Şimdi Ara

Hat Aktifleştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
54.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar avea hat aldım lakin nasıl aktifleşeceğini bilmiyorum hattı aldığım bayii 24 saat içinde aktif olur demişti.Turkcell de olduğu gibi bir numarayı arayıp aktifleştirebilirmiyim yoksa kendi kendine aktif olur mu ?

    Teşekkür ederim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Kartı telefona taktığınızda avea yazıyor ise hattınız aktiftir arama yapabilirsiniz. (kontör öğrenebilmek için en az 1 kontörlük bir arama yapmanız, sonrasında 10 dakika kadar beklemeniz gerekiyor)

    Telefon ekranında avea yazmıyor ise yapabileceğiniz bir şey yok. Aldığınız yerin hattınızı açmasını beklemeniz gerekiyor.


    Teşekkür ederim şu an avea yazmıyor.Merak ettiğim avea yazması için birşey yapabilirmiyim yoksa kendiliğinde avea yazacak mı ?
  • herhangi bir telefondan numaranızı arayın. ulaşılamıyor diyorsa hattınız açılmış demektir (hat takılı olmasın).. hattı açın ve en az 1 kontör harcayın. sonrasında 9333ü arayarak kontör bilginizi öğrenebilirsiniz.

    böyle bir numara yok diyorsa, bayii henüz aktif etmemiş demektir.
  • basturkemin , Teşekkür ederim.

    @bungee20 , görüp anlayamadım kusura bakma.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fiyong

    Arkadaşlar avea hat aldım lakin nasıl aktifleşeceğini bilmiyorum hattı aldığım bayii 24 saat içinde aktif olur demişti.Turkcell de olduğu gibi bir numarayı arayıp aktifleştirebilirmiyim yoksa kendi kendine aktif olur mu ?

    Teşekkür ederim.

    bayilerin saşmalığı ben zamanında almıştım 5 dak bile sürmeden açıldı hemen yapacağın alabileceğin tek kesin bilgi hattını aldığın bayi ....
    kendin aktifleştiremiyrsun bayinin açmasını beklicen
  • kendin birşey yapamazsın. 24 saat içinde açılır... ekranda avea yazısını görüyorsan açılmış demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.