Şimdi Ara

Kpss Karayolları işçi alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba kpss den fena değil iyi bi puan aldım karayolalrına operator olarak girmek istiyorum girmek için can atıyorum ancak personel alımı ne zaman başladı ne zaman başlıcak yardımarlınızı en aciliyetinden bekliyorum hayatımın kurtulması için bana bu gerekli yaş 18 ama dışarda kaldım desem yeri vardır



  • SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞIM BEN KARAYOLLARINDA ÇALIŞIYORUM 2009 DA 1700 KİŞİYE YAKIN İŞCİ ALIMI OLACAK TAM TARİH BELLİ OLDUMU BİLGİ VERECEĞİM SİZDE KARAYOLLARININ GENEL MÜDÜRLÜK SAYFASINA GİRERSENİZ DUYURULARDAN ÖĞRENE BİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • Karayollarına 1760 işçi alınacak 02 Aralık 2008Türk-İş Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Kara, Karayollarına 2009 Yılı’nda 1760 işçinin alınacağı müjdesini verdi.Türk-İş il Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Kara, dün Yol-İş Toplantı Salonu’nda 2006 Yılı’nda Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nde KPSS puanıyla göreve başlayan 55 sendika üyesiyle 3 saatlik istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Sendika Genel Sekreteri Serdar Tonak ile Mali Sekreter Zülfükar Bulut da katıldı.

    Sendikalı işçi sayısının her geçen gün biraz daha azaldığına dikkat çeken Kara: “Sendikalar ekmeğimiz ve namusumuzdur. Sendikayı canımızdan çok sahiplenmeliyiz.Yanlış anlaşılma olmasın. Kişiler değil, sendikalar diyorum. Demokrasinin en geniş uygulandığı kurumlardan biri de sendikalardır. Bize değil, sendikanıza sahip çıkın. Sendikalı işçi sayısı her geçen gün biraz daha azalıyor. 10 yıl önce Türk-İş’in üye sayısı 800 bindi. Şu anda 230 bin. Taşeronlaşmaya doğru hızla gidiyoruz. Bunu engellemek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

    2. Ücret skalasını kaldıracağız

    Toplu iş sözleşmesi öncesinde şube olarak 2. Ücret skalasını benimsemediklerini söyleyen ve bu adaletsizliğin kabullenecek veya savunulacak herhangi bir tarafının olmadığını deklare eden Mehmet Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: “1991- 2006 Yılları arasında KGM’ye işçi alınmadı. En son 2006 Yılı’nda sizler işbaşı yaptınız, fakat düşük maaşla başladınız. Toplu iş sözleşmesi 4 Kasım’da resmen başladı. Bir işyerinde ahenk, iş barışı ve eşitlik olmazsa ben de rahat edemem işveren de rahat edemez. Toplu iş sözleşmesi öncesi hazırlayacağımız taslakta vazgeçemeyeceğim konuların başında 2. ücret skalasının kaldırılması olacaktır. Şube yönetimi olarak gücümüz nereye kadar yetiyorsa bunun haklı mücadelesini sonuna kadar vereceğiz. Karayolları Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlükleri’ne 1760 adet kadrolu işçi alınması yönünde Maliye Bakanlığı’ndan olur bekliyoruz.”


    YAKINDA AÇIKLAMA YAPILACAKTIR ELAZIĞ BÖLGE




  • Babam halen işçi tck'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.