Şimdi Ara

Hagi seneye yok. Aslan'ın yeni hocası: Tigana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray futbol takımı gelecek sene Fransız'a teslim.


    Hagi'ye 'Teşekkür'
    Galatasaray, önümüzdeki yıl futbol takımının başına Jean Tigana'yı getiriyor. Halen takımın başında bulunan Hagi'nin zaten yönetim nezdinde çok az olan kredisi 'ayağa kadar gelen şampiyonluğun kaçırıldığı maç' olan G.Birliği mağlubiyetinden sonra tükendi.

    Fresco işi bitirdi
    Şu an takım çalıştırmayan Fransız hoca ile Canaydın'ın ortağı Haim Fresco'nun görüştüğü ve anlaştığı kaydedildi. Bazı yöneticilerin "Tigana F.Bahçe maçını tribünden izlesin" dedikleri, ancak Canaydın'ın "Hagi'ye ayıp olur" diyerek bu öneriyi reddettiği konuşuluyor.

    Jean Tigana kimdir?
    23 Haziran 1955 doğumlu siyahi teknik adam 1975-78 Toulon, 78-81 Lyon, 81-89 Bordeaux, 89-91 Marsilya'da forma giydi.
    Futbolculuk kariyerinin en başarılı dönemini Bordeaux'da geçirdi. 6 Fransa Şampiyonluğu, 2 Fransa Kupası sevincini yaşadı.
    93-95 arasında Lyon'u, 95-99 arasında ise Monaco'yu çalıştırdı. Teknik adam olarak 1996-97'de tek şampiyonluğunu Monaco'da kazandı. Fransız hoca şu anda boşta.

    GS arkadaşlar. Hayırlı Olsun.. Biz Daum'dan Siz Hagi'den kurtuldunuz..

    Kaynak: Pasfotomaç







  • bizde daumu bitirik senye bjk en şanslı takım....rıza hocayla...neyse en azından bır sene ara verır 100.yılımıza tekrar şampıyon oluruz.

    pazar gunkı derby çok ilginç olacak ilk defa sanırım gidecek iki antrenorun maçı olacak..iyi ugurlayalım en azından daumu
  • bu sene ts.,bjk., hocaları degişti yakın zamanda gs.,fb.,milli takım eh seneye kimleri görürüz artık allah bilir...
  • BJK NİN İŞİ O KADAR KOLAY DEĞİLHEDEFSİZ TAKIMLARI YENDİ HEP.KENDİLERİNİNDE Bİ HEDEFİ OLMADIĞI İÇİN BUTUN MAÇLARDA STRESSİZ RAHAT TARAFTAR BASKISI OLMADAN OYNADILAR..BURADA İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIM.DUSME KORKUSUNDAKİ İSTANBUL ÇIKTI BERABERLİĞİ ALDI MESELA.SENEYE TRABZON İDDALI OLACAK BENCE.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.