Şimdi Ara

Adsl sinyal yükseltici-mesafe uzatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler amacım adsl imin sinyal seviyesini yükseltmek ve sinyal zayıflamasını azaltmak,telekom hattın kötü olduğu yerlere takıyormuş bu tip yükselticileri ama 4mbit net almak istiyorum hem hattınız santrale uzak olduğundan desteklemiyor diyorlar hemde bu adslin sinyal seviyesini yükselten aleti takmıyorlar.

    Bu tip bi aletin nasıl olduğunu,yapılıp yapılamayacağını hatta mümkünse Türkiye de nerden bulabileceğimi biliyor musunuz?



  • En fazla 5km uzaklıklar desteklenir.Bu mesafede insanı çileden çıkaracak kesilmeler ve yavaşlık olur.

    Telekom gibiler attıkları taşın ürküttükleri kurbağaya değeceğinin hesabını iyi yapar.

    Anahtar kelimelerin repeater - bridge olabilir mesela.

    Sadece basit bir örnek :

    http://www.turkcenet.org/yerel_htm/repeater_ve_bridge.htm
  • Elektronik marketlerde bulabilirsin teknosa,mediamarkt...
  • Ben wireless için demiyorum,bildiğimiz telefon hattıyla gelen adslin sinyal seviyesini yükseltmek yani hat zayıflamasını gidermek için ne yapılabilir diye soruyorum?
  • dediğin cihazda bir tekrarlıyıcıdır ve hattın sonuna yani abonenin olduğu yere değil hattın zayıfladığı noktaya takılır ee bunuda telekomun yapması gerekir peki yaparlarmı kendin alıp versende yapmazlar bence
    quote:

    Orjinalden alıntı: kelli felli

    Ben wireless için demiyorum,bildiğimiz telefon hattıyla gelen adslin sinyal seviyesini yükseltmek yani hat zayıflamasını gidermek için ne yapılabilir diye soruyorum?
  • böyle bişey acilen banada lazım santrale uzağım sürekli bağlantım kopuyor telefonla konuşurken kesilen internet geliyor tefefonla konuşurken akım yükseliyormuş
    ne yapsam da o akımı yüksek tutsam anlayan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin
  • o zaman ihtiyacın olan şey adsl splinter olacaktır. modemle beraber gelir. ama yoksa elektronikçilerden bulabilirsin. hatta chip dergisi geçen sene trafolusunu vermişti. bulabilirsen trafolu tipini seçmende yarar var.
  • Bu iş aslında telekomun işidir. Boşuna uğraşıpta zaman kaybetmeyin derim. Telekomu arayın ve ısrar edip evinize servis çağırmaya çalışın. Geldiklerinde hattınızı ölçtürün. Eğer ki sorun varsa gerekeni yapmaları söyleyin, eğer sizi sallamaya çalışırlarsa biz yapamayız falan dedikleri taktirde ilk önce hizmet aldığınız bölgedeki telekoma gidip yetkili kişiyle konuşun ve kibar olmayın. Çünkü bağırıp çağırmaktan anlıyor onlar. Eğer ki yine bişey yapmazlarsa şikayette bulunun. Nereye şikayet edicem diye sormayın, bilmiyorum. Çünkü telekoma gidip yetkiliyle görüştükten sonra benim sorunum çözülmüştü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 15 Mayıs 2010; 12:38:08 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.