Şimdi Ara

yeni msi9550ler hakkında derken asus aldım. oh be kurtuldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun süredir bu kartı arıyordum. hiç bir yerde bulamamıştım. en sonunda türkiyeye(yazıcıoğlundaki esnaftan) yeni bir parti msi rx9550 geldiğini öğrendim. forumdan ve diğer yerlerden takip ettiğim kadarı ile kartın inanılmaz bir oc potansiyeli var ama peki bu yeni gelen parti aynı şekilde midir? yoksa oc takozu ya da daha önce satılmış oc rekorları kıran kartları aratacak yeni kartlar gelmiş olabilir mi? ekran kartımı sattığım için bilgisayarsız bekliyorum.
    karar verebilmek için acele yorumlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 17 Mayıs 2005, 15:42:30 >



  • karedeş bende dün bu yeni gelen partiden bir tane aldım.ilk oc denememi yaptım.gpu:479 bellek saati:297 yaptım.ama 3d 2001 den 11547 puan aldı.bu değerlerle bu puan sanki biraz az gibi geldi bana.bu işi bilen biri varsa bi zahmet değerlendirsin.
  • topicin başlığını mı değiştirsek napsak acaba? ya bişeye çok özenirsen istediğin gibi olmuyor bundan korkuyorum. hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz
  • hocam siddetle öneririm ama o\c sans işi.....ama msı olması yeterli....
  • en sonunda karar verdim türkiyeye hernekadar yeni parti geldiyse de izmitte hiç bir yerde msi yok ve nezaman geleceği de belli değil.kendi kartımı sattığım için de bilgisayarsız beklemek zor oluyor tekrar istanbula gelmem de zor. bende 76 dolar artı kadv ye asus 9550 ge siparişi verdim. herşey şans işi diyoruz ya umarım şansım yerindedir. 3dmark03 de 3500 puan bana yeter. asuslada bu skoru yakalarsam tamamdır. oh be bitti 9550 çilesi.
  • ====Umarım kart geldikten sonra aynı rahatlık sürer gider......

    =========Kalbimiz seninle.......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman -- 17 Mayıs 2005, 15:48:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.