Şimdi Ara

acil emule baglantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • okuldan zyxel modem adsl altından emuleye baglanmaya calışıldıgında surekli ölü sunucu diyor, duşuk id bile almıyor, bilen arkadaşlara soruyorum bunun nedeni ne olabilir ve cozumu var mıdır?

    Ve hazır konu acmışken bir başka başlık altınmda sormuştum burda da tekrarlayayım; torrentte ratio belli bir seviyey dusunce uyarı alıyoruz ya, eger ratio yukseltemezsek siteden torrent dosyası mı indiremiyoruz sadece yoksa bitcometle indirdigimiz dosyaların downloadu yarıda mı kalıyor?

    cevaplar için tesekkurler..



  • okuldan dediğine göre muhtemelen firewall a takılıyosun. Açık portları öğrenin ve emule port ayarlarına onları yazın.

    Elite deki ratio olayına gelince 1 hafta sürekli 0.5 in altına inersen account leecher moda (sömürücü) alınıyor ve senden indirdiklerini seed etmen isteniyor. Yarım kalan download lar devam eder (Ben tracker bozmama rağmen pc yi resetliyince bile bitcometle bağlanıyo seederlara ) ama yeni torrent dosyası çekemessin.
  • bana bir fikir verin, hangi numaralı portların acık olma ihtimali yuksektir? ornegin 80 numaralı port acık olması lazım degil mi? modemin modeliyle bir baglantısı var mı bunun?
  • dostum activeports progamını yukle orada aktıf olan bütün portları gorebılırsın....80 nolu port acık olması gerekır tabı yanlız oraya atayamassın atasan bıle explorer felç olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArvaLaTSe -- 16 Mayıs 2005, 20:07:10 >
  • activeports programını yukledim ama pek bişey anlayamadım, bazı portları denedim ölü sunucu diyor, hem tcp hem de udp portlarını yeniden aktif olanlarla degiştirecegiz degil mi? daha once emule portlarını degiştirmiş olan biri yok mu bi yardım ediverin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.