Şimdi Ara

Cam Kaldırma Motoru Montajı Teknik Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhababa;

    Kartal 1.6 i.e aracım vardı ön sağ cam kalkmıyordu kapı deşemesini söküp motora ulaştım motoru yerinden söktüm bendeki motor modeli halatlı model motorun ucunda dişli makara var 2 adet halatın ucu ona takılıyor ileri geri sardığında motor krikoyu aşağıya yukarıya kaldııyor halatları birbirine dolamış ben yeni halat aldım ama bir türlü tutturamadım 1-2 indirip kaldıyorum tekrar halatı dişlerden atıp doluyor makaranın dişlerinin biraz aşındığını gördüm demir testeresi ile biraz oyup kanalları yeniledim fakat genede aynı olayın olduğunu söyleyebilirim şimdi;

    Daha önce halatlı tip motor toplamış olan arkadaş varmı acaba?
    birde bu krikoyu falan komple ordan indirsem dışarıda sökülüyken toplasam sounsuz çalıştığında geriye taksam olurmu ben kriko kapı üzerinde dururken halatları motora dolayıp toplamaya çalışıyorum acaba yanlışmı yapıyorum

    Herkese şimdiden teşekkürler



  • Halatı yanlıs yerlerden geciriyor olabilirsiniz. Ya da yanlıs zamanda geciriyor olaiblirsiniz. Ya da morotun asınan dislilerinden dolayı olabilir. Parcacıcan bir motor alıp deneyin olmazsa geri alır zannımca.
  • cevap için teşekkürler
    ıkı tane halat var bırı makaranın bırıde soluna takılıyor ters olunca kapıdakı cam kaldırma tusuna basınca zaten ters sarıyor obur turlu sarıldıgında yukarı dedıgınde yukarı kaldırıyor acaba ben krıkoyu falan ındırıp komple o sekıldemı halatı sarsam daha once bu ısı yapan olmadımı hıc?
  • Hocam eger bir iki kere kaldırıp sonra tekrar atıyorsa. Motorun dislerini demir testeresiyle acmanız yeterli olmamıs gibi gozukuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.