Şimdi Ara

sony ericcson s700i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar


    biricik abimin almanya'dan gonderdigi s700i cep telefonu icin blutooth almak istiyorum fakat bu telefonla uyumlu problem cikarmayacak ve sizlerinde kullandigi marka/model varsa onu almak istiyorum. Bir diger konu bellegini artirmak istiyorum. telefon status'una bastigim zaman 35..kb bos yer var diyor. telefonun uzerinde ki sd bellegi cikarip yeniden bakiyorum yine 35..kb bos hafiza var diyor telefon ozelliklerinde 32mb+32mb yaziyor. bunun bir ayari mi var bulmadim? birde bu telefon normal kilipleri vs oynatabiliyor mu? telefonun ingilizce yada turkce kullanim kılavuzunu nereden bulabilrim? telefonla gelen almanca oldugu icin sekiller disinda birsey anlamak cok zor. sonuc itibariyle cok kaliteli ve guzel bir telefon kullanmaya kiyamiyor insan bi yerine dokunsan leke oluyor :) bu arada bence bu telefon cepte tasinmaz bunun icin kilif bulmak lazim.


    tesekkurler gorusmek uzere.







  • istediğin bluetoothu al bende s700 i kullanıyorum prodigi s 1001 marka bluetoothum var ve hicbir sorun yaşamadım üstelik piyasada bundan cok daha iyileri var kullanma kılavuzu için eve bir bakayim telefonumda 128 lik kart var ama senin dediğini hiç denemedim ama sanırım telefon hafızasını gösteriyor kartı göstermiyor yan taraftaki tuşlar
  • telefonun ingilizce kılavuzunu sana gönderebilirim video klip meselesine gelince bazı uzantıları farklı oln dosyaları açmıyor ama 3gp yi acıyor buda sana yetr herhalde bana yetiyor
  • telefonun turkce kilavuzunu buldum sitesinden ilgilen tesekkur ederim birde bu telefonun maksimum kac mb bellek destekliyor ve hangi bellegi kullanmak lazim?
  • kaça almış abin teli.Birde üzerinde herhangi bir operatörün logosu-ismi varmı? varsa GPRS-MMS-vs.ayarları o operatöre göre yapılmıştır,ona dikkat etmen gerekir.
    Abine sorabilirmisin Samsung D500 ve SE K750i (bu hafta çıkacak piyasaya) ne kadarmış.Bende almanyadan aldıracağımda.
  • k750 tas catlasin en fazla 300 € olur daha fazla olmasina imkan yok..

    mesela s700i nin sifiri falan 250 € ye bulunuyo ..(tabiki heryerde deiL) arayip bulmak lazim) ....
    d500 üde bi arkadas gecenlerde 250 ye aldi bi telefoncudan
    viyanada böyle fiyatlar.. almanyadada fazla bi fark olcagini sanmiyorum..


    quote:

    Orjinalden alıntı: realgs

    kaça almış abin teli.Birde üzerinde herhangi bir operatörün logosu-ismi varmı? varsa GPRS-MMS-vs.ayarları o operatöre göre yapılmıştır,ona dikkat etmen gerekir.
    Abine sorabilirmisin Samsung D500 ve SE K750i (bu hafta çıkacak piyasaya) ne kadarmış.Bende almanyadan aldıracağımda.
  • ha bide o üzerinde operatör logosu falan olayi, eger telefonu kampanyadan falan aldiysan oluyo.. normal bi telefoncudan alirsan olmaz o olay.. bide o konuyu actigin iyi oldu bende 6230 var su an ama kampanyadan almistim wap ayarlari T-MObiLE e ayarli ama ben ONE (benim operatör) kullaniyorum ve wap ayarlarini degistiremedim? giremiyom ? bunun caresi ne ? telefonun versionunu yeniden yükletsem gecermi??
  • realgs

    telefonu 240€ gibi bir fiyata 24ay boyunca odeyecekmis sanirim. bu arada telefonun uzerinde herhangi bir operatorun logosunu gormedim. yalniz sadece ekranin uzerinde cam cizilmesin diye bir yapiskan etiket var uzerinde yazilar var fakat su an hatirlamiyorum. oncelikle fotograf cekip almanyada ki abimin cebine gondermek istiyorum bunun icin ne yapmaliyim? hangi bellegi alicam en son kac mb destekliyor telefon? guzel melodiler nasil yukleyecem nerden bulacam.
  • yaw almanyada tanıdığımızda yokki bizde ucuza telefon getirtelim..
  • Bende almayadan aldım (s700i). Billionton Bluetooth® kullanıyorum hiç bi sorun yok. Telefon İng.
  • Abin kontratlı almış ve aylık 10Euro sabit ücret ödeyecek veya en az 20 euroluk görüşme yapma garantisi verecek.Yani görüşsede görüşmesede 10Euro faturaya yansıyacak.
    Viyanada o fiyatlara iyi bulmuşsun.Almanyada S700i - 350 euro ,D500 300 euro.
    K750i ise 330 euro dan başlıyor Almanyada.
    Bu arada resim veya başka birşey Almanyadaki bir cebe MMS ile gönderilemiyor.MMS malesef operatör içi kullanılıyor Türkiyede.Bu yüzden E-mail olarak gönderebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 17 Mayıs 2005, 10:21:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.