Şimdi Ara

Internet Explorer, Google Earth ve FTP internete bağlanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    XP Sp2 kurulu bilgisayarımda nedenini anlayamadığım bir şekilde Internet Explorer, Google Earth ve FTP programları internete bağlanamıyor. Firefox, Messenger, Skype vb. programlar ise sorunsuz çalışıyor.

    IE hiçbir siteyi açamıyor, sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.
    Google Earth ise "Hesabı etkinleştirmek üzere google earth sunucularına bağlanamadık diyor ve dünya haritası hiç gelmiyor bile.
    FTP programlarım da ne zaman bağlanmaya çalışsam ana makina yanıt vermiyor falan diyor. Oysa başka pc lerden bağlanabiliyorum.

    Ayrıca firefox taftp://ftp.download... gibi adreslerden download da yapamıyorum.

    Sorunun kaynağı nedir bu konuda yardım edebilir misiniz?







  • arkadasım öncelikle virüs ihtimalini düsünmeliyiz. çünkü aynı bilgisayarda bazı programlar interneti kullanabiliyor bazıları kullanamıyorsa büyük ihtimalle interneti kullanamayan programları etkileyen bir virüs olmus olabilir. bu bir.

    ikinci egre bir firewall varsa bu firewall senin http ftp ve google earth ın kullandığı portları kapatmıs olabilir. http için 80 ftp için 21 gibi. bunları kontrol ettikten sonra neticelerini yazarsan yeni tahminler yapabiliriz.
  • Pc yi antivirus ile tarattım bir şey çıkmadı. Firewall olarak da Windows güvenlik duvarından başka bir şey kullanmıyorum. Onu da kapattım sorun devam ediyor. Sürekli kullandığım bir antivirus programı da yok.
  • aynı sorun bendede war ...etkınlestırme sorunu .. bunu nasıl cozcem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.