Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
10
Favori
54.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa


    quote:

    Orjinalden alıntı: vuKaat

    arkadaşlar bu 500T otobüsü topkapı/cevizlibağ ' dan binipte taa gebze yada tuzla taraflarına kadar giden otobüs mü ?


    ayneeen öyle :D dünya üzerinde KITALAR ARASI (ciddiyim) sefer yapan nadide bir otobüs hattıdır..


    o zaman ben o otobüse bi kere bindim :D (şansa bak) o kadar doluyduki otobüs kapı kapandığında birileri sıkışıyodu :D
  • Lisedeyken okula otobüsle gidip geliyorduk.Genelde Kadıköy arabalarına biniyorduk.Şansımıza son iki ders boştu ve o kadar bunalmıştıkki ilk gelen otobüse atladık.Bindiğimiz otobüs 500T idi.İlk girdiğimizde içeride çarıklı bi herif vardı yanında horozunu taşıyordu.Otobüsün içi zaten ahır gibi kokuyordu garip garip insanlar vardı.Bindik parayı verdik işte ayakta bekliyoruz.Öyle Garip bir koku vardıki o küçücük otobüs camından kafamı dışarı çıkartıyordum resmen.Arkadaşlarda baygınlık geçiriyordu.Neyse Maltepe durağına gelince içiri bohça tarzı bişey girdi sonra doğulu yaşlı bir amca bindi.Peşinden 3 tane kız çocuğu ellerinde kocaman kocaman bohça gibi katlanmış koyun yünleriyle otobüse bindiler.Otobüs o an hem tıkış tıkış hemde pis kokuyordu.Otobüse bizle binen arkadaşlardan birisi olan ezgi dayanamadı çığlık attı.Otobüs durdu "inicem bune yaa" diye bağırdı.Şöför olmaz dedi.Gerçekten çekilebilir değildi şöförün üzerine gittim olmaz böyle şey aç inicez dedim.Açmıyoruz dedi kapıya tekme attım aç ulan dedim.Herif açtı indik aşağıya işte o an Tanrı'ya dua ettim iyiki oksijen diye birşey var.İçeride Toksit yutmaktan beyin hücrelerim ölmüştü.Şükür yaşıyorum...Ezgide öyle :)
  • İzmir'de 34'e binen var mı?

    Artık normal bir belediye otobüsünden çok okul servisi olarak hizmet veriyor... Allah'ın dağındaki okulumuza giden 2 otobüsten birisi.


    Otobüsün zenci bir şoförü vardı bir ara. Bazı günler sabahın köründe durakta sadece ben olurdum. Adamın bir muhabbeti vardı ki baştan aşağı küfür. Herifle konuşamıyorsun adam gibi. Yenişehir'e kadar yalnızım, sonrasında 1-2 kişi binmeye başlıyor.

    Otobüste yalnız olduğum zamanlar adamın dediklerine "Hee, hee..." deyip geçiyordum. Manyak bir adamdı ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 26 Ekim 2008; 22:12:36 >
  • 500T 'ye neden öyle kötü kötü baktıız ki ? Ben o kadar bindim bomboştu ya
  • 19S de garip bir otobüs ya. Bu otobüsün körüklüsüne 200 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. İneceğim durağa geldim işte, bütün kapılar açıldı ve bütün kapılardan da içeri girmeye çalışan insanlar var, müsade cart curt derken kapının önüne geldim, inemiyorum!! Dışarıdan içeriye doğru olan akıntıya kapılıp sürüklendim, sonra sesi biraz daha arttırarak müsade ile geçtim tam kapının önünde yine durdum. Önümde bi genç var, içeri girmeye çalışan bir bayan var ama kapının önünü tamamen kapatmış, yani o ordayken imkanı yok inemem ben. Genç arkadaş bayana dedi "abla inecek var 1 dakka" diye, kadın hiç yerini değiştirmeden "e insinler o zaman" demez mi? E bre bayan! Sen ordayken nasıl ineyim ben üstünden mi atlayayım?? Sonra bayan çekildi, genç arkadaş indi, ardından ben inebildim. Genç arkadaşla helalleştik, "kolay gelsin, dikkat et" dedim, "eyvallah, hakkını helal" et tarzı bir karşılık aldım. Sonra ayrıldık.

    Yaa öyle işte...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JanJan_09

    Arkadaşla gidiyoruz.İşte otobüste hatalıysam arayın falan yazıyor.Aldık biz numarayı.İnme yerine gelince aradık.Şöfor açtı:
    Arkadaş:Abi müsait bi yerde inebilirmiyiz ?
    Şöfor:
    Otobüs yerlerde


    allah cezanı vermesin fındık yiyordum boğazımda kaldı

  • okul zamanlarında e-60 la yolculuk ediyorduk valla öyle bir şoför vardı ki helal olsun herkesi tanıyordu nerdeyse servis gibiydi işe gidenlere inerken hayırlı işler okula gidenlere de iyi dersler diyordu
  • kocaelide izmit- körfez altyol arabasına binmiştim
    orda kadının biri kucağında çocukla oturuyordu tek boş yer onun yanıydı ben de oraya oturdum
    kadının kucağındaki çocuk baharatlı çubuk yiyordu
    bir pakedi bitirdi sonra üzerine su içti ve gayet yüksek sesli bir şekilde geyirdi.
    sonra çantadan başka çubuk istedi onu da yemeye başladı
    yerken annesinin kucağında uyuyakaldı. ama boğazında çubuk kalmış (çiğnemiş ama yutmamş)
    biraz zaman sonra çocuk uykudan birden öksürmeye başladı. boğazında biriken çubuk püreleri öndeki adamın kafasına doğru fırladı.
    kadın resmen rezil olmuştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 26 Ekim 2008; 23:00:54 >
  • geçen yıl seminer çıkışı emirgandan bindim 4levente geldim hergün ordan 500t ye binip topkapıya gidiyordum o günde 341t geldi oda topkapıya gidiyo diye bindim bir süre gitti hatta bayabi gitti havada kararmıştı bi baktım benim okula geri gidiyoruz sanki sessizce bi teyzeye sordum bu otobüs nereye gidiyo diye oda dedi sarıyer ben çok bozuldum bide hava karardı ya tırstım ıssız yerler nerde insem dedim bütün otobüs seferber oldu beni indirmek için sonunda nerdeyse sarıyere yakın bi yerde inip geri gitmiştim 1 saatlik yolu:P:D
  • benimde çok olay var aslında

    birgün minibüsle evden çarşıya doğru gidiyorum. Belediyede yollara asfalt dökmüş yollar gıcır gıcır yolun tam ortasına yeni bi kasis/ tümsek yapmışlar giderken dikkatimi çekti alala dedim ne zaman yapmışlar falan, neyse çarşıda işlerimi hallettikten sonra eve dönmek için tekrar minibüse bindim.Akşam saatlariydi bu arada Baktım en arkası boş dedim geçeyim en arkaya, Tam yeni yapılan kasise yaklaştık kolumu dışarı çıkartmıştım dışarsını kesiyordum ki BAMMM BOMMM diye minibüs kasiste 1 metre havaya uçmuştu. Tam o anda OHAAA diye bağırdım. Şöförse ne olduğunu anlamaya çalışıyor, yamulan gözlüğünü düzeltmeye çalışıyordu. tabi bu arada minibüs vitesten çıkmıştı şöför heyyyyyaaallahhh diyerek sinirlendi ve ne zammaann yaptılar bu kasisi dedi. bende ne yapacağımı şaşırmıştım gülsem mi ağlasam mı??
  • arkadaş msj yazarken şöfere para vermeye gittiğinde 2 öğrenci alır mısın aşkım demişti

    15dk aralıksız güldük
  • 30M'ye bindim orta sırada ayaktayım o kemerlere tutunarak gidiyorum.

    Sonra otobüs nişantaşından geçercen frene bi asıldı tek kolla tutunuyorum tüm gücümle yapıştım.Arkadaki herkes üstünüze gelir böyle durumlarda.Nitekim öylede oldu önde yuvarlananlar falan var görüyorum artık kolumda güç kalmadı bende gidiyorum derken durdu otobüs

    Neyse derin bir nefes alıp etrafıma bir baktım ki herkes yerde bir tek ayakta kalan benim.Ayağımın dibinde genç bir arkadaş önde bayanlar falan
    Sonra millet bozuntuya vermeden kendine çeki düzen vermeye çalışıyor falan, bende düşmemenin verdiği gururla herkül modunda etrafa bakıyorum.Kızların önünde karizmayı çizdirmenin verdiği acıyla tip tip bakanlar falan var kahkaha atıcam kendimi zor tutuyorum

    Her otobüse bindiğimde aklıma gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 26 Ekim 2008; 23:26:46 >
  • ben otobüslere binmem hiç hele meşhur otobüse hiç binmedim ama hep geneli sakin sessiz geçer hiç olay olmaz nedense.. birde bu arada en çok hafiften olsa sarı dolmuşlarda oluyor olay..
    birinde kuzenimle eve gitmek için minibüse biniyoruz orta kaput boş bende langırt diye oturuverdim oraya adam bana oraya oturmak yasak diyor ama ben duymamıştım tabi veridğim cevap ilginçti..
    farketmez..
    bir daha tekrarladı sonra kalktım zaten.
    ama ben mosmor.
    kuzen kıkır kıkır gülüyor hala.. çaktırmadan.
    eve geldik annesine sarıldı başladı gülmeye..
    ben kıpkırmızı..
    bir tanesindede koltuğa yığıldım olayları bilenler bilir.
    bir seferinde elimde döküm kova ızgarasıyla bindim minibüse ondada biraz tuhaflıklar vardı milletin üstünde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CausN*

    arkadaş msj yazarken şöfere para vermeye gittiğinde 2 öğrenci alır mısın aşkım demişti

    15dk aralıksız güldük

  • Otobüste gidiyorduk. Tıklım tıklımdı otobüs. 20-25 yaşlarında bi adam vardı önümde. Onun arkasındada 50 yaşlarında falan yaşlıca bi adam. İneceğim durağa gelmek üzereydik, genç olan birden bağırmaya başladı.. Açayım öyle mik amca bu ne yaa diye Adam mosmor oldu benle birlikte indi otobüsten xD
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CausN*

    arkadaş msj yazarken şöfere para vermeye gittiğinde 2 öğrenci alır mısın aşkım demişti

    15dk aralıksız güldük

  • bizim serviste 2 sene önce olan olay bu

    Ben ve arkadasım en arka koltukta 2 kisi otoroyıduk 5 li koltuk sonra şöförümüz yasak olmasına rağmen minibüs yolcu aldı beninler de 3 tane şişman 1 tanesi çocuklu 3 kadın bindi sanki baska yer yokmus gibi bizim yanımıza oturdular bende sismanım zaten iice sıkıstık neyse cocuklu kadın yanıma oturdu elinde bi tane oyuncak tabanca var cocuk 7-8 yaslarında falan elindeki oyuncak tabancayı sürekli azına sokup çıkarıyor resmen yalıyor neyse 5 dk falan geçti dayanamadım canım dedim sunu azına sokma ayıptır dedim cocuğun annesi bana döndü dik dik baktı önce sonra çok istiyorsan sende yala dedi tabi herkes yerlerde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

    İzmir'de 34'e binen var mı?

    Artık normal bir belediye otobüsünden çok okul servisi olarak hizmet veriyor... Allah'ın dağındaki okulumuza giden 2 otobüsten birisi.


    Otobüsün zenci bir şoförü vardı bir ara. Bazı günler sabahın köründe durakta sadece ben olurdum. Adamın bir muhabbeti vardı ki baştan aşağı küfür. Herifle konuşamıyorsun adam gibi. Yenişehir'e kadar yalnızım, sonrasında 1-2 kişi binmeye başlıyor.

    Otobüste yalnız olduğum zamanlar adamın dediklerine "Hee, hee..." deyip geçiyordum. Manyak bir adamdı ya...

    Ben bazen yıkıkkemere gitmek için kullanıyorum.Cücük kadar otobüs.İş çıkışlarında yoğunluk olmasına rağmen araç süratli ve güzergah kısa olduğu için ulaşım yarım saati pek geçmiyor.
  • carsiya cikicam otobüse binmisim en fazla 2-3 durak sonra inicem otobüs tıklım tıklım arkaya kadar gitmenin imkani yok bende ön kapi tarafinda duruyorum.bi amca ile teyze bindi 1 durak sonra bende kulakligimi takmisim biseyler dinliyorum o arada amca bana hayvan yolun ortasinda durmus dedi abowww kulakligi cikartip adama bi kaynarsin herkes döndü bize bakiyo adam ordan söföre laf atti söförde bisey demiyor diye söförden gelen tepki herkesle ben ugrasamamki gibiydi adamla resmen otobüsün icinde kavga ediyoruz teyzenin biri sus evladim diye cekistiriyor amcanin biride afferin evladim diyor adam ama nasil hakaret ediyor adama bi baslarsin senin gelmis gecmis......................................
    sonra seni sikayet edicem dedim indim
  • arkadasın otobüs içinde takla atmasıydı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.