Şimdi Ara

Darty Ankara Malltepe Park AVM Fırsatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
22.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Ümitlendiren açıklama
    Darty: Felaket beklemiyoruz 2009’da 5 mağaza açacağız


    DARTY’nin 2008 yılı bitmeden Ankara Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde ve 2009 Ocak ayında da İstanbul Eyüp Flatofis’de iki yeni mağazayı hizmete sokacağını belirten Darty Türkiye mağazaları CEO’su ve Kesa Electricals Plc’nin Türkiye’nin ortağı Nedim Esgin, “2009’un ilk çeyreğinin yavaş geçeceğini tüm ekonomistler söylüyor, ancak ekonomik kriz beklenildiği gibi büyük felaketlere yol açmayacak” dedi. Darty’nin 2009 hedeflerinin açıklandığı toplantıda konuşan Nedim Esgin, Türkiye’de krizden dolayı daralmakta olan perakende sektöründe sıkı bir rekabet yaşandığını belirterek, “Yine de Türkiye için güzel olan şey, sektörümüzde hem yabancı ortaklı şirketler hem de yerli firmalar yatırımlarına devam etmekte ve yeni mağazalar açmakta. Biz Darty olarak her yıl hedeflediğimiz yılda 5 yeni mağaza açma planımıza devam ediyoruz. 2008 bizim sektörümüzde 2007’nin benzeri bir tablo çıkaracak. 2009’da da en fazla yüzde 20’ye kadar daralma bekleniyor” diye konuştu.

    Aralık ayı satışları ile Kasım satışlarının paralellik gösterdiğine dikkat çeken Esgin, “Yılbaşına yaklaşılan şu günlerde Aralık ayı satışlarının son hafta artacağını tahmin ediyorum” değerlendirmesini yaptı.


    6 perakendeci ‘parakupon’da sinerji için güçbirliği yaptı


    KOTON, Kiğılı, Ramsey, İnci, Faik Sönmez ve Panço şirketleri kendi çalışanlarına yönelik giyim alımları ve özel dönemlerde müşterilerine dağıtabilecekleri bir hediye alternatifi olarak ’parakupon’ için işbirliği yaptı.

    Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, birkaç firma ile bir araya gelerek oluşturdukları “parakupon” uygulaması ile Türkiye’de 100 milyon dolarlık bir pazardan büyük pay hedeflediklerini açıkladı. Parakupon Türkiye’deki 500’e yakın satış noktasında geçerli olacak. Yılmaz, “Birbirini tamamlayan firmaların biraraya geldiği ve sinerji yarattığı bir platform, ‘parakupon’la alışveriş yapmak. 2009 itibarıyla üretim pazarının yüzde 10’unu kavrayabilmeyi, pazar payımızı büyütürken bu işbirliğini başka alanlara taşıyabilmeyi istiyoruz” diye konuştu.

    Metro’dan 20 milyon euroluk dev mağaza

    Metro Toptancı Market, Ankara’da 20 milyon euroluk yatırımla dev bir mağaza açtı. Metro’nun Türkiye’deki 13. mağazası olan Ankara Mamak mağazası, 9.467 metrekarelik satış alanına sahip ve yaklaşık 300 kişiye istihdam imkanı sunuyor. Metro Toptancı Market Genel Müdürü Hakan Ergin, “Ankara Mamak mağazası, nüfusu 4 milyon 750 bine ulaşan Ankara’nın en çok talep gören alışveriş noktası olmayı hedefliyor. 101 günde inşa edilen mağazanın şimdiden 33 binin üzerinde kayıtlı müşterisi bulunuyor” dedi.

    Kaynak:http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=20.12.2008&Newsid=214267&Categoryid=2


    Darty'in büyük bir ihtimalle bu hafta Ankara Malltepe Park AVM'de açacağı mağazasında açılış dolayısı ile olacak olan indirimli ürünler hakkında bilgisi olan var mı acaba?



  • Walla Maltepe AVM'den haberimiz yeni oldu.Genelde netteki yorumlar kötü boş olduğu ve fazla dayanamayacağı konusunda.Bu kadar AVM'yi ANKARA napacak yahu!!!
    Darty açılışı hakkında sitesinde bir bilgi yok.Bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz.
  • Bugün arabayla geçerken yolda afişini gördüm son anda sadece açılıyor yazısını okuyabildim tarihini göremedim ne yazık ki yarın çıkar heralde biyerlerde haberi
  • ben de bugün billboardlarda gördüm açılış tarihi olarak

    27 aralık 07:00 yazıyordu...
    onu bunu bilmem de bu malltepe park gümmf için hayat kaynağı oldu
  • İnşallah güzel fiyatlar olur özellikle televizyonlarda. LCD tv ye ihtiyacım vardı tam ilaç gibi oldu bu açılış :D Darty'nin diğer illerdeki açılışlarını bilen var mı acaba fiyatlar nasıl oluyor ?
  • Bende bugun maltepe parka ugradım ve orada yetkılı daha dogrusu yonetıcı oldugunu dusundugum bırıyle kısa bır muhabbet ettım, ve bırcok urun de ındırımde bulunacaklarını ve bunların bır kısmını duyuracaklarını (internet yoluyla) ancak bu duyuruların dısında da ındırımler olacagını soyledı....
    Walla ankara için cook ii olacak bu darty, iatanbulda bulundugum yaz ayları ıcınde ist subesi neredeyse her hafta indirimde bulunuyordu ki bende gecen sene laptopumu oradan almıstım pıyasaya gore 200-250ytl daha ucuzdu:) en azından bir secenek daha olur ve ankaradaki teknoloji piyasası biraz daha kızışır ve bu kızışmadan biz karlı cıkarız:)
  • Darty Genel Müdürü Esgin, düzenlediği basın toplantısında küresel ekonomik krizin hedefledikleri yatırım kararlarından vazgeçirmediğini söyledi. Çok büyük daralma rakamları beklemediklerini ifade eden Esgin, 27 aralıkta Ankara'da ilk Darty mağazasını, Ocak ayında da Eyüp'te İstanbul'un 8. mağazasını açacaklarını kaydetti. Günde ortalama 20 bini aşan ziyaretçilere ürünleri sadece Darty'de olan 30 yıllık Güven Sözleşmesi kapsamında sunulduğunu aktaran Esgin, 'Her Gün En İyi Fiyat' garantisi sunmaktayız. Daha ucuzu bulunduğu takdirde hem fiyat farkını veriyoruz hem de bir kutu çikolatayla teşekkür ediyoruz." dedi...

    http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=20.12.2008&Newsid=214267&Categoryid=2
  • neresinde bu maltepenin,tam olarak...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gongola

    neresinde bu maltepenin,tam olarak...


    Eski maltepe pazarının olduğu yerde.
  • Önce adam gibi bir satış politikası öğrensinler ardından mağaza açsınlar. Bizim Maxtor 2.5" 250GB Harddisklerden daha ses seda yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahapurusha

    Önce adam gibi bir satış politikası öğrensinler ardından mağaza açsınlar. Bizim Maxtor 2.5" 250GB Harddisklerden daha ses seda yok.


    arkadaşlarla konuştum tüm harddiskler bugün gönderiliyormuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kanikar


    quote:

    Orjinalden alıntı: mahapurusha

    Önce adam gibi bir satış politikası öğrensinler ardından mağaza açsınlar. Bizim Maxtor 2.5" 250GB Harddisklerden daha ses seda yok.


    arkadaşlarla konuştum tüm harddiskler bugün gönderiliyormuş.


    Darty'e güvenip iş yerinden bir tanıdığa harddisk almıştım. 1 haftadır adamı oyalayıp duruyorum.

    Benim gözümde Darty marty kalmamıştır artık.
  • bu yer ankara maltepe neresinde
  • eski maltepe pazarı. bizi de bayağı yakın gerçi. hemde cumartesi yürüryerek giderim sabah baktım kalabalık aynen geri. sonra öğleden sonra bi daha giderim
  • eğer her ucuz ürüne çikolata vereceklerse
    yanına birde çikolata satan dükkan
    açması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 22 Aralık 2008; 12:31:55 >
  • internet sitesi falan varmı bunun
  • indirim olur da siz gelirseniz batmaz :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heronur

    ben de bugün billboardlarda gördüm açılış tarihi olarak

    27 aralık 07:00 yazıyordu...
    onu bunu bilmem de bu malltepe park gümmf için hayat kaynağı oldu


    Gümmf'den giden insan var mı?
    Biraz uzak kaçmıyor mu?

    Bayram'da bir gece vakti eski maltepe pazarımızın yerine açılan Malltepe Park'ı gezme fırsatım oldu.
    Ne yazık ki çok boştu. Mağazaların tamamı açılmamıştı.

    Ek:
    Gümmf karşısına açılan Yeni Maltepe Pazarı nasıl?
    Geçen sene gezdiğimde eski tadı yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 22 Aralık 2008; 14:33:03 >
  • yahu eski maltepe pazarının oraya,ne zaman bina yapıldıda,alışveriş merkezi oldu,gecemi kondu yoksa
  • zaten binayı falan görmüyosun
    tepesi çim.
    sanki yerin altına yapılmış gibi duruyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.