Şimdi Ara

Media Player sorunu acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Filmi media player de çalıştırınca erişim engellendi hatası geliyor sebebini bilenler yardım etsinler hiç bir filmi izletmiyor. Başka programlardada izlenmiyor. Filmin sağlam olduğunu denedim



  • ben pc de film seyretmem ancak açmak istediğin filmin uzantısı nedir dat mı eğer öyleyse windows media bunu açmıyor başka program denemelisin filmi izlemek için bu konuda daha önce topicler açılmıştı geçmişte ilk 3-4 sayfaya bakarsan bulabilirsin sanırım. bende rastlarsam link veririm. windowsda avi mpeg gibi uzantılı filmleri izleyebiliyorsun.
  • ewt uzantısını ver ona göre cvp yazalım
  • Arkadaş hiçbir filmi demiş sanırım sorun uzantıları ile ilgili değil sanırım ama çözemedim bende de olduğunu şimdi baktım ama...
  • arkadaş topic açtığını unuttu heralde bayadır yanıt vermedi
    bide bu var insanlar topic açıyor sonunu getirmiorlar çözdülerse bizde öğrensek daha iyi olmasmı acaba.
  • Filmi, cd-rom dan ya da writer dan izlemeye çalışıyorsan, büyük ihtimal okumuyordur ve o yüzden bu hatayı veriyordur.

    Windows media player da .DAT dosyalarını açmaz diye bir şey yok, eğer gerekli codeclerin de yüklü ise; .AVI uzantılı filmleri de açar, codec yüklü değilse açmaz.

    .dat dosyalarını açamıyor iseniz, birlikte aç komutu verip, windows media player 2 yi seçin, bundan sonra artık sürekli windows media player ile açar (ya da tutup media player ın içine atın).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbey22 -- 18 Mayıs 2005, 5:11:56 >
  • zaten dat ları dediğin şekilde izliyordum ancak sorun şuki. medianın içinde olsa bile bir dahaki açtığımda o filmi gene göstermiyor ve yine baştan elle seçmem gerekiyor codecle ilgilimi bilemiyorum dat ı izleyen arkadaş varsa windows mediada söylerse sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selenvirus

    zaten dat ları dediğin şekilde izliyordum ancak sorun şuki. medianın içinde olsa bile bir dahaki açtığımda o filmi gene göstermiyor ve yine baştan elle seçmem gerekiyor codecle ilgilimi bilemiyorum dat ı izleyen arkadaş varsa windows mediada söylerse sevinirim.



    "Birlikte Aç" ı seçtikten sonra, "Listeden Program Seçme" yi işaretle, daha sonra "Media Player" ı seç ve altta bulunan "Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğine tik at, bundan böle .Dat dosyasına tıkladığın zaman direk açılır.

    .Dat dosyalarının codecle ilgisi yok, codecler .avi uzantılı (divx filmler) için kullanılır...

    Bir de böle dene kesin olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.