Şimdi Ara

Egean`a bi yardim edin Ses sistemleri hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bana ilk olarak aktif subwoofer ile pasif subwoofer arasindaki fark nedir?
    ben bi subwoofer yapmak istiyorum ayda satin alicam yani farketmez su anda kullandigim muzik setine baglamak istiyorum bu mumkunmu?
    Akai bi muzik setim var arkada 4 cikisi var 2 si surroud yaziyo daha onlari deneme sansim olmadi ama normal kolonlari oraya baglayinca ses gelmiyo acaba Ohm farkindan mi kaynaklanabilir ?
    Suanda kulandigim musik seitni 2*50 kolonlari vcar baslari beni pek tatmin etmiyo bi tane subwoofer la beslemek istiyorum yardim ederseniz sevinirim.
    saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egean -- 15 Mayıs 2005, 20:18:07 >



  • Yardım etmeye çalışayım. 1.Aktif subların içinde kendi anfisi vardır ayrıca bir güce gerek kalmaz sadece sinyal gerekir. Pasiflerde anfi yoktur içinde sadece hoparlör bulunur. 2. Bir ara bende kendim bir tane yapmayı düşünmüştüm tabii bu işi bilmeden önceydi yani hiç yapmaya kalkışma derim. 3. Müzik setin anladığım kadarıyla stereo arkadaki çıkışlar 4 tane demişsin diğerlerinde ne yazıyor. Arkadaki çıkışlardan ses gelmemesinin sebebi ohm farkı olduğunu sanmam müzik setin yenimi onu yazarsan iyi olur. Ama sana üzülerek söylemeliyimki Pasif bir subwoofer alırsan müzük setinin normal hoparlör çıkışından bağlaman lazım, ki böyle birşey yaparsan hem müzik setin kaldırmaz hemde iki hoparlördende ses düzgün alamazsın. Aktif sub alırsan muhtemelen müzük setinin sub çıkışı olmadığı için onuda bağlayamazsın. O yüzden iki seçeneğin kalıyor 1. Yeni bir müzik seti alacaksın kendine, 2. Müzi setine bir anfi bağlayacaksın ondan sonra hoparlör bağlayabilirsin ama böyle birşeyde mantıklı olmaz senin için en iyisi yeni bir müzik seti almak olacaktır. Soracağın başkabirşey olursa buradayım.




  • saol usta cevapladigin icin. peki subwoofer cikisi olan bi anfi bulsam ona pasif subwoofer baglayabilirim dimi? hoparlor lerden ayri sadece bas icin .. bu arada muzik seti eski AKAI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Egean

    saol usta cevapladigin icin. peki subwoofer cikisi olan bi anfi bulsam ona pasif subwoofer baglayabilirim dimi? hoparlor lerden ayri sadece bas icin .. bu arada muzik seti eski AKAI


    bağlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.