi için bunları yazıyorum.

    Ürünümüz Modeli : TYT802-B

     TOYOTA COROLLA SEDAN NAVIGASYON + DVD+...

    incelemek için şu Linke Tılayın : Tradesolution

    Özelliklerine gelelim: özelliklerini yazdıklarımın altına benim yorumlarımı yazıyorum kullandığım için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

    1- Dolby digital Ses amfisi 5+1 sistemlerle uyumlu
    Ben sesin bu kadar kaliteli olacağını ummamıştım Orjinalinden kat kat kaliteli bir ses. O adi kolonlardan gelen sese çok şaşırdım.

    2- Renkli Ekran + Dokunmatik Ekran
    Kullanışlı

    3- Bluetooth özelliği.
    Arkadaşlar bu özellik gerçekden çok kullanışlı. Bluetooth ile cep telefonunuzu dvd player cihazı ile eşleştirdikden sonra Cep telefonunuza dokunmanıza gerek yok daha.. Gelen ses Kolonlardan geliyor ve sizin sesinizi ise cihazın üstündeki mikrofon deliğinden NET bir şekilde karşı tarafa iletiyor.

    4- SD Hafıza kartı ve USB Destekliyor..
    Hafıza kartını ekranın arkasında yerleştirebiliyorsunuz
    USB ise yan torpidoya bir delik açılması gerekir. Ben ona gerek duymadım ve bu özelliği kullanmıyorum.

    5- DVD PLAYER uyumlu olduğu codecler vs. DVD /VCD /CD / MP4/ MP3
    Denedim hepsini güzel bir şekilde çalıyor

    6- Radyo FM/AM
    Burdada beni şaşırtan bir olay bu cihazda çekim gücü arttı gibi geliyor bana ve düşük çeken yayınlarda sesleri cızırtı sesi ile süzmesi çok başarılı.

    7- TV özelliği
    Sitede opsiyonel yazılmış bana gelen ürünün içerisinde vardı TV kutusu Sadece bir adt TV anteni almanız gerekiyor. Sağ üst köşede kalıyor antenin kutusu ve iki tane kablosu var onuda tavanın içine gömdük görüntü kirliliği olmadı. Yerel yayınları izleyebiliyorsunuz.

    8- DVD/CD Çoklu kutulara uyumlu
    Çoklu cd kutunuz varsa eskiden çok kullanılırdı şu an bilemiyorum, araçların bagajına monte edilirdi.. eğer öyle birşey kullanıyorsanız sorunsuz birşekilde
    uyumlu bir şekilde çalışıyor.

    9- DVB-T uyumlu
    Digital yayınları almak için gereken tertibatı siz temin etmeniz durumunda bunada uyumlu ama ben gerek duymadım + araştırmadım bile.

    10- GPS Navigasyon ( Renkli )
    Bu özelliği kullanmak için bir Navigasyon cihazı almanız yeterli oluyor. Piyasada Mevcut Türkçle Yüklü GPS cihazları varmış bunu sadece bu cihaza bağlamanız GPS Navigasyonu kullanmanıza yetiyor. En çok merak ettiğim şeylerden biriydi ve öğrendim bunuda en kısa sürede bu cihazdan temin edicem.

    11- AUX girişi.
    Arkaya Kamera bağlayıp cihaza bağlayabilrisiniz veya herhangi biryere. Ben kullanmıyorum.

    12- SUB WOOFER ve 3 Adt Amfi çıkışı mevcut.
    Tesisat düşünenler için En ideali.

    13- Direksiyon Kumandası ile FULL uyumlu
    Buda beni tatmin etti hiç bir problem çıkmadı.




    Arkadaslar ben bu cihazı temin edebilmek için başvurmadığım kapı kalmadı. Toyotasa Merkez ile bile irtibata geçtim bana bu cihazın yansanayi ürün olduğunu ve takıldığında aracınızın garanti dışı kalacağı palavrasını sıktılar. Teybi değişemiyecekmiyim varmı böyle bir mantıksız olay.
    Siz getirin türkiyeye dedim şu an düşünmüyorlarmış befendiler. En gıcık kaptığım toyota söylemlerindendir, Bu özelliği niye koymadınız sorun bir toyota servisine cevap : bizim aracımızda yok ama benzinlide var dizelde yok koymamıslar çözümde yok... Gerçekden çok sıktı beni bu söylemler herşeye çözüm müşteri bulacak.

    Gelelim sipariş etme yoluna.

    Siteden ingilizcesi olanlar sipariş verebilir ben öyle yaptım. PayPal ile ödeme gerçekleşiyor.
    Size gönderilecek olan adres PayPal Adresinizdir. 520 Dolar + 94 Dolar DHL Kargoya verdim ben (Toplam 740 civarı YTL ye geliyor ) yaklaşık 1 hafta bile tutmadı gelmesi ve int den takip edebilme imkanınızda var.

    Şu durum var Gümrük meselesi riskli Gönderen kişi ile irtibata geçin mail yolu ile çözüm üretebilir gümrük için.

    Ben irtibata geçmedim ilk. TR deki gümrüğü bildiği belli olan birisi ürünü gönderdikden sonra görüştüm kendisi ile.
    Faturada ürün . Monitor olarak belirtilmis ve Fiyatı 50 Dolar gösterilmis. Altta da GIFT (Hediye) diye belirtilmis. Buna rağmen gümrükde kutunun altını kesip içeriğine bakmıslar tam açmadılar tabiki az kenarından baktılar herhalde cihazın ekranını gördükden sonra geçti gümrükden. Ama takılma ihtimali de yok değil.
    Şu var parayı gonderdim ürünü gondermez diye bir dolandırıcılık olayı yok ortada ben bundan çok korkmustum ama dayanamadım feda ettim parayı ve geldi ürün.

    Şu an araçdan aldığım keyfi size anlatamam Montajı o kadar basitki bütün soketleri orjinal bağlantı kabloları ve cihazın kasası orjinal teyp den daha kaliteli.
    Cihazın montajını yapan kişiler bu kadar özelliği böyle kusursuzca ve sorunsuz ilk defa gördüklerini belirttiler.


    Sonuç: Bu cihazı türkiyeye getirenler farklı isim ve adres belirtip gümrükden geçiriyor ve 1,500 2,500 YTL gibi rakamlarla satıyorlar. Açık konuşayım Cihazın Gerçek değeri de o benim gözümde.

    Kendine bu cihazdan isteyenler benim yaptığım yöntemi kullanıp bir adt getirtebilir diye düşünüyorum. Yok bu işin ticaretini yapıcam diyenlere herhalde bu yazıyı okudukdan sonra epey zorlanacaktırlar diye düşünüyorum. Derselerki Bu ürüne 2 yıl garanti de vercem o zaman değişir. Nitekim Bu ürün yurtdışı bir üründür Faturası yoktur Garantisi de yoktur. ( Bu zevke bu fiyata havada karada değdi riskine )


    Uygun bir zaman bulduğum zaman cihazın menulerinin resimlerini çekip buraya koyacağım.

    Sormak istediğiniz sorular varsa ben burdayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clickon1111 -- 13 Mart 2016; 1:41:07 >



  • harika bir iş yapmışsın alarak . navigasyonu da sorunsuz bir şekilde kullanabilirsen daha da harika olur. geri vites kamerası tertibatının hazır olması da ayrı bir avantaj. arabanın üzerindeyken fotoğraflarını eklersen çok faydalı olur.
  • hayırlı olsun arkadasım bu alet auris'e olurmu
  • bu arada aynı sitede 2002-2007 corollalar için de mevcut bu üründen. 590 dolar fiyatı var.
    http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp?url=/e/product/product_list.asp?brand_id=18
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xsalihx

    hayırlı olsun arkadasım bu alet auris'e olurmu

    Aurise olurmu bilmem ama auris ile corollanın teyplerinin arasında ufak farklılıklar olduğunu duymustum. Söküp karsılastırmak lazım.
  • clickon1111 ;

    navigasyon için gps alıcısı dahili olarak var mı ? yani sen navigasyon yazılımı mı alacaksın yoksa gps alıcısını da senin mi alman gerekiyor ?
  • navigasyon için bir cihazı varmıs dediler bana bu cihazı bağlayan yer. yani bu cihaz sanırım sadece ekran gorevi goruyor ve sesi de veriyor kolonlardan
    Navigasyona uyumlu diye geçiyor onu da bulunca buraya eklicem.


    Edit: GPS alıcısı sonradan alınacak dahil değil ama uyumlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clickon1111 -- 8 Mart 2008; 23:36:33 >
  • cihazı kaskoya işletmeyi unutmayın..benim kafama yattı.Ben de sipariş vereceğim.acaba nerede monte ettiniz?
  • aynı sitede satılan şu ürünü incelediniz mi.bu model sanki daha güzel.ne dersiniz??
    T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla
  • Ben monte ettirdiğim yer normal bir tesisatcı dükkanı ... yani araçlara tesisat yapan yerler .... 30-40 ytl en fazla alırlar montajına
  • ben bu cihazı ups ile göndermesini isteyebilir miyim?yoksa kendileri mi karar veriyor?
    quote:

    Orjinalden alıntı: clickon1111

    Ben monte ettirdiğim yer normal bir tesisatcı dükkanı ... yani araçlara tesisat yapan yerler .... 30-40 ytl en fazla alırlar montajına


  • Bak şimdi yeni masraf çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaon -- 9 Mart 2008; 1:31:15 >
  • irtibata geçince istediğin hertürlü gondertebilirsin.
    Ups varsa orda gönderirler.
  • yaris icin yok herhalde ben sitede goremedim.
  • araç içi fotoğrafları bekliyorum
  • Geçen sanırım 2002 model ithal gelmiş bir Corolla Terra'ya bindim (sanırım Toyotasa'nın müdürlerinden birine getirilmiş o zaman) bu navigasyon aletin aynısı vardı üzerinde hemde orjinal aksesuar,araçta ayrıca Terra donanım olmasına rağmen sol model jantlar,koltuk ısıtma (çok güzel bir şeymiş:) ve de yan airbagler vardı.Benim 2004 Terra da ise sadece kaset çalar var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceyhunberber

    yaris icin yok herhalde ben sitede goremedim.




    Yaris için olan modelleride var
    Buyrun linki:http://chinaoris.en.alibaba.com/product/50408446/51933932/TOYOTA_DVD_PLAYER/DVD_player_FOR_Toyota_Yaris.html
  • bu başlık çok reyting alır..

    ya nerden çıktı bu başlık

    1- hem masraf çıkacak
    2- nasıl alacaz, gümrük mümrük, ingilizce yok
  • yahu aklımdan da geçmişti ne oldu getirebildi mi diye. clickon arkadaşım tebrik etmek istiyorum. sormak istediğim sadece çin de mi satılıyor. avrupada tanıdıklarımızdan istesek getirebilirler mi. şu an rusya da ki arkadaşıma mail attım. o da bakacak. başka ülkelerde bulabilir miyiz..
  • avrupada satılıyor ama yine çinden geliyor ayni orda bayilik sistemi ile yok bu ürün..
    nitekim CE belgesi yok bunları üreten şirketin.

    Rusyada var satış oranı da ayda min. 50-60 adt .

    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.