Şimdi Ara

Linux bilenin Windowscudan artıları ve eksileri..!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar! ben pc konusunda derinleşmek için Önce Linux öğrenmeye karar verdim! Windowsu iyi derecede bilirim. Peki benim Linuxu öğrenmem bana windowstan artı ne kazandırır???



  • E hani cevaplarınız? Yani koskoca sitede yok mu şuraya bişeyler yazacak biri? çok mu ağır geldi soru?
  • yeni bir kullanıcı olarak birkac sey diyebilrim. kendene özel işletim sistemin olabilir. çekirdegi derleyip yalnız senin sistemin için ozelleştirebilirsin. ayrıca yazılımında ii ise kendi adına bile linux un olabilir. kendi ozel komutlar yapabilirsin ile c/c++
    ;gcc. kenide server kurabilirsin. win de yapabilecegin herseyin hayli fazlasını yapabilirsin ozetle ve daha guvenli, virus korkusu yok. ama oyun kısmında geri diyebilirim. daha fazla bilgiyi sanırım diger arkadaslar vereblir.
  • once win i anlatayim

    win de her oyunu oynarsın her programı win icin rahatlıkla bulabılırsın desktop olarak en iyisidir. ve vazgeçilmez bir sistemdir.

    linux ise ozgur bir yazılımdır. paran yoksa, linux iso cekip cd yapma sekliyle pc ne yukleyip counter strike/unreal tourtment gibi oyunlar dışında oyun oynamamak şartı ile kullanırsın. çunku linux a gore oyun yapılmıyo 2-3 iyi oyun vardı galiba. bide zati windows a kimse para vermiyo o ayri dave neyse linux eger programcıysan kendini geliştirebileceğin mükemmel bir ortam. bunun yanı sıra dunyanin en iyi serverleri *nix sistemler uzerinde oluyor. server kurmayı, programcılığını geliştirmeyi veya sadece internet için virussuz ve daha hızlı bir sistem kullanmayı istiyorsan linux cok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.