Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaya4136 , kaya4136 , Sisyphus , PeTeRPaNN , iissoo35 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir - 15 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
349.696
Cevap
2.721
Favori
21.312.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    Dos 2 ile girdiyseniz kesmeyebilir. Poe daha klasik bir yapım. Dos 2 c-rpg oyuncularının kendini şımarttığı, türe ilk defa girenleri ise kendine hayran bırakan bir yapım.

    Ben de şahsen bayıla bayıla oynamıştım, totalde 200 saate yakın zamanımı gömdüm herhalde Dos 2'ye. Hatta 10 word sayfasına yakın bir inceleme de yazdım (http://www.oyunfest.com/divinity-original-sin-2-pc-inceleme.html )

    Poe 2'yi oynarken ise ağzıma Baldur's Gate tadı gelmesini ümit ediyorum. Onu alırsam benim için yine harika bir oyun olacak. Şuan daha ilk saatinde olduğum için çok bir yorum yapamıyorum ama c-rpg sevenler için "kesinlikle alınması" gereken oyunlara girecek gibi duruyor şimdiden.

    Alıntıları Göster
    İyi o zaman oyun listemdekiler bitince alırız artık :D Saolun ilginiz için hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Destiny 2'i hesabıma eklemek istiyorum Blizzard sitesinden, This key is restricted to use in another country. Visit the Blizzard Shop to purchase a key for your account. böyle diyor bana
  • Destiny 2'i hesabıma eklemek istiyorum Blizzard sitesinden, This key is restricted to use in another country. Visit the Blizzard Shop to purchase a key for your account. böyle diyor bana
  • Destiny 2'yi alacağıma pişman olacağım şimdi valla. Oyunda Siyah ekran hatası var ne yaparsan yap çözülmüyor. Herkeste varmış zamanında neredeyse..
  • Destiny 2 süper oldu ne zamandır indirim kovalıyordum bir türlü inmemişti. Arkadaşlar bu Humble monthly'i yeni para kesmeden nasıl ve ne zaman iptal ettirmek lazım bu ilk alışımda?
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde 4 kez yapmıştım. Kartı bloklamışlar ve bir daha yapmayın diye uyardılar. Bari kartı kullanıma açın dedim ve açtılar
    İlginç valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei

    Destiny 2'yi alacağıma pişman olacağım şimdi valla. Oyunda Siyah ekran hatası var ne yaparsan yap çözülmüyor. Herkeste varmış zamanında neredeyse..
    Dizüstü sistemlerde oyun sorun çıkarıyor alırken dikkat edin arkadaşlar. Yeni W10 güncellemesi ile Black Screen sorunu var ve fix yayınlamışlar ama sorun hala çözülmemiş. Forumlarda dert yanıyorlar. Siyah ekranı ancak monitörü kapatıp açarak veya görüntü aktararak düzeliyor. Ben Hdmi bağladım çıkardım görüntü geldi. Anti virüs kapaması dosya düzenleme falan yaptım ama düzelmemişti. Alırken dikkatli olun.




  • heyecanlanmıştım destiny 2 yi alcam diye humble ininalı kabul etmiyormuş.Boşuna karta para yükledim.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    aldıysanız iptal edebilirsiniz birdahaki ayın 5inde oyunlarınız gelir
  • Şimdi Destiny 2 alsam bile yaklaşık 4-5 ay sonra anca oynayabileceğim. Sizce bu süreçte oyuncu kaybeder mi? Ya da fiyatı 40 liradan aşağı düşer mi?

    Edit: 1-2 tırt oyun 2P69T-4FIQF-GI944



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 5 Mayıs 2018; 14:51:0 >
  • Humblebundle'da referans ile abone olsam gelen bakiyeyi bundlelarda kullanabiliyor muyum?
  • In Time kullanıcısına yanıt
    ben de merak ediyorum +
  • arkadaşlar bu humblebundle nedir hiç bilmem. monthly dediğiniz subscription mı oluyor? bu ay direk destiny alıp iptal edebiliyor muyum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conor McGregor

    Destiny 2'i hesabıma eklemek istiyorum Blizzard sitesinden, This key is restricted to use in another country. Visit the Blizzard Shop to purchase a key for your account. böyle diyor bana
    Hocam vpn ya da dns kullanıyorsanız olabilir bir de site olarak Avrupa olanına girin ondan da olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dns ve vpn kullanıyor musunuz ondan olabilir bir de blizzard İn sitesi Avrupa olanı olmalı Amerika olanına girerseniz de olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • In Time kullanıcısına yanıt
    Hayır, sadece store da kullanabiliyosunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Şimdi Destiny 2 alsam bile yaklaşık 4-5 ay sonra anca oynayabileceğim. Sizce bu süreçte oyuncu kaybeder mi? Ya da fiyatı 40 liradan aşağı düşer mi?

    Edit: 1-2 tırt oyun 2P69T-4FIQF-GI944
    Fiyatı Humble Bundle yüzünden düşse bile 40 lira altına düşeceğini sanmıyorum.
  • Destiny 2'de büyük bölge kısıtlamaları var. Takas ile elde etmeye çalışanlar dikkat:
    https://support.activision.com/articles/FAQ/Destiny-2-PC-Region-Definitions
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Oradakine baktım ama, sanırım sadece Americas & SouthEast Asia, Europe, Korea, Taiwan, China olarak kısıtlar var . Çünkü bizim keyler EU olarak geçiyor. Ancak bazı yorumlarda Afrika içinde ayrı region lock olduğu söylenmiş tam da bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 5 Mayıs 2018; 17:23:3 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    "The Retail PC version of Destiny 2 can only be activated in the region in which it was purchased." yazmışlar, bunun Humble içinde geçerli olduğunu düşünürsek Türkiye Middle East and Africa grubunda görünüyor. Yani tablodaki Region 5 grubu bir ülkeden alınan kod Türkiye'de aktifleştirilebilir. Amerika veya Avrupa'dan alınma bir kod Türkiye'de aktifleştirilemez gibi görünüyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.