Şimdi Ara

istanbulda ikinci el veya spot ev eşyalarını nerden alabilirim?(beyaz eşya,kanepe,mobilya vs..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar istanbulda öğrenciyim yeni ev tuttum ev icin gerekli olan esyaları uygun fiyata ikinci el veya spot almayı dusunuyorum tavsiye edeceğiniz yerler varmı(beyaz eşya,kanepe,mobilya vs..)



  • Benim okuldaki arkadaşım ev açtı ve beyaz eşyalarını hep internetten bulduk.Bence siz de öyle yapın.Gerçek sahibinden olan ilanlar ucuz oluyor.Bunun dışında Beşiktaş'ta çarşıda ve Kadıköy'de de var.

    www.ikincielim.com
    www.sahibinden.com
    www.gittigidiyor.com
  • Candoganın yazdıgı yerler dogru adres. Bir yerde ben yazıyorum. Çobançeşme spotcular çarşısı. Opeti geç TOYOTA nın 50 mt. yanında... 150- 250 Lira arası çamaşır, bulaşık, mak, buzdolabı, mobilyanın her türlüsü... ikinci el ve spot olarak mevcut...İyi pazarlık yapman ucuza alman demek...Birde alacagın malın nakliyesini onlara yaptırmaya çalış. Ayrıca ..Para ödeme... Saygılarımla... Uzak gidemem dersen Beşiktaş ta Ihlamurdere Caddesi hamamın karşı sokagında ve çevresinde kullanılmış eşya satan yerler var..Üsküdarda ise sırtını denize dogru dön. Belediyenin arka sokaklarında saga dogru yürü çok dükkan var...Hep 2. el ev eşyası satıyorlar....Ne isterlerse verme bu kadar param var. verirseniz alacagım yoksa kalsın....Ögrenciyim...Diye fiyatı kır....Kolay gelsin... Kullanılmamış spot beyaz eşya alacagım dersen SİRKECİ ALTINHAN.....Dogru adres...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Mayıs 2008; 11:05:16 >
  • arkadaslar sağ olun ilginiz icin bunları değerlendiceğim.
  • şayet İstanbul kağıthane bölgesinde oturuyorsan ikinci el eşya bak ücretsiz teslimat yapıyorlar eğer fazla eşya satın alırsan mazot parasına nakliyede yaapıyorlar benim abim almıştı geçen gün
  • Çobançeşme deki spotçulara hiç gitmeyin. Çakal dolu uyduruk ürünlere piyasa fiyatından yüksek fiyat söylüyorlar. Elektrikli soba bakmıştım. 60 tl dedikleri sobayı Koçtaştan 39 tl ye almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.