Şimdi Ara

BIRAKIYORUM KARDEŞİM PC DÜNYASINI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla yetişilmez kardeşim bende pes ettim aynı dert cep telefonlarındada var al pc yi cep telefonunu bir ay çıkmadan ayağa düşsün.
  • klavyede oyun farklıı--- gamepad lerde farklı...

    şu oyun kutuları.. klavye destekliyormu bilmiyorum. ama..
    eğer destekleyenleri varsa.. söylenenlere katılıyorum
  • pc herşey ps oyun ...................................................
  • İlave bir bilgi de ben vereyim.
    XBox denilen aletle sadece oyun değil her türlü DVD, VCD, SVCD ve DivX (avi,xvid,qpel formatları dahil) seyredilebiliyormuş. Yanlız DivX lerde altyazı konusundan emin değilim. Fakat millet bu aletle her türlü medya ile film izliyormuş.

    DivX için altyazı destekliyor mu acaba?
  • ps3 çıktıktan sonra nasıl ekran kartları çıkıak merak ediyorum adamlar iki tane 6800ultradan daha güçlü bi ekran kartı ürettirmişler makineye , sonuçta zevk meselesi ama bilgisayarda oyun oynamak ne kdara gerekli tartışılır ekran kartına 500-600 dolar veren zihniyet gidip bi ps alsa kurtulucak bu dertten ama yok toplu iğne başı kadar detayı bile görme sevdası varya , bu yüzden cebinizdeki bütün parayı bu işlere döküyosunuz
  • pc de oyun devri bitiyor artık. herkes konsola kayıyor.
  • bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorsan şimdiye kadar bilgisayarı satmamam çok saçma bence hemen sat bilgisayını ve bir ps3 al derim.
  • ps3 ile pc kıyaslamak mantıksızca pc her zaman ps den daha üstün olacaktır..pc ile yaptığın işleri ps ile yapamıcaksın..
  • yapma dostum pc dünyası sensiz yapamaz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DenniZ

    Çok saçma bir konu olmuş oyun konsolu ile bilgisayar kıyaslaması araba ile uçak kıyaslamak gibi birşey birisi ile sadece uçarsın digeri ile ise heryere gidersin

    haklısın kardeş uçak yapmış adamlar..ama bu uçakla çok yere gidilebilecek gibi duruyo..
  • benim evimde 2 tane pc var ikisindede oyun yok bence pcler zaten oyun amaçlı değiller
  • aslında herşeyin yeri ayrıda hem oyun konsolu hemde ekran kartı biraz pahalıya gelir onun oyunlarına opara vericeksin filan gerçi nettende indirebilirsin ama sonuçta biraz daha maliyet artıyor.
  • ya arkadşlar biz karşılaştırma yapınca pc nin tümünü ele almıyoruz. sadece oyun bakımından konsolla karşılaştırıyoruz. ofis kullanmak içinde 6600gt almaya gerek yok tabiki. onun yerine konsol almak daha mantıklıdır.
  • hala tartşıyonuz mu siz bea. hiç play station ya da xbox, pc'nin yerini tutabilir mi?
    isterse ps 4 çıksın. yine de kimse pc' yi terketmez. burada eleştirenler de buna dahil

    bi de dikkatinizi çekerim. bu tür aletler pc'leşmeye başlıyor. internetti,dvd, divx, yakında office ve diğer özelikler de eklenir. tabi fiyat da artar. al sana pc.
    sonuçta PC daha önde bu açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 18 Mayıs 2005, 19:34:06 >
  • dikkat ederseniz pc de oyunlardan kopmaya başlıyor. en doğrusuda bu zaten. herşeyin yeri var.
  • Bilgisayar olmazsa olmaz.Sadece internet için bile pc alınır.Ama bencede "oyun" konsolun işi.
  • eğer bazı Linux uzmanları bu PS3 yada Xbox 360 da linux çalıştırırlarsa işte o zaman işler karışır ,düşünsenize bi masanın üstünde 8 çekirdekli bir server
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heartless

    @cck_ylmzzz

    bilgisayar'ı oyuncaktan ibaret görüyorsan gayet yerinde bir yaklaşım.



    +1000
  • her ikisinde de apayrı bir dünya ve apayrı ilerleme koşulları vardır.. Bence ne bu kadar kolay gaza gelip şekur şukur para harca ne de bu söylenenlere kolayca inan..

    Zira muhakkak pc konsorsiyumu iyi bişey çıkarıyolar ve o şaşalı konsollar birden patates moduna geçiyorlar..

    PS2 zamanını hatırla bir.. Sene 2000 ortaları.. PS2 deki oyunları pc ye derlesen onları adam gibi oynayabilmen için dönemin çok sağlam kartlarını alman gerekiyordu.. Bir GF2GTS 500 dolardı. P3 800 700 dolara falan..

    hala oynadığım , pc ye de derlenmiş ama pek tutmamış olan Oni diye bir oyun vardı. bo lefektli sprite lı particle lı

    Playstation 2 den derlenmişti.. O oyunu ps2 deki gibi 60fps de oynatabilmek için en az yukarıdaki GF2GTS ve P3 800 gerekiyordu.

    onunla bile 40fps yi zor görüyordu.

    O dönemin mainstream sayılacak pcleri olan TNT2 ve duron 600 de bile 30 fps görmek hayaldi... Grafikleri şimdi görsen çok iğrenç gelebilir hatta.

    Ama şimdi olaya bakar isen bus hızları ve işlem güçlerinin gelişmesinden ziyade ekran kartları daha öçok yük çekip çok çok fazlaca güçlendiler ve aynı oyun şimdi 200 fps üstünde çalışıyor ve hatta bu fps fazlalığı tuş senkronizasyonunda sotun bile yaratıyor ve aşırı hızdan combo yapamayabiliyorsun bile.. bundan bahsederken soket 939 athlon64 3600+ lardan entegre dual kanallardan 6600 6800 lerden değil, DDR MX440, 9550 ve athlonxp 2200 + gibi bir sistemi baz alarak örnekliyorum. Yani 2003 ün teknolojisi.. HighEND düşünsen 2002 diyelim..

    Yani hiç derde tasaya gerek yok..

    Bu arada grafik çipinin evvelki ps x ; 2 ve xbox , gamecube vs. gibi bu konsollarda da işlem sırasında hiç de o kadar abartı bir etkisi olmayacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok..

    Zira kullanılacak özellikle xbox360 da kullanılacak ğnitelerdeki 16MB lık video bellek ile zaten frame buffer işlemleri anca yürür... kerameti kendinden makbul mu ne denirdi bunlara..




  • acharad ben anlayamıyorum. eskiden böyle oldu diye şimdide böyle olacak demek abesle iştigaldir.
    görüldüğü üzere bu sefer adamlar Pc de oyun oynamaya darbe vurmuşlar. Zaten bunun gibi atılımlar olmasa biz daha çok sıçık kartlara dolar akıtırız. intelin işe yaramayan 200mhz artışlarına daha çok paralar bayılırız.
    Helal size IBM, Toshiba, Sony.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.