Şimdi Ara

celeron D 2400 o/c için nasıldır hangi anakart

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar bu celeron D serisi çok iyi o/c oluyo diye duydum ve testlerine baktım 100ytl lik işlemci ile P43.2E yi o/c ile benchlerde geçmiş işlemci yani gerçektende o/c için baya iyi peki bunun için hangi anakartı deçmek lazım yardımcı olabilitmisiniz elinde bu kartı kullanan biri varmı asus865 serisi bi anakart almayı düşünüyorum bunun yanına sizce nasıl olur o/c de sorun çıkartırmı??



  • evet celeron d serisi p4 işlemcilerden bek bir farkı yok.o/c ile 3.2 işlemciyi geçtiğide doğru.2.4ghz bir celeron d cok rahat 3.60 oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 17 Mayıs 2005, 10:26:24 >
  • Abit AI7 anakart CeleronD'ler için çok iyidir.Celeron 2.4 OC'li ise stock P4'leri geçebilir ama yüksek hızlara çıkmasına aldanmayın.

    Arkadaşta 2.4@3811Mhz voltaj vermeden stock soğutucu ile OC yapmıştık.
  • Celeron D lerin en büyük avantajı voltaj vermeden yüksek değerlere ulaşabilmesidir.Arkada$lar 2.4@3.8 yapmı$lar default voltaj ile Yani sonuç olarak ucuz bir i$lemci için iyi bir değer denebilir . Ama ben senin yerinde olsam biraz daha para verir amd 64 2800+ socket 754 + asus k8n alırdım . Çok daha yüksek performans alırsın ...



    Saygılarımla ....
  • dostlar yorumlarınız için saolun amd almak bende isterim ama para yetmiyor ve bende 100ytl ye en iyi celeron almaya karar verdim ama anakart konusunda kararsızım işlemcinin önünü kapatmak istemiyorum bu işlemciyi kaldırıcak iyi ve ucuz bi anakart önerebilirmisiniz??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH

    dostlar yorumlarınız için saolun amd almak bende isterim ama para yetmiyor ve bende 100ytl ye en iyi celeron almaya karar verdim ama anakart konusunda kararsızım işlemcinin önünü kapatmak istemiyorum bu işlemciyi kaldırıcak iyi ve ucuz bi anakart önerebilirmisiniz??



    sende amd sempron al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.