Şimdi Ara

ODTÜ devlet üniversitesi değil mi yahu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
40.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biraz önce baktım bir klavuza. 2 tane odtü işetme var. Birinin yanında burslu yazıyor. Nasıl oluyor bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 18 Temmuz 2008; 0:20:17 >



  • Kıbrıs kampüsü olabilir.
  • Kıbrıs kampüsü ne ola ki?
  • ss yolla belki yanlış okumuşsundur
  • Kıbrıs'ta da kampüsü var Odtü'nün oradaki burslu olan.
  • yurt dışında bir üniversite ile ortak ingilizce olan vardı
  • Kibris Odtü Üniversitesi hakkinda bilgi almak isterseniz aşagidaki adrese giitmeniz yeterli

    http://kkk.odtu.edu.tr/
  • bu üniversite gerçekten odtü ye bağlıysa vay odtü nün haline...gerçekten şaşırdım eğer özel bir üni açtılarsa....odtü eski odtü olsaydı odtü lüler yıkarlardı ankara odtü yü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    bu üniversite gerçekten odtü ye bağlıysa vay odtü nün haline...gerçekten şaşırdım eğer özel bir üni açtılarsa....odtü eski odtü olsaydı odtü lüler yıkarlardı ankara odtü yü.

    Yanlış haberde olabilir.Ama forumda geçen Melih Gökçek'in ODTÜ'yü binadaki bazı eksikliklerden dolayı yıkabileceğini duymuştumYani öğrencilere gerek kalmadan iş bittiBenimde bildiğim kıbrıs kampüsü odtüye bağlı.2-3 gün önce milliyet bir öss rehberi verdi.Ünilerin nerede olduğunu,ne tip olduğunu ve dilini filan gösteren.Alan arkadaşın varsa oradan bakabilirsin
  • ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Hakında Genel Bilgi

    ODTÜ, Türkiye'deki seçkin konumu ve uluslararası düzeyde kazandığı saygınlığın sonucu olarak, T.C. ve K.K.T.C. devletleri tarafından Kuzey Kıbrıs'ta bir kampus kurmak üzere davet edilmiştir. 2000 yılında TC hükümeti, KKTC hükümeti ve ODTÜ Rektörlüğü arasında imzalanan Protokol ile başlatılan ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu projesi, T.C. devleti tarafından finanse edilen büyük ölçekli ve olağan dışı bir yükseköğretim projesidir.

    ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, 2003-2004 akademik yılında bir, 2004-2005 akademik yılında ise altı lisans programına öğrenci kabul etmiştir. Eğitim-Öğretime ODTÜ Ankara Kampusu'nda başlayan bu programlar, sekiz lisans programına yeni öğrencilerin alındığı 2005-2006 Akademik Yılı'nın başında ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'na taşınmıştır. 2006-2007 öğretim yılında 10 lisans programı ile toplam 670 öğrenciye eğitim veren ODTÜ KKK, 2007-2008 akademik yılında açılan Psikoloji ve Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği bölümleri ile toplam 12 programda toplam 1000 öğrenciye eğitim vermektedir.

    ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Başkent Lefkoşa'nın 50 km batısında, 12,000 nüfuslu Güzelyurt kentinin 6 km kuzeyinde yer alan Kalkanlı bölgesinde, 3000 dönümlük bir arazi üzerinde kurulmuştur. Yüksek teknolojiye dayalı altyapısı, en modern eğitim binaları ve laboratuarları, zengin yaşam-spor ve kültür tesisleri, yeşil alanları ve örnek mimarisi ile Kampus, nitelikli bir eğitim-öğrenim ortamı için her türlü olanağı sağlamaktadır. Kampus, engelli öğrencilere potansiyellerinin tümünü kullanabilecekleri bütün imkanları sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

    Orta Doğu Teknik Üniversitesi, 50 yıllık birikimini ve tüm olanaklarını ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun başarısı için seferber etmiştir. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda uygulanan tüm eğitim programları, ODTÜ Senatosu tarafından onaylanmaktadır. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda ders veren öğretim üyeleri, ODTÜ Senatosu ve ODTÜ Yönetim Kurulu'nun Ankara yerleşkesi için kabul ettiği standartlarla işe alınan öğretim üyeleridir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda verilen eğitimin kalitesini garanti etmekte ve mezunlarına uluslararası düzeyde kabul gören ODTÜ diploması vermektedir.

    Daha fazla bilgi için:http://kkk.odtu.edu.tr/



    quote:

    Orjinalden alıntı: shadowhero

    biraz önce baktım bir klavuza. 2 tane odtü işetme var. Birinin yanında burslu yazıyor. Nasıl oluyor bu?

    Evet iki farklı İşletme bölümü gördüğün doğru. Bu bölümlerden birisi [paralı olan] ODTÜ ile SUNY Binghamton ve SUNY New Paltz tarafından yürütülecek olan uluslararası ortak lisans programıdır. 2 sene ODTÜ'de, 2 sene yurtdışında okuyorsun.

    Detaylı bilgi için: http://www.suny.metu.edu.tr/genel.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 18 Temmuz 2008; 11:02:45 >
  • burslu derken bazı ünv. para veriyor... yada paralıysa ücretsiz veya indirimli okutuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.