Şimdi Ara

iPhone'umu bilgisayarım tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de iPhonecular kervanındanım ama biraz farklı olarak. Benim iPhone'um yurtdışından gelme ürün ki tahminen çinden gelmiştir. Çünkü gerçek iPhone'dan baya bir farkı var. Benim sorunum şu;
    Bilgisayara taktığımda Storage olarak kullanılabiliyor. Fakat COMPort'dan bağlanmayı deneyince öncelikle driver sorunu çıktı karşıma. Elimde herhangi bir CD vb. bir aracı olmadığından "C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" içerisindeki Driver dosyasını kullandım ve işe yaradı ama sadece bilgisayar onu tanıyana kadar. iTunes hiçbir şekilde görmüyor ve sanırım bendeki 3G değil o konudan da pek emin değilim 2G mi 3G mi bilmiyorum. IMEI orjinal. İthalat ürünü olarak kayıtlı (Ordan darbe yemedim en azından =)) 1 kez geldiğinde 2.Sim kartı okumuyor diye tamire gitti geldiğinde kamerası da ters görüntü almaya başladı kendi özelliklerinden de düzeltilemiyor. Özetlemem gerekirse;

    Bilgisayarımda disk sürücü olarak görülüyor. ama benim comport'dan bağlayıp iTunes'da göstermem lazım
    Kamerası ters görüntü alıyor.
    Bu konuda bilgim çok az.

    Yardımcı olabilecek kapasiteye sahip var ise aranızda çok rica ediyorum yardım etsinler. Sinirimi çok germeye başladı bu alet zaten para vermedim direk duvara atıp parçalayacağım düzeltemezsem. Sırf tipini ve dokunmatik ekranını sevdiğimden kullanmak istiyorum. Yoksa Samsung SGH-E730'umun eline su bile dökemez.



  • Com porttan i phone baglamak?
    Gercekten iphone mu o? resim koyabilirmisin?
  • evet resim koyarsan çok daha anlaşılır olacak :) iphone taklidi olan,çin üretimi cihazlardn biri galiba seninki.
  • 2 nci sim kartı okumuyormu
  • Öncelikle şunda anlaşalım. Elindeki cihaz Çin'den geldiyse iPhone değildir (2. sim kart diyorsun çünkü olay burada bitiyor). Dolayısıyla iTunes'a tanıtmakla falan hiç uğraşmamanı öneriyorum. Storage media olarak görebilir, en azından Çinliler bunu başarmışlardır diye tahmin ediyorum. Mutlaka bir Usb çıkışı vardır. Cihazın isminden satıcı firmayı bul. Yüksek ihtimal driver'ı vardır. Eğer yoksa da diğer telefonunla yola devam etmeni öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 31 Aralık 2008; 12:07:11 >
  • "tahminen çinden gelmiştir" diye belirtmiştim ki öyle. 2G olduğuna kesin eminim artık :P Bana bu aleti veren bir tanıdığımdı ki bunu o da söylemişti Çin malı olduğunu. Gelmeden önce 2. Sim kartı okumadığı sorunundan dolayı 1 kez tamire gitmişti ve o tamirde sanırım yazılımında oynama yaptılar. Çünkü gönderilmeden önceki tek sorunu 2.Sim karttı. tamirde ne yapmışlarsa hafızası 2 mb'ye düştü kamerası ters döndü ve VGA kalitede resim çekiyor. Resimleri de size göstereyim.

    Görüntüler çok kalitesiz k.bakmayın. Aceleye geldi biraz fotolar...

     iPhone'umu bilgisayarım tanımıyor.


     iPhone'umu bilgisayarım tanımıyor.


     iPhone'umu bilgisayarım tanımıyor.


    Tekrar ediyorum ürünün sadece dokunmatik ekranını ve tipini sevdiğim için kullanmak istiyorum eğer bir çözüm yolumuz yoksa direk atiyim duvara...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 31 Aralık 2008; 23:45:35 >
  • Üzgünüm ama elindeki iphone çakma. Yani gerçek iphone değil.

    Edit; Pardon, zaten çinden geldiğini belirtmişsin


    Bu durumda iphone forumundan bilgi istemenin sana bir faydası olmaz. Çünkü elindeki cihazın görünüş dışında iphone ile hiçbir alakası yok. iTunes ile eşleştirmen de mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 1 Ocak 2009; 15:20:32 >
  • Gerçeğe çok yakın resimler
  • çinden gelen tüm ayfonlar sahte değil benimkinin arkasınada çin yazıyor 2g orjinal
  • fabrikası çin de zaten iphonun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinekahve

    çinden gelen tüm ayfonlar sahte değil benimkinin arkasınada çin yazıyor 2g orjinal

    Tüm iPhone'ların montajı Çin'de yapılıyor zaten.
  • Arkadaşlar bende yenı iphone 2g aldım ama itunes a tanıtamıyorum benımkı cın deıl ama telefon bılgısayardan sarj oluyor ama bılgısayar normal olarak telefonu kamera olarak goruyor ve itunes da tanımıyor ne yapmalıyım??? Lütfen yardım edin..
  • iphone'nunuz orjinalse tunes mutlaka tanır. tanımıyorsa ya kabloda sorun vardır ya bilgisayarın usb girişinde. yada iphonenunuz orjinal değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CTU

    iphone'nunuz orjinalse tunes mutlaka tanır. tanımıyorsa ya kabloda sorun vardır ya bilgisayarın usb girişinde. yada iphonenunuz orjinal değildir.


    saol baska bılgısayarda denedım oldu dedıgın gıbı usb de falan sorun var galıba bılgısayarcıya baktırmak lazım tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.