Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
4
Favori
339.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar bu konuda bir arkdaşın mesajını okumuştum, numarasını taşımış konturleri geçtiği hatta olduğu gibi kalmıştı. bu duruma bugun bende şait oldum. vodafone hattımı avea ya taşıdım, hattımda 20 kontur vardı. avea hattım aktif oldu. 9333 ü arayıp konturu sordum zaman yine 20 konturünüz var dedi. paylaşmak istedim, saygılar
  • Konu çok güzel olmuş. Daha önce belirtmediğimi farkettim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

    Numara taşınabilirliği, işini bilirsen ücretsiz konuşma da sağlıyor. 3 Liraya bir şey denemek için aldığım kapanmak üzere olan Vodafone hattımı Turkcell e taşıyıp hem mevcut Turkcell hattıma hem de eski yeni verecekleri aynı numaralı Tcell hattıma 1000 dakika ücretsiz görüşme kazanacağım ki bu bir ay telefon parası vermemek demek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yucelkrc

    ilk mesajda eklemiş olduğunuz operatör sorgulama programı na kullanmış olduğum virüs programı
    (Avira Premium Security Suite) buradaki Virüs Uyarısını Veriyor


    bazı virüs koruma programları bu uyarıyı verebiliyor ancak tamamen güvenli bir programdır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    İsterseniz telekominikasyon kurumunun sitesinden de sorgulama yapabilirsiniz. Size kalmış ancak bana program daha pratik geliyor.




  • bugünlerde turkcele geçmeyi düşünen veya turkcele taşınmış ancak açılmak üzere olan hattı bulunan var mı?

    pm.
    yardım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Durum normal. Diğer şebekede 20 kontörünüzün olması sizi yanıltmış. Vodafone'daki kontörleriniz aslında silindi. Avea size yeni geldiğiniz için 20 kontör verdi. Eğer vodafone'da 50 kontörünüz kalmış olsaydı, avea yine size 20 kontör verecekti.


    quote:

    Orjinalden alıntı: yucelkrc

    merhabalar bu konuda bir arkdaşın mesajını okumuştum, numarasını taşımış konturleri geçtiği hatta olduğu gibi kalmıştı. bu duruma bugun bende şait oldum. vodafone hattımı avea ya taşıdım, hattımda 20 kontur vardı. avea hattım aktif oldu. 9333 ü arayıp konturu sordum zaman yine 20 konturünüz var dedi. paylaşmak istedim, saygılar




    bütün operatörlermi geçişin ardından 20 kontür veriyor ?




  • ok, tşkler bilgilendirdiğiniz için. birde bir sorum daha olacaktı. numaramı vodafone dan avea ya taşıdım, farklı bir numaradan taşıdığım numarayı aradığım zaman hiç bir uyarı tonu almıyorum, nedendir acaba
  • Operatörler şöyle bir kampanya yapsa,
    Numaranızı bize taşıyın, eski hattınızdaki kontörün 5 katını hediye ediyoruz deseler, ne güzel olurdu.
    (3 katına da razıyım)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Vodafone numarasından ararsanız, uyarı tonu verilir. Başka hatlardan bu uyarı verilmez.


    quote:

    Orjinalden alıntı: yucelkrc

    ok, tşkler bilgilendirdiğiniz için. birde bir sorum daha olacaktı. numaramı vodafone dan avea ya taşıdım, farklı bir numaradan taşıdığım numarayı aradığım zaman hiç bir uyarı tonu almıyorum, nedendir acaba




    çok tşk ederim sizin sayenizde bir çok şey öğrendim
  • Arkadaşlar faturalı Turkcell hattım var. Vodafone' a geçmek istiyorum.
    1. Sorum Turkcell' de faturalı iken Vodafone' a kontürlü olarak geçebilirmiyim. Turkcell ile hiç bi temasta bulunmadan. Direk olarak kontürlü açılabilirmi hattım yani?
    2. Sorum ise faturamı henüz ödemeden vodafone' a geçme talebinde bulunduğumda, Bu ücreti Vodafone' amı ödüyoruz, yoksa o ana kadar olan borcu turkcell e ödeyip üstüne Turkcell iken konuşma yapmayıp talebimizi iletmemizmi gerekiyor? Eğer böyle ise taleb anında hiç telefonla görüşme yapamicazmı ?
    Bilgilendirirseniz sevinirim...
    Şimdiden teşekkürler ;)
  • Teşekkürler ''bungee20''

    Bir sorum daha olacak hat suan babamın üzerine, başvuruyu tmm o yapıcak. Peki benim ismimle kayıtlanabilirmi vodafone hat. Hiçbir değişiklik yapmadan.
  • Yani babamın üstünde iken vodafone' a geçtiğimde vodafone ' ken bidaha üzerime alamazmıyım hattı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: piri.reis


    Operatörler şöyle bir kampanya yapsa,
    Numaranızı bize taşıyın, eski hattınızdaki kontörün 5 katını hediye ediyoruz deseler, ne güzel olurdu.
    (3 katına da razıyım)



    Hocam seni 2 katı da ihya eder

    Bu arada Turkcell numara taşıyana şapka veriyormuş. Numaramı taşıdığımda öğrenmiş oldum
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak,Turkcell kurumsal hat sahibiyim,bu hattı Avea ya kurumsal olmayan bir tarife üzerinden geçirebilir miyim?yoksa bu kurumsal hattan kurtuluş yok mu?geçişler kurumsal ve biraysel olarak ayrılıyor mu yoksa kurumsaldan bireysele;bireyselden de kurumsala geçmek mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 18 Ocak 2009; 23:41:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Skaarj

    Arkadaşlar benim bir sorum olacak,Turkcell kurumsal hat sahibiyim,bu hattı Avea ya kurumsal olmayan bir tarife üzerinden geçirebilir miyim?yoksa bu kurumsal hattan kurtuluş yok mu?geçişler kurumsal ve biraysel olarak ayrılıyor mu yoksa kurumsaldan bireysele;bireyselden de kurumsala geçmek mümkün mü?

    geçmeyi düşündüğünüz oparatörde istediğiniz tarifeye geçebilirsiniz.
  • Faturalı Turkcell hattımı avea konturlu hatta taşımak istiyorum. Kontur yükleme süresinde tekrar kontur yüklenmezse bildiğim kadarıyla hat iptal oluyor.Bu şekilde hat iptal olunca AVEA hat iptal belgesi veriyor mu ? yeni numara almak ve abone lamak istesem bu belge olursa 31,12 TL özel iletişim vergis ve 12 tl telsiz ruhsat ücreti ödeniyor mu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: netfriend

    Faturalı Turkcell hattımı avea konturlu hatta taşımak istiyorum. Kontur yükleme süresinde tekrar kontur yüklenmezse bildiğim kadarıyla hat iptal oluyor.Bu şekilde hat iptal olunca AVEA hat iptal belgesi veriyor mu ? yeni numara almak ve abone lamak istesem bu belge olursa 31,12 TL özel iletişim vergis ve 12 tl telsiz ruhsat ücreti ödeniyor mu ?


    kontör yüklemezsen numaranın kullanım hakları turkcele geri dönüyor.
    kontör yüklemediğinden dolayı hat kapanırsa, hat iptal belgesi alamazsın.
  • Vodafone den Aveaya numaramı taşıyıp Mobil Öğrenciye geçtiğimde 50 kontör tarife için kesiliyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 26 Ocak 2009; 12:35:07 >
  • bugün avea dan turkcell'e geçmek için başvurdum..kampuscell i tercih ettim..peki numaram taşınırken hattımdaki mevcut kontörler de aktarılacak mı turkcell hattıma?
  • hadi ya..ben bakiyeyi sıfırlayım o zaman :)
  • Vodafone hattımı aveaya taşımaya karar verdim 150 kontör de alacağım. fakat 150 kontör yüklediğimde dağ gibi kampanyalar var. Acaba bu tek seferde 150 yükleyince hepsinden faydalana biliyor muyum?

    1.Numaranı Avea'ya taşı, her yöne toplam 600 dakika hediye kazan.
    Numaralarını Avea'nın faturasız tarifelerine taşıyan aboneler 2 ay boyunca, her yöne toplam 600 dakika kazanıyor.

    2.MobilÖğrenci Yükle Kazan avantajı ile her 30 gün içerisinde tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 dakika hediye! Hemen kayıt olmak için KAYIT yazın, 4494'e gönderin. Detaylar için tıklayın.

    3.Patlican genci, yüklediğin her 150 kontör için 3 saat uzun uzun, doya doya, rahat rahat bedava konuş ve diğer 1. yıl hediyeleri için Patlican.com.tr’yi takip et. Gençlere en iyi teklif yine Avea’da!

    4.Ayda sadece 55 kontöre tüm Avealılarla her gün 05:00 ve 17:00 saatleri arasında ücretsiz ve sınırsız doya doya konuşun.

    Pakete kayıt olmak için hemen KAYIT yazıp 5055'e gönderin.

    Bu 4 kampanya tek seferde 150 kontörle oluyor mu arkadaşlar? Oluyorsa hemen aveaya geçeceğim. Birde çok ince dikkat gerektiren noktaları yazarsanız sevinirim.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.