Şimdi Ara

audio catalyst

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm ben yıllardır cd deki trackleri mp3 e çevirmek için audio catalyst kullanıyordum ve yaklaşık 10 şarkılık cd yi ortalam 8-10 dk. da mp3 e çeviriyordu. yaklaşık 15 gün önce sata hdd ye terfi etmemden dolayı yeni bir winxp kurdum. daha önce xpde kullandığım tüm programları (audio catalyst dahil) kurdum . ancak şöyle bir problemim var cd yi takıp grab komutu verdiğim de şarkıları çalmaya başlıyor ve bir yandanda mp3 e çeviriyor ayarlarını kurcaladım çalmadan çevir dedim ama halen sadece bir şarkıyı çevirmesi 4-4,5 dk. alıyo. yani toplamda bir cd 45 dk bir saatte mp3 e dönüyo. sizce problem nedir ve tekrar nasıl tüm cd yi 10 dk. da çevirebilirim. (programı kaldırıp tekrar kurdum sonuç değişmedi)



  • arkadaşım;
    ben de audio catalyst'i kullanıyordum ama bundan bir süre önce aynı olay oldu.bunun nedeni sata'ya geçmiş olman diil yani tahminimce.format falan da kar etmiyor.neler denedim eski haline bir türlü getiremedim.ben de başka bir program kullanmaya başladım.audio catalyst'i de aratmıyor.üstelik ücretsiz.ismi cd x-tractor.biraz kurcalayınca ister wav formatına istersen de mp3 formatına dönüştürebiliyosun cd'leri.(gerçi soruna cevap olmadı ama, sorununa çözüm olmuştur umarım)

    buradan indirebilirsin:

    http://xtractor.sourceforge.net/

    SAYGILAR.....
  • teşekküler
  • Yaw arkadaşlar ben de musicmuch jukebox kullanıyordum ve aynı sorun ondada çıkıyodu. programı kaldırıp bi daha kurunca düzeldiği oluyodu. Ama bence hiç uğraşmayın. Windows media player CDden kayıt yapıyo. 8-10 dakika. Oldukça da kullanışlı. Başka program aramaya hiç kacet yok bencem.
  • Buradan indireceğinhttp://www.dbpoweramp.com/bin/dMC-r11.exe dBpoweramp programı hem ücretsiz hem de oldukça başarılı bir program. Ben uzun süredir kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.