Şimdi Ara

iphone fiyatlari ingiltere'de ucuzladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone fiyati ingiltere de £269 dan £169 a dustu arkadaslar.ilgilenenler verdigim linki inceleyebilirler.
    http://shop.o2.co.uk/home



  • birşey goremedim burda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkankapucu

    iphone fiyati ingiltere de £269 dan £169 a dustu arkadaslar.ilgilenenler verdigim linki inceleyebilirler.
    http://shop.o2.co.uk/home


    100 sterlin mi ucuzlamış?yuh!!

    bu arada link türkiye' den açılmıyor
  • www.o2.co.uk adresini deneyebilirsiniz
  • Apple ile ilgili değil O2 yapmış 1 hazirana kadar kampanya....

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=946
  • yok abi hazirandan sonra kesin birşeyler olacak!!

    ellerindekini satıyorlar valla..

    Bizde mi şimdiden satsak
  • Kesinnnnn arkadaşlar kesin 3G geliyor.
    Üstelik bağıra bağıra geliyor.

    Ancak şahsen ben doğrudan 2. nesil iphone almayı düşünmüyorum.
    Sanırım 1 nesil pas geçeceğim.
    Her çıkan üründe kafa parası ödemeyi sevmiyorum.
    1. ile 3. jenerasyon arasında çok çok ciddi farklar olacaktır ancak
    sadece 3G ve OLED ekran için 2. nesil almayı çok düşünmüyorum.
    Ciddi olarak geliştirilen ve fark yaratacak olan software bence halen.

    3. jenerasyonda belki ciddi donanım takviyeleri olacaktır.

    Not: OLED ciddi aslında pil ömrü için ama yine de bekleyeceğim
  • 169£ dırekt iphone alamıyorsunuz yanlıs bılgılendırme olmasın. 169£ + her ay 35£ bunun ıcınede 600 dak ve 500 mesaj dahıl.yanı telefonu o2 dan alınca hat anlasması imzalamak zorundasınız. apple store da fıyatlar aynı 269£ ve anlasma yapmadan telı alabılıyorsunuz.
  • bu konuda yanlisiniz var.bir kac tanidigim bu fiyattan o2 magazasindan alip , kirip kendi hatlariyla kullanmaya basladilar bile.yani telefonu almakla herhangi bir sozlesme yukumlulugu altina girme durumu soz konusu degil.
  • ben bıraz once o2 magazısından geldım sozlesme ımazalamadan telefon satısı yapmıyorlar. carphonewarehouse diye telefon dukkanları var orda da iphone satılıyor o2 hattı altında ve sozlesmesız ordan alabılıyorsunuz ama 269£ . yanı 169£ sadece o2 dukkanlarında ve aylık 35£ sozlesmeyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkankapucu

    iphone fiyati ingiltere de £269 dan £169 a dustu arkadaslar.ilgilenenler verdigim linki inceleyebilirler.
    http://shop.o2.co.uk/home


    kardes güzel bilgi versene . o fiyat degil senin dedigin gibi.sadece abone olursan o fiyat..
  • basina gelen cok ilginc.ama 02 dan sadece telefonu aliyorsun.sozlesmeyi itunes uzerinden yapiyorsun.bi forumda rastladim.zaten hic bir yerde kalmamis.
    my Experience

    Went into an O2 store today (after ringing and confirming plenty in stock), as I walked in another employee was on the phone ringing friends to come and buy iphones he was doing it consistantly throught my time in the store.

    Asked the girl for the phone I reserved earlier and she brought it out for me, before i said anything she was explaining that i would have to sign up via itunes and she even apologised that it couldn't be done and dusted instore

    After i paid no details were taken and i was on my way, for some reason the EGG card i paid with has been credited with £20 from O2 i have no idea why but i'm not complaining.
  • muhtemelen bır yanlıslık olmus olabılır ama o2 dukkanlarının sozlesme ımzalamadan o fıyata iphone vermedegını bılıyorum. cunku burdada herkes 269£ alıyor ve itunes uzerınden aktıvasyon yapmıyor.o2 bunu anladı ve sozlesmelı fıyatı dusurdu sadece.cunku iphone alan o2nun hattını kullanmıyordu.
  • arkadaslar hepinizi aydinlatim ben ingilterede yasiyorum ve bende 10 gunce satin aldim fakat o2 almadim emin olun 02 parayla satmiyor ben londuradaki apple store dan bile alamdam gittim bana dedikleri o2 ve ordan alin yani kontrat yapin dediler bende ingilterede bulunmama ragmen amerikadan siparis ettim ve simdi kullaniyorum ayrica 169 yaziyor ama kontratsiz alabileceginizi pek sanmam ve o2 kendi magazasina gittigimdede bana satmadiklarini sadece kontratla veriyoruz dediler bilgilendirmek istedim ayrica turkiyede yasiyan arkadaslar internetten siparis edip nasil alacaklar turkiyede gumrukte takilmazmi ben okuyorum bu sitede gumrukte takiliyordiyorlar ben bilgilendirim dedim gerisi sizin isiniz
  • Arkadaslar bende ingilterede yasıyorum.Forumda bu konuyla ilgili daha önce fikrimi aktarmıstım.Tekrardan sizinle paylaşmak istedim.Şimdi herkesin bildiği üzere amerikada ve iphonenun resmi olarak satıldığı ülkelerde hem apple storelardan hemde operatör mağazalarından iphonelar satın alınabiliyor.İngilterede bu hak O2.Şimdi konuya gelecek olursak, iphone'u O2 mağazasından aldınız ve normal yoldan kullanmak istiyorsunuz, o zaman size 2 yol sunulmuş:1-Hemen orda mağazada kağıt üzerinde tarifenizi seçiyorsunuz imzalayıp veriyosunuz yada eve geldiğinizde iphone'u bağlıyosunuz bilgisayara önünüze ilk açılan ekran kişisel bilgilerinizi soran, tarife seçtiğiniz ve banka bilgilerinizi girdiğiniz bir ekran oluyor.Bu yollada kayıt olabiliyorsunuz.
    Bugüne kadar bu yöntem böyleydi ve böylede devam ediyor.Ama asıl olan konu şu anda O2 nin yapmış olduğu bu kampanya ya göre O2 mağazasına gittiğinizde doğal olarak size mağazada anlaşma imzalatmak isteyeceklerdir ve başka şekilde satmıyoruz şeklinde bir cevap verilecektir.O zaman mağazadan almayı denerseniz mutlaka hediye olarak alacağım ve aldığım kişi sizinle irtiba geçip sözleşme imzalyacaktır yada itunestan tarifesini seçer deyip bir şansınızı deneyin.Baktınız olmadı hediye olarak alsanız bile bu şekilde satamayız derlerse.Çok basit bir çözüm var O2 nin internet sitesinden online ödemeyle adresinize yollatabilirsiniz.Adamların size sözleşme imzalatma şansı yok.Yarın(bugün oluyor) ben O2 mağazasına gidip detaylı (hediye alacağım) şeklinde bir konuşacağım size detayları burdan aktarırım.
    Herkese iyi günler.




  • online odemeyele alırsan debit kartını otomatık odemeye baglıyorlar zaten.sozlesmeyı onlıne kabul edıyorsun yanı ımza atma anlamına gelıyor. 18 aylık sozlesme yapmadan 169£ iphone vermıyorlar kısacası. bundan once herkes 269£ iphone u sozlesmesız alıyordu cunku online aktıvasyon sansı vardı o zaman.bende oyle aldım.o2 bunun onune gecebılmek ıcın fıyat dusurdu ve sozlesme zorunlulugu getırdı.
  • Arkadaslar bugün söylediğim gibi O2 mağazasına gittim.Online alarak olayı çözebilirsiniz.Eğer ingilterede arkadaşınız varsa yada ingilterede yaşıyorsanız online olarak carphone warehouse yada O2 sitelerinden 169 pounda ürünü alabiliyorsunuz.Yanlız önemli olan nokta şu card sahibinin adresiyle ürünün gönderilmesini talep ettiğiniz adres aynı olmalıdır.Buarada Serdar1917 arkadaşım senin dediğin gibi bir sistem yok olamazda.Çünkü tarife seçmeden senin hesabından neye göre para çekecekler çekemezler.Zaten O2 nin yada Carphone warehouseun sitesine girdiğin zaman ürünü almayı dene, son ödeme ekranında tutar gözükür monthly charge kısmı bostur ve altta yazı çıkar itunestan aktive edilmesi gereklidir diye.
    Durum budur arkadaşlar.
  • İngilterede iphone'u hatsız olarak alabilme şansı var mı? İlla O2 ile anlaşma yapılıp hatlı mı alınması gerekiyor?İngiltereden iphone getirtme ihtimalim var da nasıl halledebilirim bu olayı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.