Şimdi Ara

Bingöl İl Jandarma Komutanlığına düşenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
59.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.



  • bingöl merkez güzel ama
  • Şu anda orada askerlik yapıyorum. İnternet cafemiz bile var :) Alay sizin için belki ilk zamanda sıkıcı olsa da özellikle acemilik bitince vakit geçirecek çok yer bulabileceksiniz.

    İl olarak batıya uzak olması dışında Bingöl il olarak bir asker için yeterli olacaktır. Zaten kısıtlı olan çarşı izninizde ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayabileceğiniz bir yer.

    Güvenlik anlamında ise tabiki zor bir yer burası. Sürekli teyakkuz halinde olacak birlik, sizde bu iklimden etkileneceksiniz. Karargah'a düşerseniz mevzide nöbette tutacaksınız ama bunları düşünmeyin daha çok erken. Siz hayırlısıyla buraya gelin ve askerliğe alışmaya bakın.

    Nerede olursanız olun askerlikte önemli olan başınızdaki yöneticilerdir (bir kaç gün içinde onların adı komutan olacak). Onlar iyi iseler sizde rahat olursunuz. Keyfini çıkarmaya bakın, bir daha böyle bir yere gelmeyeceksiniz. Bingöl'e batıda yaşayan biri hayatında bu fırsat olmasa belki de hiç gelmeyecektir.

    Geldiğinizde beni bulabilirsiniz, uzaktan eğitimciyim. Hatta reklam işinden anlayan varsa onu varisim bile bırakabilirim burada. Adım Hakan, 321. kısa dönem.




  • Bu arada unutmadan, bence elazığ KTM ye uğramayın. Direk Bingöl'e gelin. KTM şartları çok zor olan bir yer.
  • Bingöl il jandarma komutanlığı rahat bir yerdir.(kısa dönemler için) Sadece sabırlı olmanız yeterlidir.Göreve gitmeniz silah taşımanız yasak.Görevden kastım alay dışına çıkmanız yasak(çarşı izni hariç)Sabır derkende uzun dönem askerle sizin alt devreniz gelen kadar bulaşık yemek gibi konularda sizden faydalanır.Çarşı izinleriniz meşhur sucuklu yumartacımız vardı sabah kahvaltıları için.en son iki tane int. cafesi vardı askerlerin girebildiği..Çarşıdaki meydanda çay bahçesi var ama ümit etmeyin oturamazsınız askere yasak:)...kısacası baştan dediğim gibi kısa dönemler için bingöl il jandarma bulunmaz bir fırsat...Ben uzun dönem askerlik yaptım 80\4 Bingöl alay muhafız timi... oraya gittiğinizde tabur komutanlığından er veya erbaşlar sizi eğitir 15 günlük bir eğitiminiz var kışın giderseniz biraz üşürsünüz eğitimlerde egitim derken zorlu bir eğitim değil sağa dön sola dön askerlik terimlerini öğrenme..bide benden tavsiye ordaki uzun dönem askerleri hor görme gavletinde bulunmayın...(orda bulunduğunuz 5 ay boyunca bulaşık yıkamak istemiyorsanız:) ) hayırlı tezkeler..........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceose -- 2 Kasım 2008; 14:44:49 >




  • varmı başka
  • Merhaba,

    bana BİNGÖL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI kısa dönem er olarak çıktı. Yalnız Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı yazıyor. Bunun anlamı nedir? Nereye teslim olmam gerekiyor Elazığ mı Bilgöl mü? Bingöl il jandarma nasıl bir yerdir? Sizlerden bilgi rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • Istersen direk bingol il jandarmaya teslim olabilirsin, KTM ler hakkindaki genel kani hic ugramadan direk gidilecek yere gitmek. Bana da Bingol il Jandarma cikti, direk Bingol e gidecegim.
  • Arkdaşlar benimde bingöl il jandarma komutanlığına çıktı ama ben ktmden gelmeyi düşünüyorum .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andromedadan

    Arkdaşlar benimde bingöl il jandarma komutanlığına çıktı ama ben ktmden gelmeyi düşünüyorum .

    aynen bende ktmden gelicem 13 aralık öğlen elazığdayım inş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem_85 -- 12 Aralık 2008; 10:44:08 >
  • BAKALIM NASIL OLACAK BEN KTMYE uğramayı düşünmüyorum yinede hayırlısı
  • 49'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI
    BİNGÖL buraya dustum arkadaslar bılgı verırsenız memnun olurum..
  • can lar yokmu bingölll el cvp......
  • arkadaslar ben de bingöl il jandarma komutanlıgına teslim olacam..su an askerlik yapan arkadasların tembihleri dogrultusunda KTM ye ugramadan direkt bingole gidecem.. KTM ler eziyet oluyormuş... bayram dönüşü oldugu için bilet bulmakta zorlanıyorum, düzcedeyim, ankara üzerinden gidecem...

    bilgi veren arkadaşlara teşekkurler, biraz daha bilgi alabilirsek iyi olur..
  • Selam arkadaşlar,

    Ben de 49'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI BİNGÖL'e gidiyorum. Öğrendiğime göre Komutanlık, Bingöl'ün merkezinde Otogar'ın karşısındaymış. Ben bugün Muş'a Uçak bileti aldım ama Elazığ'dan mı yoksa Muş'tan mı gitmeliyim hala kararsızım.
    Burada daha önce askerlik yapan arkadaşlar biraz bilgi verirlerse çok sevinirim.

    Herkese hayırlı teskereler.
  • leventcen kardes aynı yerdeyız bende oraya gıtcem pazar aaksama buldum bılet arık sabaha karsımı orda oluruz bılemeycem hayırlısı bakalım ne olur
  • merhaba bende ktm ye katılmaya son anda karar verdim...elazığa ANKARADAN cumartesi akşam 19.30 da bilet buldum..
    bilet yok demeyin ekseferler açılmış..
    ama netten bakmayla bulamassınız...otogara gidip bakmanız gerek...
    cumartesi sabaha karşı oraya inerseniz yada öğleyin erkenden teslim olmak istemiyorsanız şehir merkezine en yakın yerde inin...
    orda akşama kadar yeyin için takılın..
    terminale inerseniz inizbatlar kolunuzdan tıutar götürür ktm ye....

    Adamlar ktm yi bizim güvenliğimiz için oluşturmuşlar...rezil bi yer olabilir mecburen dayanıcaz yerimize ulaştıgımızda bi kaç hafta sıkıntıdan sonra rahata kavuşucaz inşallah...

    elazığda buluşmak isteyenler özelime msn adreslerini yazsınlar..
    eyvallah
  • sa, arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin şimdiden hayırlı tezkereler inş, ben bingöllüyüm gerçi doğma büyüme ankaradayız ama fena yer değildir, arkadaşım da ordaydı o çok rahattı Allah hayırlısını versin inş, benim de istanbula çıktı, dua ile, bana da dua etmeyi unutmayın inş.
  • bu arada sabah bitlis il jandarma komutanlığını aradım...
    ordakiler ne deniliyorsa onu yapın dedi...
    önce ktm sonra bitlis dediler..

    yolda yakalanırsanız önce tutanak tutarlar sonra soruşturma açılır dedi...

    haberiniz olsun...
  • bu arada bilgi olsun diye söylüyorum son değişiklikleri bilmiyorum ama, günde 1 defa sefer oluyordu sanırım ankara-bingöl, saat 6 da üç firma hizmet veriyor, metro da başladı henüz 1 yıl olmadı sanırım, metro, has, özlem firmalarıydı en son kolay gelsin. yaklaşık 14 saat otobüs sabah 7-8 civarında orada oluyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.