Şimdi Ara

Bileklerim Çok Zayıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
9.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şu an 16 yaşındayım ve bileklerimden şikayetçiyim . çok zayıf duruyor . doğru düzgün tişört gimiyom çünkü bileklerim zayıf . hep kazakla geziyom .bunu çözümü var mı . lütfen yardım edin .



  • kemıklerın gelısmesı ıcın sut ıcmelısın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: neron_hakan

    arkadaşlar şu an 16 yaşındayım ve bileklerimden şikayetçiyim . çok zayıf duruyor . doğru düzgün tişört gimiyom çünkü bileklerim zayıf . hep kazakla geziyom .bunu çözümü var mı . lütfen yardım edin .



    ben de 15 yaşındayım yaşıtlarıma göre ben de baya zayıfım ama boyum 1.75 civarı yani ortalamanın üstünde. benim sana tavsiyem bol süt iç... kendinle de barışık ol

    (bu konuyu korncu21'e danış osana yardım edecektir )




  • daha detaylı yardımınız yok mu . .
  • benimde boyum 1.74 ama zayıfım bayaa. bileklerimde ince. body ye gittiğimde hocaya sormuştum, sonra body yi bıraktıımdan faydasını göremedim ama gerçekten faydalıdır heralde bilmiom olay şu:
    bi yere oturuyosun, iki dizinin arası biraz açık ve dirseklerin dizlerinden biraz beride, kolların bacaklarına paralel, eller önde ve yukarıya bakıyo. bu pozisyonda eline barbel(halter) i alıyosun ama hafif olcak bayaa, tutarken, kollarda sabitken bilekten kırarak barbel ı kendine doğru kaldırabildiğin kadar kaldırıyosun indiriyosun kaldırıyosun ........
    çok fazla yapmamalısın, çok zorlayan bi haraket, zaten fazla zorlamak fayda etmiyo bunu 2 günde bir falan çalışıyosun sonra galiba gelişiyo bilekler ama çook uzun zaman gerekiyo tabi. bidee aynı haraketi barbel kullanmadan elinde varmış gibi elini kasarak yapabiliyosun ama çok yavaşça dikkatli ve az yapman lazım bu hareketi az ve devamlı, zaten bilek kısmının kasıldığını net olarak farkediyosun ve istesende fazla yapamıyosun bu hareketi...

    umarım anlatabildim ama bi vücut geliştirmeciyle konuşursan daha faydalı olur, hatta imkanın varsa git body e kendini zorla yemekle falan kilo al biraz. ben tekrar başliicam bu aralar inşallah. geçen yıl üç ay gittim 5 kilo aldım ama ilaçla protein tozuyla falan değil.




  • bencede body fitness yap. ben 180 boyunda body ye başlamadan önce 62 kiloydum. 1 senedir gidiyorum şu an 80 kiloyum ilk 15 kiloyu 6 ayda aldım. ve bilek için de zaten sana çalışma programı verirler. Ancak sakın bu hareketleri yukarda bi arkadaşın söylediği gibi evde değil, spor salonunda bi gözetmen kontrolü altında yap. yoksa "dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun". Ha bu arada sana protein tozu,amino asit, karbonhidrat satmaya çalışırlarsa alma. kendin beslen. bol patates, pilav, makarma, yumurtanın beyazı, tavuk, kuru baklagiller vb. yemeye çalış ve yemek öğününü 4'e çıkar 4 saatte bir yemek ye. Disiplinli çalış ve salona da haftada 5 günden fazla 3 günden az gitme.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

    bencede body fitness yap. ben 180 boyunda body ye başlamadan önce 62 kiloydum. 1 senedir gidiyorum şu an 80 kiloyum ilk 15 kiloyu 6 ayda aldım. ve bilek için de zaten sana çalışma programı verirler. Ancak sakın bu hareketleri yukarda bi arkadaşın söylediği gibi evde değil, spor salonunda bi gözetmen kontrolü altında yap. yoksa "dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursun". Ha bu arada sana protein tozu,amino asit, karbonhidrat satmaya çalışırlarsa alma. kendin beslen. bol patates, pilav, makarma, yumurtanın beyazı, tavuk, kuru baklagiller vb. yemeye çalış ve yemek öğününü 4'e çıkar 4 saatte bir yemek ye. Disiplinli çalış ve salona da haftada 5 günden fazla 3 günden az gitme.

    bende zaten kesin olarak bişey demedim bi hocaya danışmasını tavsiye ettim, bu konu için örnek bi hareket olduğunu söyledim ve bu hareketle ilgili bilgi verdim. merak etme bu hareketle kendini sakatlayamazsın, zaten yorulduğunu hisseder bırakırsın, yorucu bi hareket, zorlarsan ağrı yapar zaten hemen hissettirir, 10 seferide geçemessin ilk planda elinde alet varken...




  • abo 6 ay 15 kilo çok iyi yaw :P
    bende 1.79 58 kiloyum çokle 72-73 kilo olsam ohh ohh benden mutlusu olmaz herhalde
    yaş 21 :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EL Di@BLO


    quote:

    Orjinalden alıntı: neron_hakan

    arkadaşlar şu an 16 yaşındayım ve bileklerimden şikayetçiyim . çok zayıf duruyor . doğru düzgün tişört gimiyom çünkü bileklerim zayıf . hep kazakla geziyom .bunu çözümü var mı . lütfen yardım edin .



    ben de 15 yaşındayım yaşıtlarıma göre ben de baya zayıfım ama boyum 1.75 civarı yani ortalamanın üstünde. benim sana tavsiyem bol süt iç... kendinle de barışık ol

    (bu konuyu korncu21'e danış osana yardım edecektir )


    cewap boşwer bileği başka yöne dikkat çek



    + istediğin kadar uğraş kilo almak zorr takma kafana

    ha bide tişörtleri kısa olma 1 beden büyük al




  • Önemle arz ederim kemik gelişimi sorunu türkiye'de her 10 çacuktan 3'ünde boy göstermeye başlamıştır en önemli sebepleri ise düzensiz beslenme yenilen içilen ürünlerin içeriklerinin uygun statüde olmamaması.

    Kola vb içecekleri içmenin ne kadar zararlı olduğunu bir kere daha dile getirmek isterim. bol bol süt içmelisin sebze, meyve, (portakal, havuç). balık, yumurta gibi ürünleri sıkça tüket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamyamadam -- 16 Mayıs 2005, 0:24:38 >
  • Bilekler için yay var belki biliyorsundur.Boş kaldığın zamanlar onla uğraş farkında olmadan gelişir.Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Caceter

    Bilekler için yay var belki biliyorsundur.Boş kaldığın zamanlar onla uğraş farkında olmadan gelişir.Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.


    Bu arada + iyi beslense tamamdır.
  • hani varya 5 kg lik küçük ağırlık şeyleri.onlardan al iki tane.ben boş zamanımda mesela tv filan izlerken paso bunları kullanıyom.manyak kol kası yaptım (tabi basketinde faydası var biraz bende).çok yararlı tavsiye ederim.16 yaşında dev gibi bileklerim var,ben nası küçültürüm bunları ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Mayıs 2005, 0:33:46 >
  • yaramı deştiniz yaw şu topicle
    ben oldukca zayıfımdır, bileklerim oldukca kötü görünür bir der ibir kemik hesabı diyecegim kemik bile yoktur neredeyse

    bu yaz ben de bir vücut geliştirme salonuna gitmeyi düşünüyorum.Ancak oldukça hatta oldukça ümitsizim
    Durum yine kamufleye kaldı galiba
    Bu işte uzman birileri kol ve bileklerin istenildiği kadar sismanlatılabilir mi ya da kaslandırılabilir mi bir cevpa verse.yaş aralığı varmıdır vücut geliştirmenin, iştahı deli gbi açıcı hiçbi birşey yoktur?Tıp dünyası şu zayıflık illetine hiç mi çare bulamamıştır.Yemek de yiyorum yok yok yok olmuyor birturlu
    Yazın zaten kamufle modda dolaşmak zorunda kalıyorum, intihar çok uzak değil gibi bana




  • arkadaşlar mümkünse bir de geyik yapmaktan çok yararlı bilgiler verseniz diyorum
    şöyle tecrübelerinizi paylaşın
  • off bu yazda zaten 25 yılın en sıcak yazı olcakmış.kötü olur biras.dediğim gibi boş zamanlarda o 5 kg lik ağırlık halterlerinden al iki tane,indir kaldır çok etkisi oluyo ama bileğe olmaz herlade sadece kol kası.diğeri için biraz yemek yiyin yaw bundan kolay ne war
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugay16

    off bu yazda zaten 25 yılın en sıcak yazı olcakmış.kötü olur biras.dediğim gibi boş zamanlarda o 5 kg lik ağırlık halterlerinden al iki tane,indir kaldır çok etkisi oluyo ama bileğe olmaz herlade sadece kol kası.diğeri için biraz yemek yiyin yaw bundan kolay ne war


    ye demesi kolayiştah sıfır ama yine de yiyorum özellikle protein icerikli şeyler.zaten kombine seklinde yemeye calısıyorum her ogunu yani birden fazla besini aynı anda ma olmuyo işte ya.

    kahvaltı kasar+salam+domates+yesillik barındıran sandvic
    ya da sosis, salam
    ya da salamlı tost şeklinde
    kahvaltı dedigime bakmayın oglen saatlerinde yiyorum.Ben genelde saat 1-2 gibi kalkarım da

    oglen e evde yemek yapan olmadıgı icin meyve ya da ne bulursam seklinde geciyo
    bazen dondurulmus pizza, dunden kalan kızarmıs tavuk flm

    aksam yemegi ise mutlaka pilav olmasına dikat ediyorum yanına haslama [tavuk + patatesli]
    köfte+ pilav ikilisi
    fırın tavuk + pilav ikilisi
    bir de salata giib lezzetlendirici ıvır zıvır yoksa yiyemiyorum ozellikle pilav ve tavuk yemekten gına geldi.

    yatarken bazen sabahki sandvicin aynısını yerim uzerine yatarım.

    yine de yedigim miktar az biliyorum ama yiyemiyoru mişte elimden geldigi kadarıyla böyle oluyo,

    Birileri sesimi duysada kompleks besinler üretmeye başlasa.[Tübitak ın böyle bir çalışması vardı ancak deprem gibi afet durumlarında kullanılmak uzere uretiliyormus o besinler.]

    At ın ölümü arpadan benim ölümümde yakın zamanda kas yapıcı ilaclardan olacak sanırım.[Steroid,...vb]
    Hiç kullanmadım ama bi cılgınlık yapıp deli gibi bu ilaclardan kullanmama an meselsi olabilir yakın zamanda.




  • bak şimdi bu yediklerinle kilo alamazsın.bi kere meyveden uzak durman lazım (bu nası tavsiye bilmiyom.herkes meyve ye der ama sen kilo almaya çalıştığın için bu önemli)sonra sabah şööle mangal sucuklu yumurta (iki yumurta ve top şeklinde olursa daha manyak)yanında şepşekerli bi süt veya kola veya mey.suyu.zaytin peynir salam şu bu o en yağlısından.bide en az yarım ekmek.

    geldik öğleye (zaman çabuk geçiyor ama sen zaten kahvaltını öğlen yaptığın için senin için saat 4 filan olsun)
    meyve hariç ne bulursan ye öğlen.tavuk,kırmızı et köfte uff bööle

    akşamada işte ne yapmışlarsa en az iki tabak ye.bide bütün gün otur bilgisayarın karşısına kılını kıpırdatmadan (yanında bi litrede kola bulunsun ama onlar paHalı oluyo biraz daha ver iki litre yap sen onu :)) sen bunları uygula 1 ayda kilo alma bidaha nete girmicem walla :)) arkadaşa aynısını yaptık kilo aldı şimdi vermeye çalışıyo :))




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugay16

    bak şimdi bu yediklerinle kilo alamazsın.bi kere meyveden uzak durman lazım (bu nası tavsiye bilmiyom.herkes meyve ye der ama sen kilo almaya çalıştığın için bu önemli)sonra sabah şööle mangal sucuklu yumurta (iki yumurta ve top şeklinde olursa daha manyak)yanında şepşekerli bi süt veya kola veya mey.suyu.zaytin peynir salam şu bu o en yağlısından.bide en az yarım ekmek.

    geldik öğleye (zaman çabuk geçiyor ama sen zaten kahvaltını öğlen yaptığın için senin için saat 4 filan olsun)
    meyve hariç ne bulursan ye öğlen.tavuk,kırmızı et köfte uff bööle

    akşamada işte ne yapmışlarsa en az iki tabak ye.bide bütün gün otur bilgisayarın karşısına kılını kıpırdatmadan (yanında bi litrede kola bulunsun ama onlar paHalı oluyo biraz daha ver iki litre yap sen onu :)) sen bunları uygula 1 ayda kilo alma bidaha nete girmicem walla :)) arkadaşa aynısını yaptık kilo aldı şimdi vermeye çalışıyo :))


    yok yaw meyve de gerekli, vitaminsiz olur mu hiç.
    yumurta ya alerjim vardır, sucuga ok.
    sütten nefret ederim, meyvesuyu tercih ediyorum en azından bir parca da olsa kalori versin diye.kolayı aylardır içmiyorum.
    öğlene yemek yapan olmuyo işte tavuk onceki aksamdan aklmışsa yiyorum onun dısında cogu zaman ıvır zıvırla geciyo.zaten asıl sorun düzenli yemek yapan birinin olmaması ve o yuzden ac kalmam uzun suredir bu böyle malesef.bu arada köfteden gına geldi bugun de kofte vardı bir de pilav artık kusucam yeter ya
    akşam ları saglam yemek yiyebiliyorum soyle tavuk pilav patates et kofte seklinde ama sadece aksam yetmiyo işte.
    Yemek yemek tam bir işkence benim için.zaten oldgum yere cakılı kaldıgım için pek de acıkmıyorum ama pek de yemiyorum dengeleniyor yani extra kalori depolayamıyorum vucudumda.
    düzensiz ve yetersiz beslenmem büyük sorun işte ama bunu aşması hiç kolay degil hergun aynı seyleri yemekten bıkıyorum.




  • arkadaşlar ya bana hızlı etkili dengeli sekilde nasıl kilo alabilecegimi uzun uzun anlatın[ozellikle kol ve bilekler için]
    ya da şöyle agrısız acısız çabuk bir intihar yöntemi önerin [PM den olabilir]
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.