Şimdi Ara

Falcıya gittim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
118.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bırakın falı malı, hiç bir fizikötesi olaya inanmam. Giderken tek amacım kızları öyle bir yere tek başlarına göndermek istemememden kaynaklanıyordu. Fal bakılan sözde cafeye geldiğimizde zaten ne kadar haklı olduğumu anladım. 5-6 metrekarelik bakkaldan bozma bir cafe, içinde iki tane masa. Alt kata inen bir de merdiven var, sanırım yasal olmadığından alt katta bakıyolar fala. Üst kata ise iki masa atılmış ve cafe görüntüsü verilmiş.

    Her neyse kızlardan biri indi aşağı... Ben hala geyiğindeyim işin, yukarda diğer arkadaşla sohbet ediyoruz, ciddiyetten eser yok. Herhangi bir heyecan ya da amaç duymadan bütün geyik duygularımla ben de baktırmaya karra verdim falıma. Bu sırada ark ciddi bir suratla çıktı yukarı. Ben de baktırmak istediğimi belirttim ve aşağı indim.


    Yanıma oturdu kadın ve sol elle tarot kartlarını bölmemi istedi. Ben dalgınlıkla sağ elimde bölmek için elimi uzattığımda elime bir şamar attı ; ))) Sağ elle dokunma o kartlara dedi. Ben hala geyiğindeyim işin, bu sefer doğru olarak sol elle böldüm.


    "Kaç yaşındasın" diye sordu.. "23" dedim. Elini kulağımın arkasına koydu, gerip bir şeyler yaptı tam anlamadım ne yaptığını. Sonra ismin 3 harfli dedi... "Haydaaa, ne oluyo len" dedim içimden. Evet dedim, ve ismimin Ali olduğunu tereddütsüz bildi. Tabi tasadüf olabilir, bende hala öyle bir etkilenme yoktu.
    Sonra dedi ki "derslerine neden fazla önem vermiyosun". Ben öğrenci olduğumu bile belirtmemiştim halbuki. "Bunu nerden çıkardınız" dedim... 3 tane dersin var ve çok önemli dedi. Arkadaşları gerçekten de üniversiteyi uzattım ve şubat ayında 3 dersten ek sınava girecem. Beni bir heyecan sarmaya başladı ; ))
    Ama durun, daha neler neler var.

    Sonra kafamın çok karışık olduğunu belirtti. Zihnimi kurcalayan iki kızın olduğunu söyledi. Evet, öyleydi gerçekten. Ama bunlardan birini zaten kafamda bitirmiştim artık. Yeni bir ilişkim vardı. Şu anki hatunumun çok nazlı ve beni bazen üzdüğünü söyledi. Gerçekten de kız nazlı değil, nazlı ötesi bir şey.
    Sonra dedi ki bu kızın ismi 6 harfli... Ulan şoklardayım. "A" harfi var, başta ve sonra... Ortada ise noktalı bir harf var ve bu harf "i".. u kızın ismi Almila fakat ben burda başka bir isim görüyorum sen ona ismiyle hitap etmiyosun dedi... Benim heyecan yerini biraz ürküntüye bırakmaya başladı. Gerçekten kadın hayatımdaki bütün şeyleri sıralıyordu, ilk kez böyle bir olay şahit oluyordum. Ailemle olam durumumu, yaşadığım evi ve bir çok şeyi yine bilmeyi başardı...

    Kız arkadaşımla ilgili bir kaç öğüt verdikten sonra seans bitti... Geleceğin içinde bir seans yapmamı ister misin dedi. Kabul ettim.


    İnannın bana direkt olarak şu cümleyle başladı.
    "Sen kafanda bir çok şeyi 30 yaşından sonraya itmişsin.. 30 yaşından önce hayatı doya doya yaşama gibi bir planın var. Asla evlikik düşünmüyosun bunu bir bağ olarak görüyosun" Sizlere yemin ederim ki bunu bir çok kez düşündüm ve tüm planım buydu.
    Sonra şu anki kız arkadaşımla evlenmeyeceğimi söyledi. Bu garip bir duygu ; )) Evleneceiğim kızla 29 yaşımda tanışacakmışım. 32 yaşında nişanlanıp 33 yaşımda "xxxxx" isimli bir kızla evlenecekmişim... İlginci ise gelecekte deniz kenarı bir kentte yaşayacaksın dedi. Ankaradayım ancak Zonguldaklıyım ve kurmayı planladığım iş de Zonguldakta ; )))

    Ben dumur bir şekilde yukarı çıktım. 5 kişi baktırdık fala ve beşimizde yine dumur bir şekilde düştük Ankara sokaklarına. Bir cafeye oturduk, değerlendirme yaptık. Yaşadığımız "inanılmazdı".. ; ))



  • Ankara'daydı değil mi burası?
  • Dostum nerde bu falcı merak ettim şimdi (:
  • Hocam bende ankaradayım, neresi bu dediğin yer ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SiyahLeke

    Ankara'daydı değil mi burası?

    Evet hocm, Ankara..
  • nerde nerde



    yanlış anlaşılmasın fala inanmam ama bigün lazı molur diye soruyorum
  • FAKE
  • Nerde olduğunu söylemem. Tırstım kadından... Ermeni bir kadınmı ve abla diye hitap ediyolar.
    Biri şikayet eder, kadın büyümü müyü yapar. İnanın ben bile tırstım


    Bir de şöyle bir olay var.. Bizim kızlardan birine büyü yapılmış olduğunu söyledi. Babasının tarafından biri büyü yaptırmış kıza.
    Bunu duyunca iyice şoka girdik çünkü bu kızı baba tarafından amcası oğluna istiyor ve babası tabiki vermiyor. Sonuçta akraba evliliği iğrenç bir şey. Bunun üzerine babası ile amcasının arası bile açılıyor. Ve bugün falcı durup dururken kıza baba tarafından birinin büyü yaptırdığını idda ediyor. Ya gerçekten inanılır gibi değil!!!!!
  • oldu
  • Büyü mü Burda durulur işte hocam, pek inandırcı gelmedi bana son söylediklerin. Nerede olduğunu söylesen gidip bizde görsek eyvallah derim ama... Sonuçta ağızdan ağıza yayılıyor ve kadının o şekilde müşterisi oluyor, neden bilinmemek istesin ki?
  • ne zaman milli olacam diye soracam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasanmerto

    oldu

    İnanın bu tepkilerinizi doğal karşılıyorum. Biri çıksa bunları anlatsa ben belki daha ağır tepkiler verirdim.
    Ama bugün bu olayları yaşadım, mantıklı hiç bir açıklamam yok bunlarla ilgili. Sadece sizlerle paylaşmak istedim.


    İnsanın şu an çıktığı kızla değil de başka bir kızla evleneceiğini bilmesi hoş değil. Ben de inanmak istemiyorum, reddetmek istiyorum. Ama kadının söyedikleri, bildikleri hala kafamın içinde zonkluyo....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argolos -- 29 Aralık 2008; 22:04:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ToorJi

    ne zaman milli olacam diye soracam

    haha falıcıya gideceğine keraneye git direk milli olursun zaten sormaya ne hacet
  • İzmirde bilen varmı bende gidecem
  • Adamın hileci olup olmadığını öğrenmek için ağzına vur 2 tane niye vuruon derse bu kadar şeyi bilionda yiceğin dayağı mı bilemedn de ! :D


    Yalan bunlar ah bi kuran okusanız biraz
  • Kaç para verdin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

    Kaç para verdin ?

    ???? Bencede Kaç para verdin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

    Adamın hileci olup olmadığını öğrenmek için ağzına vur 2 tane niye vuruon derse bu kadar şeyi bilionda yiceğin dayağı mı bilemedn de ! :D


    Yalan bunlar ah bi kuran okusanız biraz

  • Bir seans 10 lira beyler. İki seans 20 lira verdim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.