Şimdi Ara

ÇANAK ANTEN TARTIŞMASI BÜYÜYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu kadar kesin konuşmayın bence. radarlar nasıl çalışıyor peki. belki bir radar kadar etkili olmasada mutlaka bir iz bırakır bu elektromanyetik dalgalar. uydu alıcıları alıcı konumunda olabilir ama neticede ortada çekilen bir sinyal var. ama bu elektromanyetik dalgaların çanaklardan dolayı uçaklara zarar verdiğinide ilk defa bizim ülkemizde duyuyorum. zaten böyle bir durum olsa bile çanak antenlere değil uydulara bakmak lazım. çünkü sinyali gönderen uydudur.
  • sen lise de fizik dersi gördünmü ?
    ,
    çanak antenin yaptığı iş dalgayı odakta toplamak ve güçlendirmektir , bu odak ta 2-3 metre bişeydir , yani çanaktan 3 metre uzakta dalga yoğunlaşır sonra gene dağılır normal seviyeye düşer
    ,
    uçak eğer 10 metre irtifada uçmuyorsa bi mok olmaz
  • Vergi, vergi, vergi....
    Bahane, bahene, bahane.
  • radarlar verici -alıcı tip cihazlardır.sinyali gönderir ve yansıyan sinyale göre konum,cisim belirler.Uydu alıcılarda kullanılan çanklar sadece alıcı olarak çalışır.Uydu antenler zararlı diyenler saçmalıyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: a.kaya

    bu kadar kesin konuşmayın bence. radarlar nasıl çalışıyor peki. belki bir radar kadar etkili olmasada mutlaka bir iz bırakır bu elektromanyetik dalgalar. uydu alıcıları alıcı konumunda olabilir ama neticede ortada çekilen bir sinyal var. ama bu elektromanyetik dalgaların çanaklardan dolayı uçaklara zarar verdiğinide ilk defa bizim ülkemizde duyuyorum. zaten böyle bir durum olsa bile çanak antenlere değil uydulara bakmak lazım. çünkü sinyali gönderen uydudur.
  • Boşverelim ya adamlara Çanak tutmayalım biz de.
  • bence çanak anten çok fazla görüntü kirliliğine neden oluyor. Burada iş telekom'a düşüyor kablotv alt yapısını güçlendirmeli ve her yere yaymalı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: desert01

    bence çanak anten çok fazla görüntü kirliliğine neden oluyor. Burada iş telekom'a düşüyor kablotv alt yapısını güçlendirmeli ve her yere yaymalı.


    Ne kadar yayabilecek ki?

    Kablo TV devri kapandı artık.
    Dağa taşa telefonu zor getiriyor telekom bir kablo tv mi getirsin? İmkansız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: morphsonur

    Tamamen yalan insanların cebinden para vererek kendi istekleriyle izledikleri erotik kanallar kapatıldı ee ama çanaklarda bunlara engel olunamaz nedeni açık değil mi? başka hangi ülkede duydunuz böyle bir şey yobaz bunlar


    BENCE İYİ YAPMIŞLAR MEMLEKETE SAPIK YETİŞTİRMİYORUZ.
  • Delinin biri kuyuya taş atmı on aklıllı çıkartmaya çalışıyor. Boşverin yahu bunlar boş haberler. eğer yapacaklarsa cep telefonlarını toplasınllar önce. zararlı olduğu biliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.