Şimdi Ara

Wireless ağ bulamıyor..Çarpı işartei çıkıyor bağlantınnı yanında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
51.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet ağ bağlantılarında açtığımda bağlantı işaretinin yanında kırmızı X işareti çıkıyor..Programını açıp wireless açmaya çalışınca etkinleştirmek için donanım anahtarını kullanın yazıyor..baktım aygıt yöneticisinden hiçbir sorun yok yazıyor..ne yapacam anlamadım....İntel wirless 3945bg model..Driverı kuruyoum çıkan cdden ama yine aynı hata..yardımcı olursanız sevinirim..



  • Driver problemi olup olmadığını anlamak için; Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi... Burada Ağ Bağdaştırıcıları altında İntel Wireless 3945BG Network Adapter görünüyorsa ve sarı ünlem işareti vs.. yoksa driver doğru yüklenmiş demektir. Bir sarı ünlem işareti varsa tıklayın (KOD: XX) hata koduna göre çözüm üretilir.
    Driver problemi yok fakat, Wireless Network Adapter etkinleştirilmemiş (devre dışı) olabilir. Bunu etkinleştirmek için; Başlat > Denetim masası > Ağ ve İnternet Bağlantıları > Ağ Bağlantıları > Kablosuz Ağ Bağlantısı (sağ tuş) "Etkinleştir" diyeceksiniz. Bu şekilde etkinleşmiyor ise Laptop'unuzun Wireless Network Adapteri etkinleştirmek için bir anahtarı vardır ve bu kapalıdır. Yardımcı olabildiğimi umarım.
  • Bu anahtar var galiba..nasıl açabilririm bu anahtarı?
  • Laptop'unuzun marka ve modeline göre destek sitesinden Laptop'un kullanımı ile ilgili (Datasheet) dökümanlar bulabilirsiniz. Laptop'un Wireless'i aktif olunca bir ışıklı ikazıda genellikle vardır. Ön tarafında bir ufak anahtarla aktlf hale getirilir.
  • Valla çok sağol.yaptım sonunda..anahtar çok saçma biryerde çıktı..teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: XII

    Valla çok sağol.yaptım sonunda..anahtar çok saçma biryerde çıktı..teşekkürler..


    Bişey diil, TEKNİK YARDIM böyle olmalı, mutlu oldum.
  • Merhaba
    ag baglantilarinda kirmizi carpi isareti internet baglantisini engelliyor. internet baglantisi sinirli baglanti seklinde var. bu kirmizi carpi isaretini nasil kaldirabilirim. sanirim ayni sorun. anahtarin yeri neresi acaba. lutfen cevap yazar misiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulozturk

    Merhaba
    ag baglantilarinda kirmizi carpi isareti internet baglantisini engelliyor. internet baglantisi sinirli baglanti seklinde var. bu kirmizi carpi isaretini nasil kaldirabilirim. sanirim ayni sorun. anahtarin yeri neresi acaba. lutfen cevap yazar misiniz



    Bu çarpı işaretinin kablosuz ağ bağlantılarında olduğunu düşünürsek ve laptopunuzun çok yeni olduğunu tahmin edersek, yeni model laptoplarda anahtar olmadığını Fn + F7 gibi tuş kombinasyonuyla veya üzerinde wireless simgesi olan harici bir tuş ile wireless (kablosuz ağ bağlantısı) devreye giriyor olabilir. Laptopunuz windows işletim sistemlerinin kullandığından farklı, imalatçısının özel bir driverini ve bağlantı programınıda kullanıyor olabilir, bu durumda da ilgili programda bazı ayarlar yapılması gerekiyor olabilir.
    Sonuç olarak laptopunuzun marka ve modeline göre destek sitesinden ne gibi özellikleri olduğuna ve bu özelliklerin nasıl kullanıldığına bakmak gerekmektedir.
  • yeni konu açamadığımdan en alakalı buraya yazıyorum:


    Benim ağ anahtarı falan açık orda bir sorun yok, windows kablosuz ağlar bulundu diyor ama kablosuz ağ listesini açınca hiçbir ağ bulunamadı diyor. Böyle saçma bir sorun. Ağa mağa bağlanamıyorum tabii.

    Napmalıyım? windowsun kendi wireless ını kaldırmayı denedim ama kaldırılmıyor
  • slm arkadşlar ben çalıştıgım yerde kablosus baglantıyla baglanıyordum ama pc arkadsıma verdım gerı aldıgımda bağlanmak istegim baglantıyı goremıyorum birde kırmızı karpı işareti var onuda kaldıramıyorum buyuk bı ıhtımal bızım arkdas bağlantıları etkısız hale getırdı nasıl etkınlestırebılırım bana bı yardımcı olun lütfen (windows 7 kullanıyorum pc markası exper)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şehzadex -- 20 Ağustos 2011; 11:11:06 >
  • klavyenin wirelesi kapatıp açma gibi bi kısayolu varmı, Fn + f11gibi ?
  • hakangs sana çok tsşekkür ederim arakds evet FN tuşu var f11 denedım ama olmadı f4 denedım oldu ölümene ultraslan .....
  • Merhaba sunny wme50 laptopum var.wireless etkinleştirmesini yapamıyorum.Hotkey ya da quick lunch button mı kullanılıyor ?
  • nihat35nihat kullanıcısına yanıt
    adamsın kardesim cok saol bu siteyi cok seviyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.