Şimdi Ara

en uzun süre ve en kaliteli video çeken digital fotoğraf makinesi hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dediğim makine canon ixus 300 bu anlamda çok işe yarar, Hd kalitede video çekiyor çünkü bir kere. şöyle de bir eksisi var bu makinenin fotoğraf çekiminde auto modu çok kotu sonuçlar veriyor bu yuzden ayar yaparak kullanmak gerek. ixus 300 konusunda örnek fotoğraflar eklemiştim bakabilirsiniz. Video çekimi için bir şey demiyorum bence çok çok güzel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufunqitos

    dediğim makine canon ixus 300 bu anlamda çok işe yarar, Hd kalitede video çekiyor çünkü bir kere. şöyle de bir eksisi var bu makinenin fotoğraf çekiminde auto modu çok kotu sonuçlar veriyor bu yuzden ayar yaparak kullanmak gerek. ixus 300 konusunda örnek fotoğraflar eklemiştim bakabilirsiniz. Video çekimi için bir şey demiyorum bence çok çok güzel..

    teşekkürler üstadım tavsiyenizi değerlendireceğim...
  • umarim ihtiyacinizi karşilayabilecek bir ürüne karar verirsiniz. üstad yazmışsınız ama mahcup oldum, ben de teknik kısımdan pek anlamıyorum yeni yeni, makineyi kullandıkça öğreniyorum. şimdiden alacağınız makine için hayırlı olsun. Öğretmenler gününüzü de kutlarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufunqitos

    umarim ihtiyacinizi karşilayabilecek bir ürüne karar verirsiniz. üstad yazmışsınız ama mahcup oldum, ben de teknik kısımdan pek anlamıyorum yeni yeni, makineyi kullandıkça öğreniyorum. şimdiden alacağınız makine için hayırlı olsun. Öğretmenler gününüzü de kutlarım.

    inceliğin için teşekkür ederim öncelikle; hem mahcup olacak bir şey yok akıl akıldan üstündür değil mi ? sahip olduğumuz bilgiler,tecrübeler paylaşılmadıkça neye yarar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.