Şimdi Ara

Araç içi ekonomik kablosuz MP3 çalar : MP3onChannel MP3-308

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
54.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Otomobil sahibi olanlar için araç içerisindeki ses sistemi herşeyden önce gelir. Yolculuk ister kısa ister uzun olsun ortamın stresinden uzaklaşmak ve bazen sadece eğlenmek için müzik dinleriz. Müzik dinlemek için araç içerisinde kullanılabilecke bir çok kaynak var ; Radyo, Kaset çalar, CD çalar bunlardan alışık olduklarımız günümüzde yeni yeni MP3 çalarlarda piyasada boy göstermeye başladılar.

    MP3 çalarların, kaset ve CD çalarlara göre bir çok üstünlükleri var. Bir kere gelişen Internet sayesinde inanılmaz büyük bir arşiv söz konusu ve kullanıcı çok hızlı bir şekilde bu arşiv içerisinden tamamen kendi zevkine göre seçtiği şarkıları ayırıp dinlemek üzere kenara ayırabiliyor. MP3 çalarların daha önceden size tanıttığımız yeni nesil araç teybi şeklinde olanları ve hatta içerisine Audio CD leri MP3 olarak kayıt altına alabilenleri mevcut fakat bunlar oldukça yüksek fiyatlılar. Peki araç için uygun fiyatlı ve kullanması pratik bir MP3 çalar bulmak mümkünmü?

    Evet artık böyle bir çözüm var MP3onChannel MP3-308, basit bir yapıya sahip olan ama çalışma mantığı açısından oldukça orjinal bir araç içi MP3 çalar.

    Çalışabilmesi için gerekli olan enerjiyi araç çakmak girişinden sağlayan MP3onChannel MP3-308, üstünde herhangi bir hafıza birimi barındırmıyor. Hafıza olarak standart USB Flash bellekleri kullanan cihaza USB Flash bellekler hemen ön tarafında bulunan USB girişinden bağlanıyorlar. Arabirim olarak USB 1.0 ve 2.0 destekleyen MP3onChannel MP3-308, araç ses sistemi ile arasındaki iletişimi ise MP3 leri FM bandından yayınlayarak kuruyor. Kullanıcının MP3 yayınını dinleyebilmesi için araç ses sisteminden radyoyu açarak bandı cihazın yayın yaptığ kanala ayarlaması gerekli.

    MP3onChannel MP3-308, üzerinde bulunan küçük ayar düğmesi ile yayın bandının 87.7 den 88.9 a kadar 0.2 MHz lik aralıklarla ayarlanmasına izin veriyor. Oldukça basit yapılı cihazda önceki şarkı, sonraki şarkı ve çal / duraklat ile beraber üç (3) adet kontrol tuşu bulunmakta. Tomshardware editörlerinin yaptığı testlerde kabul edilebilir bir ses kalitesi sunan MP3onChannel MP3-308, bazen motor nedeniyle olan parazitler dışında parazitsiz ve temiz bir ses vermeyi başarmış.

    Piyasadaki markalı ve markasız bir çok USB Flash bellekle test edilen MP3 çalar hepsini rahat bir şekilde okumuş ve test esnasında 64 MB lık Flash belleklerden 1 GB lık olanlara kadar geniş bir yelpazede ürün denenmiş. MP3onChannel MP3-308, 60$ lık yurt dışı fiyatı basit yapısı ve kullanım rahatlığı yanında ortalama ses kalitesi ile aracınız için değişik bir ürün. Ürünün en büyük avantajı harici bellekle kullanılıyor olmasından ötürü 128 MB, 256 MB ve benzeri limitlerle sınırlı olmamanız. Dez avantajları olarak LCD ekrana sahip olmaması ve ileriye uyumluluk ve ses kalitesini arttırabilme açısından kablolu bağlantıya izin vermemesi gösterilebilir.


    Sayfanın Linki : http://www.tomshardware.com/mobile/20050324/index.html








  • wayy be hoş aletttmiş yaww bilgi için saol speed
  • nereden alabiliriz bu mp3 playerı?
  • Cihaz şu an için sadece Yurt dışından temin edilebilir.
  • bende isterem bi tane ,valla beğendim aleti yav...
  • sadece bi radyo vericisi için 60$ fiyat pahalı geldi bana..
    kaset şekinde mp3 playerler var. hem kulaklıkla hemde teybe kaset gibi takarak kullanabiliyosun. Onlar çok daha kullanışlı..
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=605439&aType=product&catId=2827
  • alet güzelmiş türkiyeye gelinci haber verirmisin kardeş alıveeerelimde saol




  • www.muzio.co.kr adresınde buna benzer bısey var bakabılırsınız, kendı bellegı yok. aldıgı sesı dırekt fm e donusturuyor
  • güzel çözüm.
  • türkiyeye gelince bir haber versenizde baksak veya getiren biri olsada nasiplensek bizde
  • kardeş ben almayı düşünüyorum kararım kesin
    www.muzio.co.kr adresinde buna benzer gerçeken var




  • Güzel düşünülmüş. Ancak bu alet hakkında endişelerim var...

    Bundan 2 ay kadar önce cep telefonum için küçük bi araç kiti almıştım. Bu alet çok küçük ve kıskaç şeklindeki mandallar sayesinde bütün cep telefonlarına takılabiliyor. Aletin çalışma presibi bahsigeçen mp3 çalar ile aynı. Cep telefonunun kulaklığından aldığı sesi radyo yayınına dönüştürüyor. Sesi çok net ve ses arabanın hopörlerinden geldiği için çok güzel duyulabiliyor. Ayrıca benim oto teyip kumandalı olduğundan dolayı kumandanın tek tuşuna basarak aletin yayın yaptığı frekansa gelip rahatlıkla konuşabiliyorum. Bildiğiniz gibi zaten cep telefonlarının mikrofonlarıda çok güçlüdür, o yüzden sesin karşı tarafa gitmesindede hiç bir problem yaşanmıyor. Ayrıca cihazın bugünkü satış fiyatı 15 milyon TL...(Cep telefonu satan yerlerde bulabilirsiniz.)

    Buraya kadar herşey çok güzel. Amaa ; Özellikle büyük şehirlerde yaşıyorsanız cihazın yapmış olduğu yayın ile o sırada yapılan herhangi bir radyo frekansı birbirine karışıyor.(Özellikle haraket halinde iseniz.) Eğer radyo frekansının az olduğu yerde iseniz yani radyoların az olduğu bir yerde iseniz o zaman pek sorun yaşamazsınız. Ben Ankaradayım, bu yüzden bu cihazı pek kullanamadım. Ama şehirlerarası yolculuklarda çok iyi oluyor. Çünkü uzun yolculuklarda şehir dışında syrettiğinizden dolayı trt den başka pek radyo yayını olmuyor. Elime cep telefonumu almadan rahatlıkla konuşabiliyorum. Ha birde köye gidince iyi oluyor.

    İşte böyle arkadaşlar, bu mp3 çalarda böyle yaparsa bence uzak durun derim. Ama yinede bekleyip görmek lazım. Benden söylemesi...




  • henüz arabam yok ama alırsam düşünürüz
  • Bahsettiği 87.7 - 88.9 aralığı fm bandını zaten kullanan herhangibir radyo kanalı yok. 88.8 hariç. (istanbul için konuşuyorum)
  • gittigidiyor.com' da satılıyor sanırım bu alet
  • ARKADASLAR ;
    BU URUNU 4 AY ONCE UZAKDOGUDAKI BIR ULKEDEN ITHAL EDECEKTIK. AMA BU URUNDE SORUN OLDUGU ICIN ITHALINDEN VAZGECTIK. SORUN ISE ; SET ARKADASIMIN BELIRTTIGI GIBI FREKANS PROBLEMI. AYNI URUNU DENEDIK VE MUZIK SESI YERINE RADYO FREKANSLARININ BIRBIRINE KARISTIGINI GORDUK. ISTANBUL-IZMIR-ANKARA GIBI YERLERDE YASIYORSANIZ BU URUN SIZE GORE DEGIL.....
    BIZZAT TESTINI YAPTIK.... VE URUNU TURKIYEYE GETIRMEKTEN VAZGECTIK.... URUNU BIR DIGER ITHALATCI FIRMA MUHAKKAK GETIRIR.(YENI URUN) AMA PARANIZA YAZIK OLUR....

    MEHMET CAGLAR
    CAGLAR ELEKTRONIK SAN. TIC. LTD. STI.
  • hele bir gelsinde ondan sonra alıp almayacağımızı konuşalım
  • almamak daha mantıklı siz yine eski yöntem kullanın cd ve mp3 çaları arabaya monte edin ve 180 şarkı dinleyin işde
  • Her şey güzelde bir de RDS teknolojisi ile şarkı bilgilerini ekrana yazdırsalarmış ne güzel olurmuş.
  • ya arkadaşlar tamam cihaz ucuz çözümler için iyi ama gelcek vadetmiyor bana göre, bisefer fm bandının 44khz üzerinden verdiği streo yayın dan öyle aracında çok aham şaham seti olan arkadaşlar hiç bi tat alamıycaklar heleki bide sağlam güçlü tweeterları varsa sürekli olrak bi tuner noise duyacaklar bu birincisi, 2. cisi türkiyede zaten yeterince bi frekans karşklığı var aracınızla her yerdeğiştirdiğinizde diyer radyolardan etkilenme ihtimali var ,3.su bunu SET arkadasıma soruyorum cep telefonu caldıgında cep telefonun rf cıkıs gucu nasıl oluyorda fm bandı ile interfarans etmiyor??? kısaca cep telefonunuzu alıp bi televizyon veya radyo alıcı cihazının yanına götürüp duyduğunuz dıt dıt dıtı dıtıtı faln tarzındakı ses, hadi tamam bu tarz sorunların hepsini aştık frekanslar boşş, benim arabamda uyuz bi ses sistemi var , cep telefonunumda ileri düzey araç kiti var dediniz, ya kırmızı ışıkta beklerken aynı cihazdan kullanan bi arkadaş gelse ne olur???sizmi o keyfinizi kaçırıp frekansla oynarsınız yoksa camdan cıkıp yandaki araca kappatt kapattt o cihazımı dersiniz???? Ama onun dışanda ucuz yollu bi çözüm olabilir




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.