Şimdi Ara

Peugeot 406 teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ;

    peugeot 406 marka aracım var ve üzerinde clarion marka orginal tyep de cd çalar bulunmamaktadır şuan için cd çalar istiyorum araçtaki teyp kolununda işlevini kaybetmemesini istiyorum buna uyacak orginal cd çalarlı type veya bagaja takılabilen 6lı veya 12 li cd calar bulabilirmiyim veya nerden bulabilirim veya type uyumlu olan başka bir marka cd changer bulunabilirmi?

    konu hakkında yardımlarınızı rica ederim..



  • pioneer teyplerin bir parça aralığı ile kola entegreli çalıştığını biliyorum(oem remote control ready); hatta pioneer 6000 serisi ve üzeri yine ek bir parça ile aracınızın orjinal ekranına bağlayarak kullanabilirsiniz(oem display output)
  • peki 6000 serisi type olarakmı yoksa cd channer 6000 serisimi beni istediğim typde de yerinden sökülmeden orjinal bişe yapabiliyormuyuz arabanın orjinali 6 lı cd bagajda oluyor.. bunun gibi bişey
  • ben sadece teyp olarak yazdım yani yeni almak zorunda kalacağınız pioneer ana üniteden bahsettim. ama aracınızın teybine uygun cd changer bilmiyorum. ama tavsiyem kaliteli pioneer ana ünite alıp yukarıdaki mesajlardaki gibi hem kola hemde aracınızın ekranına bağlayarak enfes bir ses ve enfes bir görüntü elde edebilirsiniz. ama aparatların maliyetlerini bilmiyorum.
    not: bir arkadaşımda aracına cd changer takmıştı, bu changer aracın radyosu üzerinden yayın yapıyordu yani bildiğimiz fm transmitter mantığı ile. cd changeri bagajdaydı ve boş bir kanala ayarlayarak cdleri radyo üzerinden dinleyebiliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 25 Aralık 2008; 9:09:18 >
  • Evet fm olayını biliyorum ama randuman alınamıyormus duydugum kadarıyla ama pioneer olayı kafama yattı ilgilewndiğin için teşekkür ederim type takmamamdaki sebep orginal type cok büyük ama pioneer ona göre küçük oldugundan hoş bi görüntü olmuyor ekranda takılamıyor oval oldugu için ama neyapalım pioneer almak lazım :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.