Şimdi Ara

ANKARA SİNCAN nasıl biyer? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
34.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir deprem sonra batıkenti görmek isteriz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THR

    Bir deprem sonra batıkenti görmek isteriz

  • beyler konuyu ben açtım ama

    ben sincan fatihte oturuyorum 14 senedir

    burası kooparatif olarak yapıldı..ve buraya memur kesim yerleşti..o yüzden buralar merkeze göre kötü diildir.
    sincan insanları cahil..çorum,çankırı gibi yerlerden çok göç alır..

    ama sincanda türkiyenin en büyük parkı harikalar diyarı vardır...ne yazıkki bu kırolar yüzünden kızlar orada yalnız dolaşmak istemeler..

    son yıllarda metalciler vb gruplar arttı ama krodan geçilmez yine
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild


    quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    sincan mozaiktir,sincan kendine has kültürüyle bir başkadır,

    sincanlı;

    saçlar alabildiğine jöle biriyantin limon karışmı özel bi malzemeyle kaplanır, sonradan bu karışımın matbaa ların mücellit işlerinde tutkal yerine kullanılabilceği keşfedildi!

    gömlek alabildiğine postmodern olmalı, üzerşnde kestane ve akasya yaprakğı mofiflerinden tutunda "yea babay" yazılarına kadar türlü işlemelerin bulunduğu dar(italyan) kesim gömlek
    ve bu gömleğin altına ultra taşlanmış diye tabir edebilecğeimiz sincana özgü mermer beyaz renk karışımı kot pantolon, ve tani gömlek ve kot kombinasyonunun üzerine ucları yerleri süpüren beyaz atkı :)
    ve tüm bu kombinasyonun en önemli iki parçasına geliyoruz,
    en az 1,5 kg ağırlığındaki kemer tokalarıyla sincana özgü kemerler, pasalkadan bozma, deri desen deri değil, üzerindeki tokalarda "diesel" "dg" "prada" gibi ünlü marka logolarının abartı boyularda kullanıldığı bu tokların, kurt veya üç hilal şekilli olanları da oldukça popülerdir.
    ve geldik en önemli aksesuar, vazgeçilmez HARDAL rengi sivri burun ayakkabılara, timsah ağzı gibidir, üzerinde ve topuklarında kavgalarda iş görecek çeşitli metal aksanlar liştirilmiş olup, burunlarına metal kaplanmaış ıolan versiyonları kavga esnasında bunlardan birine rastgelirseniz oldukça acı verebilmektedir.

    sincanlının varı yoğ n serisidir, sincanlı para olmasada son çıkan telefonu alan, telefonun kulaklığını değil, bilumum dış mekanda son ses hoparlörünü açatığı telefon elinde artiz artiz yürüyen kişidir.

    sincanlı adam, eli pantolonunun cebinde tekme atan, kavga eden, daha da ilginci eli cebindeyken parende atabilen bi yetenektir, ilgili mecraların bu mevherleri değerlendirmemesi büyük saçmalıktır.

    sincan kadar 511, 512 SİNCAN BAKANLIK otobusude bir başka efsaneyi oluşturur. kışın aynı anda 500 kişinin doluşmayı başardığı bu körüklü eski otobüsler, melih gökçek in doğalgazlı man otobüsleri devreye sokmasıyla eski efsanevi günlerini kaybetmiştir, ama genede, sincan bakanlık otobüsünde yolculuk yapmak bi ritüeldir..


    sokak düğünü kavramı sincanla özedeşleştirilebilir. düğün sahibi firmayı arar, firma transit ile sokağın başına geli, biri sokağın bir başı diperi öteki başı olmak üzere iki kolan yerleştirir ve tesisatın kurulumunu tamamlar, tesisatın başını piyanist şantör yada şopar olarak tabir ettiğimiz sincan sanatçılarının çaldığı orglar oluşturmaktadır.. "vay seni vay vay" ve "atakuleden at beni, in ağaya tut beni" sevilen şarkı dizeleridir.




    Süper yazmışsın ya tebrikler..



    mükemmel olmuş ellerine sağlık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    gerici biyer galiba.
    geçenlerde elele tutuşuyolar diye 2 gencin linç edildiği yer de burasıydı sanırım....


    ne alakası var millet parklarda birbirini götürüyo. sokakta yapmadıklarını bırakmıyo senin dediğin şu asya da çin'e yakın olan sincan olmasın

    ha sincan in insanları dindar gibi görünür ama tekel müptelası dindar kişi sayısından fazladır
  • ne kadar it çakal varsa biri demetevler dedir diğeri de sincanda her türden pisliği bulabilirsin gitme bence
  • bi kere sincanda bi taksiciye adres sordum sormaz olaydım adam ayak ustu kesıyodu benı cok psıkopat adamlar var dıkkatlı ol gıdeceksen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THR

    Bir deprem sonra batıkenti görmek isteriz



    Niye öyle dedin anlamamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    sincan mozaiktir,sincan kendine has kültürüyle bir başkadır,

    sincanlı;

    saçlarını alabildiğine jöle biriyantin limon karışmı özel bi malzemeyle kaplar, sonradan bu karışımın matbaa ların mücellit işlerinde tutkal yerine kullanılabilceği keşfedildi!

    gömlek alabildiğine postmodern olmalı, üzerinde kestane ve akasya yaprakğı motiflerinden tutunda "yea baby" yazılarına kadar türlü işlemelerin bulunduğu dar(italyan) kesim gömlek
    ve bu gömleğin altına ultra taşlanmış diye tabir edebilecğeimiz sincana özgü mermer beyaz renk karışımı kot pantolon, ve tabi gömlek ve kot kombinasyonunun üzerine ucları yerleri süpüren "beyaz atkı" :)
    ve tüm bu kombinasyonun en önemli iki parçasına geliyoruz,
    en az 1,5 kg ağırlığındaki tokalarıyla sincana özgü kemerler, palaskadan bozma, deri desen deri değil, üzerindeki tokalarda "diesel" "dg" "prada" gibi ünlü marka logolarının abartı ölçülerde kullanıldığı bu tokların, kurt veya üç hilal şekilli olan versiyonları da oldukça popülerdir.

    ve geldik en önemli aksesuar, vazgeçilmez "HARDAL" rengi sivri burun ayakkabılara;
    timsah ağzı gibidir, üzerine ve topuklarına kavgalarda iş görecek çeşitli metal aksanlar iliştirilmiş olup, burunlarına metal kaplanmaış olan versiyonlarına kavga esnasında denk gelirseniz oldukça işlevsel bir buluş olduklarını inim inim deneyimleyebilirsiniz.

    sincanlının varı yoğu "nokya N" serisidir, sincanlı para olmasada son çıkan telefonu alan, telefonun kulaklığını değil dış hoparlörü kullanan kişidir;
    dış mekanda, son ses hoparlörünü açtığı telefonu elinde tespih edasıyla tutarak artiz artiz yürüyen bir kişi görürseniz, o sincanlıdır!

    sincanlı adam, eli pantolonunun cebinde tekme atan, kavga eden, daha da ilginci eli cebindeyken parende atabilen bi yetenektir, ilgili mecraların bu cevherleri değerlendirmemesi büyük kayıp olarak değerlendirilebilir!

    sincan kadar,
    511, 512 gibi numaralara sahip "SİNCAN BAKANLIK" otobusuleride bir başka efsaneyi oluşturur.
    kışın aynı anda 500 kişinin doluşmayı başardığı bu körüklü eski otobüsler, melih gökçek in doğalgazlı man otobüsleri devreye sokmasıyla eski efsanevi günlerini kaybetmiştir, ama genede, sincan bakanlık otobüsünde yolculuk yapmak bi ritüeldir..


    sokak düğünü kavramı sincanla özedeşleştirilebilir. düğün sahibi herhangi nerde saçma bi firma var gider bulur ve o firmaya işi verir;
    firma "transit minübüs" ile sokağın başına gelir,
    biri sokağın başı diğeri öteki başı olmak üzere iki "KOLON" yerleştirir ve bunu yapmakla ses tesisatının kurulumunu tamamlamış olur, geri kalan tesisatın kalanını "piyanist şantör" yada "şopar" olarak tabir ettiğimiz sincan sanatçılarının çaldığı "ORG" oluşturmaktadır...
    bu orglarla çalınan "vay seni vay vay" ve "atakuleden at beni, in ağaya tut beni" sevilen şarkı dizeleridir.




    sincan nedir dersen harbiden budur.

    ama tüm kıroluğunun yanında ankaranın gariban kesimine ev sahipliği yapar.yaşayan herkesi kıro diye nitelendirmek yanlş çoğu insanda ekonomik durumundan dolayı orda oturuyor.
  • face1tr

    +rep, emeğe saygı

    Yazını beğenmeyecek yoktur galiba

    Ekonomik durumları nedeniyle,köyden kente göç edenlerin yerleştiği mekandır Sincan.

    Çok şey yazmak isterdim ama

    Gitme işte oğlum ya
  • En temizi bir gün yolda yürürken geçen Sincan dolmuşlarının içindeki insanlara bak kararını kendin ver.
  • Hepsi kara kara çinçinin yandan yemişi


    ha bide cocuklarının falan %80 i tekvandocudur he dikkatli olun ( 7 sene önce öyleydi yani )
  • ben de 1 kere arkadaşın yanına gitmiştim beklediğim gibi gelmedi. sincan delikanlı mekanı derdi arkadaş, ama hiç de abartıldığı gibi değil. normal bir yer. herhangi bir anadolu şehrindeki insan potansiyeli neyse sincan da öyledir. ama çarşı olanakları üst düzeyde. festivaller falan oluyor "lale festivali" ama 1. derece deprem bölgesi.

    bunlar 2 sene önceydi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    sincanlı adam, eli pantolonunun cebinde tekme atan, kavga eden, daha da ilginci eli cebindeyken parende atabilen bi yetenektir, ilgili mecraların bu cevherleri değerlendirmemesi büyük kayıp olarak değerlendirilebilir!




    Buraya bittim .. valla doğru ya bu kadar olur...

    *dün de Batıkentde 2-3 apaçi iğrenç şekilde oynuyolardı böyle Tarık Mengücün klibindeki şoparlar gibi aynı.... hiç bi halta benzemiyodu... Akşam üstü 6 da geliyolar gece 11 e kadar orda birbirilerini tekmeliyolar cep tel.den müzik açıyolar biribirlerine sataşıp küfrediyolar... kızları kesiyolar .. bağırıyolar gülüyolar dikkat çekmeye çalışıyolar kısaca... sevmiyorum bu tipleri..
  • Ben Sincandayım tam 21 senedir. Saçım uzun kulağımda 3 küpe var bu güne kadar bir Allahın kulu da bir şey demedi. (Belki diyememiştir)

    Yakında dövmem de olur. Benim gibi bir sürü kişi var görmesini bilene.

    Ama bir yeri illa ki kötüleyeceksen ikna etmenin hiç bir yolu yoktur.

    Sincan nasıl bir sorunusa gelince

    Bir kere merkeze çok uzak, 2 tane büyük hastane var bri devlet biri özel Kocamaaaan Harikalar diyarı var.

    Gençlik merkezi var üye olanlara her şey bedava. Bilardo, havuz, futbol, voleybol, basketbol, internet, dil bilgisayar diksiyon kursları, gitar kursları ve aklınıza gelmeyecek bir çok şey.

    Yaşamasını bilene ulaşım sorunu dışında pek bir zorluk çıkartmayacak bir yer.

    Tabii durumu çok çok iyi olan biri için değil. Orta halli normal bir vatandaş için :)




    Bazı yorumları şimdi okudum da...

    Siz cidden dayak yemeyi hakediyosunuz. Bu kadara aşağlama ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 5 Temmuz 2008; 13:54:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THR


    quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    gerici biyer galiba.
    geçenlerde elele tutuşuyolar diye 2 gencin linç edildiği yer de burasıydı sanırım....


    ne alakası var millet parklarda birbirini götürüyo. sokakta yapmadıklarını bırakmıyo senin dediğin şu asya da çin'e yakın olan sincan olmasın

    ha sincan in insanları dindar gibi görünür ama tekel müptelası dindar kişi sayısından fazladır

    Benim arkadaş kız arkadaşıyla el ele geziyo diye dayak yedi..Nerdemi? SİNCAN

    @dark
    Batıkent in geçmişinden haberin yok galiba bataklıktı orası Şiddetli bi depremde ilk yıkılcak yerlerden yani.
  • Arkadaşlar sincanın neresi 1. derece deprem bölgesi ya. Milleti ne yanlış bilgilendiriyosunuz? Sincan etimesgut civarında sürekli zemin etütleri yapıyoruz firma olarak. Sincan 4. derece deprem bölgesidir.

    Nasıl bir yer olduğuna gelince. Cidden çok fazla kro ve apachi var. Bence de kesinlikle yaşanacak bir yer değil. Ama kesinlikle gidilmemesi gerekir tarzı bir yer de değil. Yaklaşık 2 yıldır haftada en az 3-4 gün gider gelirim daha bir tane olaya rastlamadım. SAnıldığı kadar belalı bir yer değil. Ama tabi bazı davranışlarınıza dikkat etmeniz de siiz beladan uzak tutmaya yardımcı olur o ayrı konu
  • Çinçinden niye korkuyosunizki gelin gezdiriyim sizi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    sincan mozaiktir,sincan kendine has kültürüyle bir başkadır,

    sincanlı;

    saçlarını alabildiğine jöle biriyantin limon karışmı özel bi malzemeyle kaplar, sonradan bu karışımın matbaa ların mücellit işlerinde tutkal yerine kullanılabilceği keşfedildi!

    gömlek alabildiğine postmodern olmalı, üzerinde kestane ve akasya yaprakğı motiflerinden tutunda "yea baby" yazılarına kadar türlü işlemelerin bulunduğu dar(italyan) kesim gömlek
    ve bu gömleğin altına ultra taşlanmış diye tabir edebilecğeimiz sincana özgü mermer beyaz renk karışımı kot pantolon, ve tabi gömlek ve kot kombinasyonunun üzerine ucları yerleri süpüren "beyaz atkı" :)
    ve tüm bu kombinasyonun en önemli iki parçasına geliyoruz,
    en az 1,5 kg ağırlığındaki tokalarıyla sincana özgü kemerler, palaskadan bozma, deri desen deri değil, üzerindeki tokalarda "diesel" "dg" "prada" gibi ünlü marka logolarının abartı ölçülerde kullanıldığı bu tokların, kurt veya üç hilal şekilli olan versiyonları da oldukça popülerdir.

    ve geldik en önemli aksesuar, vazgeçilmez "HARDAL" rengi sivri burun ayakkabılara;
    timsah ağzı gibidir, üzerine ve topuklarına kavgalarda iş görecek çeşitli metal aksanlar iliştirilmiş olup, burunlarına metal kaplanmaış olan versiyonlarına kavga esnasında denk gelirseniz oldukça işlevsel bir buluş olduklarını inim inim deneyimleyebilirsiniz.

    sincanlının varı yoğu "nokya N" serisidir, sincanlı para olmasada son çıkan telefonu alan, telefonun kulaklığını değil dış hoparlörü kullanan kişidir;
    dış mekanda, son ses hoparlörünü açtığı telefonu elinde tespih edasıyla tutarak artiz artiz yürüyen bir kişi görürseniz, o sincanlıdır!

    sincanlı adam, eli pantolonunun cebinde tekme atan, kavga eden, daha da ilginci eli cebindeyken parende atabilen bi yetenektir, ilgili mecraların bu cevherleri değerlendirmemesi büyük kayıp olarak değerlendirilebilir!

    sincan kadar,
    511, 512 gibi numaralara sahip "SİNCAN BAKANLIK" otobusuleride bir başka efsaneyi oluşturur.
    kışın aynı anda 500 kişinin doluşmayı başardığı bu körüklü eski otobüsler, melih gökçek in doğalgazlı man otobüsleri devreye sokmasıyla eski efsanevi günlerini kaybetmiştir, ama genede, sincan bakanlık otobüsünde yolculuk yapmak bi ritüeldir..


    sokak düğünü kavramı sincanla özedeşleştirilebilir. düğün sahibi herhangi nerde saçma bi firma var gider bulur ve o firmaya işi verir;
    firma "transit minübüs" ile sokağın başına gelir,
    biri sokağın başı diğeri öteki başı olmak üzere iki "KOLON" yerleştirir ve bunu yapmakla ses tesisatının kurulumunu tamamlamış olur, geri kalan tesisatın kalanını "piyanist şantör" yada "şopar" olarak tabir ettiğimiz sincan sanatçılarının çaldığı "ORG" oluşturmaktadır...
    bu orglarla çalınan "vay seni vay vay" ve "atakuleden at beni, in ağaya tut beni" sevilen şarkı dizeleridir.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: LsR


    Dark+

    Sincana laf edenler en son ne zaman gittiler acaba oraya Son yıllarda büyük gelişim gösterdi.. tamam insanları apaçi,kro vs. flan olablir ama ilce olarak konusuldugunda gelişmemiş derseniz yanlış olur..




    yok ben gelişmemiş demedim zaten gençlerinden ve insanlarından şikayetçiyim o kadar...


    *blackhawk ben de bunu duymaya korkuyodum... Batıkent bataklık bölgesi diyolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.