Şimdi Ara

Hoover VHD160-04S Çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
59.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. son zamanlarda piyasalarda Hoover marka çamaşır makineleri satılıyor. Makineler nasıl? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Kullanan arkadaşlar varsa bu makine ile ilgili düşüncelerini bizimle paylaşabilirler mi?



  • Daha geçen hafta denedim açılmamıştı:) düzeltilmiş iyi en azından sitesi var:) ama yine de sizi 10-15 sene sorunsuz götürecek bir cihaz değil, yedek parça ve servis sıkıntınızın olması yüksek.
  • Makineyi aldım ama: Su alırken çok sesli alıyor, çalışma sesi fena değil. Sıkmada problem çıktı. Sıkmaya geçerken sanki kazan sağa sola çarpıyor gibiydi. Servis çağırdık. Kazan bilyalarında problem olduğunu söyledi. Geriye iade edip Bosch almayı düşünüyorum. Hoover Makine özellikleri için Müşteri hizmetlerini aradım. Teknik özelliklerini istedim. (Kullanım kitapcığında yazmıyor.) 1 saate geçmeden, teknik servisteki arkadaşlar aradı. Bilgileri internet sitesinde varmış.(ben atlamışım) Ama gürültü özelliklerini bir türlü bulamadım. Müşteri hizmetleri ilgileniyor bilginize. Tamir Servisindeki arkadaşlar bu makineyi yaklaşık 4-5 aydır montaj ediyoruz hiç şikayet gelmedi ilk siz oldunuz dediler. (üzüleyim mi sevineyim mi? ) Genel olarak alıcılar memnunmuş Bunu da belirteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan30 -- 28 Ağustos 2008; 9:04:18 >
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mthoovervhd9143zd

    bu modelde iyi görünüyor, 9kg ve 1400 devir, a sınıfı. bir kullanan çıksa da yorum belirtse güzel olur.
  • arkadaşlar ben hoover afyonkarahisar yetkili servisiyim çamaşır makinaları sizin söylediğiniz gibi kötü bir makina değil avrupada kanıtlanmış çok kaliteli makinalar AA+ ENERJİ verinliliğine sahip makinalar yalnız 6 kiloluk makinalarıyla 8 ve 9 kiloluk makinaları arasında motor farkı var 8 ve 9 kiloluk makinalrdaki motorlar biraz daha sessiz çalışıyor ayrıca tüm modellerinde power jet su özelliği ve anti allerjik özelliği var bu makinalardan almanızı tavsiye ederim ayrıyeten türkiede servis ağımız var size en kısa zamanda hizmet vermek için hazır bekliyoruz 08003414800 4440398 müşteri hizmetleri
  • Hocam, Almanyadaki sitelere baktım.
    Hiçbirinde Bosch ve siemens 8 kg lık makinelerin 1400 devirden aşağı
    olmadığını gördüm ve onlardaki makinelerin bir çoğuda bizde yok.
    Mielenin ise hepsi 6 kg , 1200 ve üstü bir devir.
    Acaba kg ile devir arasında, kalite ve uzun ömür arasında
    doğrudan bir ilişkimi var.
    saygılarımla.
  • Kilo ve devir tamamen ne yıkayacağınız ve ne sıklıkla çamaşır yıkadığınız ile ilgilidir. Çamaşır makinesinin sıkma devri ne kadar yüksek olursa, pamuklu kumaşların kırışması da o kadar artar. eğer sentetik ya da karışım türü kumaşlar yıkayacaksanız sıkma devri dah ayüksek olabilir. Akdeniz çevresinde pamuklu giysiler tercih edildiğinden sıkma devrinin çok yüksek olması bana göre çok da gerekli değildir.

    Türkiye'de de HOOVER markası aşağıdaki kapasite ve devirlerde ürünler piyasaya sürmüştür:

    VHD610: 6 kilo 1000 devir
    VHD614: 6 kilo 1400 devir
    VHD810: 8 kilo 1000 devir
    VHD810D: 8 kilo 1000 devir dijital
    VHD812D: 8 kilo 1200 devir dijital
    VHD9123D: 9 kilo 1200 devir dijital
    VHD9143ZD: 9 kilo 1400 devir dijital

    en sonuncu üründe trifaze motor olduğunu, be sebeple kömürlerden kaynaklanan gürültünün olmadığını belirtmek isterim.
  • 17 yıl BEKO marka çamaşır makinesi kullandıktan sonra yeni bir marka ve kurutma özelliği olan Hoover VH W964DP-37S modelini satın aldım ( 9kg yıkama +6kg kurutma kapasiteli) makine çarşamba yada perşembe günü elimde olacak. Size ozaman bütün tespitlerimi yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekingpeace -- 18 Nisan 2010; 10:19:06 >
  • slm bende bu bahsettiğin makinadan almak istiyorumda hoover vhw 964 dp ayıptır sorması ne kadar aldınız. kullanalı 3 hafta oldu nasıl randuman alabıldınız mı? bi zahmet yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
  • Hoover VH W964DP-37S modelinden bende almak üzereyim, kurutma sonucunu merak ediyorum. Samsungların kurutması iyi diyorlar ve havalandırma özelliği mevcut. Bu üründe kurutma nasıl? Yıkama-kurutma kapasitesi büyük diye bundan almayı düşünüyorum, eğer kurutması ve havalandırması kötüyse samsung'a döneceğim. Samsung ürününde 7kg yıkama, 5 kg kurutma ve havalandırma var. Hoover'de ise 9kg yıkama, 7kg kurutma yazıyor ama havalandırma yok sanırım çünkü bahsedilmiyor.
  • ben beyazesyacilara sordum samsung icin hic iyi konusmuyorlar forumdada bi arkadas almis yazmis ta hala sonucunu yazmadi
  • web üzerinden samsung için araştırma yaparken aşağıdaki şikayeti buldum, hoover için ise hiç yorum yok...


    * Bir internet alışverişçisi, 22/03/2010
    2 yıldızBu makineyi alalı 18 ay oldu. Kapak körük arızası tambur arızası verdi. 2 aydır parça bekliyoruz. Piyasada satılanyeni bir ürün olmasına rağmen parça sıkıntısını anlamak mümkün değil: Teknik servis, müşteri hizmetleri çok yetersiz. Siz aramadıkça kimsenin sizi aramak aklına gelmiyor. Anadolu elektronik Samsungu pazarlayan firma ancak onlar da hiçbir yardım talebinize bir email atmayı bile gerekli
    * Artıları: kurutma+yıkama aynı anda 7 kg alabilme estetik
    * Eksileri: kurutma verimli degil
  • Hoover için ise yurt dışında şöyle bir yorum var.. Artık her ikisi içinde yorum yapamıyorum..



    2 Reviews For Hoover VHD9143ZD

    *

    mackintoshpeter 8th Oct 2007

    Reviewer rating: 0 stars


    mackintoshpeter's review has yet to be rated - Be the first!
    Report this review


    Good Points: Massive drum which swallows almost anything, Easily cuts down on the amount of washes from a four adult family, Extremely quiet motor whilst its in its general wash programme

    Bad Points: I've experience extremely bad, even terrible service from the support company. The machine was unusable for a month just because they were waiting for deliveries. When i asked if they had heard of next day delivery they said they don't use it. All this after 3 months of buying it.

    General comments: Whilst the machine has provided a good clean wash and has impressed all of us with its massive capacity, It has left a bad taste in our mouths after the chaos caused by the serviceplan provided by hoover. After just 3 months the machine filled with water and then flashed up E09 on the display, Let this be a message that E09 OR F09 spells death to your machine. After promptly phoning hoover they sent an engineer out within 48 Hours, And astonishingly He showed up with NO PARTS. After stating the obvious that the machine was broken he said a main board was required, We`d have to wait 1 week (8 days) for this to be done. When this was replaced he identified that when this part failed it had also damaged the Display we had to wait 2 and a half weeks for this to be replaced. All the time my disabled mother couldn't use the machine which we had bought for her and we created £200 in launderette bills which hoover are refusing to pay for. This is half the cost of the machine. Meanwhile Currys are protesting innocence as we didn't purchase there cover which is £138 , A THIRD OF THE COST OF THE MACHINE. I knew HOOVERS service plan was not the best but this is terrible service and all because they wont pay for next day delivery, otherwise it could have been fixed within a week even if the SERVICE ENGINEER? didn't stock parts. HOOVER AGAIN ..... NO THANK YOU
  • ARKADAŞLAR BEN HOOVER CAMAŞIR MAKİNASI ALDIM 1AY ÖNCE 10KG OLAN MODELİNDEN COK MEMNUNUM ENERJİ VE CAMAŞIR YIKAMA TEKNOLOJİSİ COK İYİ 1.800TL ALDIM HAFTADA 1 DEFA CAMAŞIR YIKIYORSUNUZ HARİKA TAVSİYE EDERİM
  • Başımızda büyük bir bela var 20 gündür HOOVER marka 1400 devirlik çamaşır makinesi hayatımızdan bezdirdi bizi. HOOVER 9144, 9 Kg,1400 devir.
    Makineyi 22 Aralık 2010 tarihinde satın aldık 10 gün kadar sorunsuz çalıştı. Ancak daha sonra programı gösteren dijital ekran dakikalarca patinaj yapmaya başladı. 15 dk.lık program 45 dk. sürüyor. yarım saatlik program 1.5 saat sürüyor. dijital ekran gidip gelmeye başladı. Teknik servis sorunu çözemedi. Ve bayi bize yeni makine verdi. Ancak yeni makine de kurulduktan yarım saat sonra yine aynı şeyleri yapmaya başladı. Sizce sorun nedir. Ne teknik servis ne de genel merkez sorunumuzu çözemiyor. Çıldırmak üzereyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonvega


    Başımızda büyük bir bela var 20 gündür HOOVER marka 1400 devirlik çamaşır makinesi hayatımızdan bezdirdi bizi. HOOVER 9144, 9 Kg,1400 devir.
    Makineyi 22 Aralık 2010 tarihinde satın aldık 10 gün kadar sorunsuz çalıştı. Ancak daha sonra programı gösteren dijital ekran dakikalarca patinaj yapmaya başladı. 15 dk.lık program 45 dk. sürüyor. yarım saatlik program 1.5 saat sürüyor. dijital ekran gidip gelmeye başladı. Teknik servis sorunu çözemedi. Ve bayi bize yeni makine verdi. Ancak yeni makine de kurulduktan yarım saat sonra yine aynı şeyleri yapmaya başladı. Sizce sorun nedir. Ne teknik servis ne de genel merkez sorunumuzu çözemiyor. Çıldırmak üzereyiz.


    Tam siparişi vermek üzereyken okuduğum bu mesaj canımı sıktı. yaklaşık yedi ay geçmiş, problem çözüldü mü, almamı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonvega


    Başımızda büyük bir bela var 20 gündür HOOVER marka 1400 devirlik çamaşır makinesi hayatımızdan bezdirdi bizi. HOOVER 9144, 9 Kg,1400 devir.
    Makineyi 22 Aralık 2010 tarihinde satın aldık 10 gün kadar sorunsuz çalıştı. Ancak daha sonra programı gösteren dijital ekran dakikalarca patinaj yapmaya başladı. 15 dk.lık program 45 dk. sürüyor. yarım saatlik program 1.5 saat sürüyor. dijital ekran gidip gelmeye başladı. Teknik servis sorunu çözemedi. Ve bayi bize yeni makine verdi. Ancak yeni makine de kurulduktan yarım saat sonra yine aynı şeyleri yapmaya başladı. Sizce sorun nedir. Ne teknik servis ne de genel merkez sorunumuzu çözemiyor. Çıldırmak üzereyiz.

    Aynı model makinem var. Yaşadığımız sorunların haddi hesabı yok. Hoover markasının hiçbir kalite standardının, kalite denetiminin ve müşteri memnuniyeti anlayışının olmadığını, dahası firma tarafından böylesi maksatların da hiçbir zaman güdülmediğini ben kendi acı tecrübemle çok net bir şekilde öğrendim. Dertsiz başınıza dert almayın. Müşteri memnuniyetini önemseyen, kurumsallaşmış, kalite standartlarına göre hareket eden, dahası bu standartları yükseltmeye çalışan firmaların ürünlerini tercih edin. Hoover alarak benimle aynı hataya başkalarının da düşmesini istemediğim için bu mesajı yazma gereği hissettim. Dileyenler başımdan geçenleri aşağıdaki linkten okuyabilir:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74518011/tm.htm
  • HOOVER DYN 9166 P8 1600 DEVİR 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ + philips 7430 buhar kazanlı utu .. /400 tl degerinde
    aldim fakat daha servis kurmadi teknosadan 1400 tl ütü hediyesi ile birlikte yani 9 kg 1600 devir makine 1000 tl ye gelmiş oldu bana
    http://www.teknosa.com/urunler/115020457/hoover-dyn-9166-p8-1600-devir-9-kg-camasir-makines
    meslegim kurutemizleme camasir makinesini birkac gune kuracaklar size yorumlarmi yazarim.
    ilaveten balikesir altinolukdaki yazliga aldim yani servis sıkıntılı 3 kalite urun falan gibi soylemler dolaşmakta buna ramen ben hoover e guvendimki 1000 tlye 9 kilo 1600 devir makine hayal cin malida olsa hayal kaldiki arceligin fircali motorlu yan sanayı grundig camasir makınesi bile 9 kilo 1000 devir makinesi 900 tl
    kalite olarak bence grundig den ustundır. genede deneyimlermi yazarim..
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Hoover DYN 9166 çamaşır makinesini epey bir zaman önce almışsınız.
    Üründen memnun musunuz acaba?

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.