Şimdi Ara

Tanınmayan Flash Diski Çalışır Hale Getirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Elimde 2 tane flash disk var. Birisi Sandisk 2GB Diğeri Pretec 1 GB. Bilgisayara taktığımda bu cihazları okumuyor. Cihazlar tanınmıyor. Bunları nasıl eski haline getirebilirim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

    Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Elimde 2 tane flash disk var. Birisi Sandisk 2GB Diğeri Pretec 1 GB. Bilgisayara taktığımda bu cihazları okumuyor. Cihazlar tanınmıyor. Bunları nasıl eski haline getirebilirim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.


    Merhaba Ünal,

    Sanırım Flash Diskleri açamadan hiçbirşey yapamazsın. Hadi tanısa, biçimlendirmeyi dene bakalım dicem ama hiç görmüyor seninkileri.
  • USB aygıt tanınmıyor dedi sonra da bu aygıt daha hızlı çalışabilir dedi.

    Sandisk'in içindekileri şu anda alıyorum. Daha öncede aynı yere taktım ve okumamıştı. Şimdi Sandisk'i okudu. İçindekileri yedekledikten sonra biçimlendirmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.

    İçindekileri alırken gitti yine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Haziran 2008; 22:18:47 >
  • Başka bilgisayarda deneyin. Neden derseniz, diğer bilgisayarda sorunsuz çalışırsa bilinki windowsla ilgili sorunlar var. Ama diğer bilgisayarda da çalışmaz ise f-diskte sorun vardır..
    Windowsta olabilecek sorun; İlk defa takmışsınızdır ve ufak bir yükleme yapar windows. Siz o ara diski çıkarır veya yüklemeyi sonlandırırsanız ....
    F-diskte olabilecek sorun; Taşınabilir diskleri çıkarırken doğru seçenek donanım kaldır menüsünü kullanmaktır. Diğer türlü direk çekerseniz cihazı bozulma, tanımama,yanma gibi sorunlar meydana gelir...
  • Bunların içinde pil falan var mı acaba? Biraz önce uyarı ışığı yanıyordu şimdi o uyarı ışığı hiç yanmıyor.

    JANT! hocam bende bilgisayarcıyım normalde. Ama bu işten çıkamadım bi türlü. Aylardır duruyor. Diğer bilgisayarı hiç denememiştim. Hazır makina varken onu da deneyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Haziran 2008; 22:32:32 >
  • Hocam dediğini yaptım. İki diski de Wista yüklü bir makinada açmayı denedim onda da tanımadı. Sandisk'in üzerindeki ışık ilk taktığımda yandı sonradan yanmadı ya da çok zayıf şekilde yandı. Sanki pili biten el feneri gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

    Hocam dediğini yaptım. İki diski de Wista yüklü bir makinada açmayı denedim onda da tanımadı. Sandisk'in üzerindeki ışık ilk taktığımda yandı sonradan yanmadı ya da çok zayıf şekilde yandı. Sanki pili biten el feneri gibi.

    Şu şekilde de görüldüğü gibi sorun f-diskte. Fakat bu sorunu düzeltmek malesef kullanıcıların yapabileceği birşey değil. Diskin garantisi varsa gönderin. Yoksa olduğu gibi..
    İyi forumlar.
  • Faturası falan var ama kimde nerde bilinmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.