Şimdi Ara

Le Guen imzaladı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hürriyet-Dün gece sarı lacivertli camiaya bomba gibi düşen iddialara göre, sarı lacivertliler Olympique Lyon’un eski hocası Le Guen ile Fransa’da masaya oturdu ve menajer Bayram Tutumlu aracılığı ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı. Alman çalıştırıcı Daum’la şu ana kadar nikah tazelemeyen ve lig şampiyonluğunu tehlikeye atmamak için teknik direktör arayışlarını gizliden gizleye sürdüren Fenerbahçe, temasa geçtiği başarılı çalıştırıcı ile dün bir kez daha bir araya geldi.
    Fransa’da O.Lyon’u üst üste 3 yıl şampiyonluğa taşıyan deneyimli teknik adamla yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alan sarı lacivertliler, yıllık 3.3 milyon Euro’dan 2 yıllık ön sözleşme imzaladı. Kariyeri başarılarla dolu 41 yaşındaki teknik patronun, lig bitiminden sonra İstanbul’a geleceği ve kulüpte resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Öte yandan Le Guen’in isteği doğrultusunda, Brezilya’da 2 oyuncu ile transfer görüşmelerini yürüten menajer Bayram Tutumlu’nun görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirtildi.
    5-1’i TV’den izledi
    LE Guen’in, sarı lacivertli takımın G.Saray’a 5-1 yenildiği Türkiye Kupası final maçını televizyondan izlediği belirtildi. F.Bahçe’nin mali ve idari yapısı hakkında menajer Bayram Tutumlu’dan ‘Başarı için her türlü imkana sahip bir kulüp. Para sıkıntısı yok’ bilgisini alan Guen’in takım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için kupa maçını tv’den seyrettiği bildirildi.



  • o biliyor....Daum'dan ayrılık sinyali...
    Bugün, 09:31
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, dün sabah yaptığı toplantıda futbolcularını eleştirdi.Ancak Alman hocanın konuşma arasında "Yeni gelecek olan teknik direktörünüz" sözünü kullanması şaşkınlık yarattı.
    Milliyet-Sarı - Lacivertli takımın Teknik Direktörü Daum, dün sabah idman öncesi futbolcularını eleştirirken, yaptığı konuşmada veda sinyali de verdi.
    Alman hoca, oyuncularına "Ankara'da elinize tarihi fırsat geçti, ama kullanamadınız, Kadıköy'e ertelediniz. Şimdi ipler sizin elinizde. Çıkın, ne kadar Fenerbahçeli olduğunuzu, Galatasaray karşısındaki mücadelenizle kanıtlayın" dedi. Ancak Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı bu konuşma sırasında hataları sıralarken, "Gelecek olan yeni teknik direktör zamanında da pek değişeceğini sanmıyorum" sözleriyle şaşkınlık yarattı.
    "Kırgın değilim"
    Daum, Taktik'e verdiği özel demeçte ise kimseye kırgın olmadığını söyledi, "Asla kimsenin ya da kendimin geleceğiyle ilgili bir karar almadım. Ben oyuncularıma sinirlensem de, kızgın olsam da, bu sinirimi kızgınlığımı onlara hep saygı çerçevesinde iletirim" dedi. Alman çalıştırıcı, sinirlerinin bozuk olması nedeniyle Ankara'da basın toplantısı yapmadığını belirtti, "Çünkü basın toplantısında söyleyecek söz bulamazdım. Ne diyeyim, iki senedir ilk kez böyle birşey yaşıyorum" dedi. Daum, oyuncularından çarşamba gününe kadar her şeyi unutmalarını istediğini de ifade etti ve şöyle konuştu:
    "Tek derdimiz Galatasaray maçı. Çarşamba günü Galatasaray maçıyla ilgili stratejimi belirleyeceğim ve ona göre oyuncularımla plan yapacağım. Mutlaka kazanmak ve öyle şampiyon olmak düşüncesi bizi etkilemez. Ankaragücü maçının son bölümünde kafa hakimiyeti olduğu için Luciano'nun ileri çıkmasını ben istedim".
    Kulübe faks yağdı
    Ankaragücü yenilgisi sonrası kulübe Daum aleyhtarı faks yağdığı öğrenildi. Sarı - Lacivertli taraftarların, Hooijdonk'u ısıtmasına rağmen oyuna almayan Alman hocaya büyük tepki gösterdiği ve "Her zaman böyle şanslı olamayız. Yol yakınken, Daum'u gönderelim, yeni bir hoca getirelim. Onu istemiyoruz" ifadelerini kullandığı bildirildi.
  • kafalar karıştı....
    Aziz Yldırım yine yalanladı...
    Bugün, 14:53
    Değerli basınımızın bir bölümü, her ne kadar tarafsız yayın yaptıklarını iddia etseler de, ortaya çıkan asılsız haber tablolarında bir başka takımın düdüğü olma misyonunu açıkça hissettirmektedir.
    Fenerbahce.org.tr-Bugün yine bazı gazetelerimiz, şampiyonluğun kilidini açacak bir maçtan önce gazetelerinde bir başka hoca ile anlaştığımızı ve hocanın direktifleriyle de Brezilya`da oyuncu aradığımızı yazmıştır.
    Daha önce defalarca açıklamama rağmen Fenerbahçe Spor Kulübü profesyonel futbol takımında görev alacak oyuncu veya bir teknik direktör transferi ile ilgili açıklamaların merkezi kendi yayın organlarımızdır.
    Lig şampiyonluğunu ilan etmesine iki maç kalmış bir takımın yöneticileri neden bir başka hocaya imza attırma girişiminde bulunsun ki?
    Yabancı kontenjanı için sadece 1 oyuncu ihtiyacı bulunan bir takım neden Bayram Tutumlu`ya Brezilya`da oyuncular aratsın?
    Bayram Tutumlu`nun Brezilya`da oyuncu aradığı kulüp Çay-Kur Rizespor`dur.
    Değerli basınımızın bir bölümü, her ne kadar tarafsız yayın yaptıklarını iddia etseler de, ortaya çıkan asılsız haber tablolarında bir başka takımın düdüğü olma misyonunu açıkça hissettirmektedir.
    Dev maç öncesi Fenerbahçe Spor Kulübüne yeni teknik direktör alanlar, ona imza attırıp, ücretini belirleyenler Türkiye`de mevcut spor kamuoyu ile adeta dalga geçmekte ve okuyucularını kandırmaktadır.
    Ortada duran ve gerçek olan tek şey bu takıma alınacak oyuncu veya teknik direktöre zamanı geldiğinde Fenerbahçe Yönetim Kurulunun karar vereceğidir.
    Yıllarca asılsız haberlerle kamuoyu baskısı yaratarak, spor kulüplerini kendi bahçeleri zannedenler, alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmemektedir.
    Böylesine büyük bir maç öncesi bu tür haberlerle gerek taraftarımızın, gerekse Profesyonel futbol takımımızın kafasını karıştıracak her türlü haber her zaman olduğu gibi bundan sonra da doğrusu ile yer değiştirecektir. Spor kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla...
    Aziz Yıldırım
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
  • Fransa'nın ünlü spor gazetesi Le'quipe Gazetesi, Olimpik Lyon'un Teknik Direktörü Paul Le Guen'in, Fenerbahçe'yle 3 yıllık ön sözleşme imzaladığını iddia etti.



    Fransa'nın ünlü spor gazetesi Le'quipe Gazetesi, Olimpik Lyon'un Teknik Direktörü Paul Le Guen'in, Fenerbahçe'yle 3 yıllık ön sözleşme imzaladığını iddia etti.

    Fransa'nın saygın gazetelerinden Le'quipe, Fransa Şampiyonu Olimpik Lyon'un menajerliği görevinden 1 hafta önce istifa eden Paul Le Guen'in, Fenerbahçe yöneticileriyle görüştüğünü ve prensipte anlaştığını iddia etti. Portekiz Ligi temsilcisi Porto ve Newcastle United'in de teklif götürdüğü Fransız teknik adamın tercihinin Fenerbahçe ve İstanbul'dan yana olduğu öne sürülen haberde, Avrupa'da yeni bir macera yaşamak isteyen Guen'in, Fenerbahçe yöneticileriyle 15 gün süren görüşmeler sonunda 3 yıllık bir ön protokol imzaladığı kaydedildi. Haberde, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın, Guen ile ön protokolü imzalamak için Paris'te bulunduğu belirtildi.

    Fransız gazetesi, Olimpik Lyon ile Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 2 kez karşılaşan Fenerbahçe'nin, Guen'in sakin fakat ofansif taktik anlayışını beğendiği iddia edildi.

    Tarafların mali konularda da anlaştığını ve Guen'in sezon başına 2.65 milyon euro alacağını kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Paul Le Guen'in kendi teknik kadrosuyla gelmesini de kabul ettiğini yazdı.

    Le'quipe, Fenerbahçe'nin lider olmasına rağmen, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında galibiyet alamadığını ve Türkiye Kupası finalinde alınan 5-1'lik Galatasaray mağlubiyetinin Alman teknik adam Christoph Daum'un sonunu hazırladığı ifadelerine yer verdi.

    neler oluyor...
  • Ben söylüyorum,kapalı kapılar ardında çok şeyler dönüyor ama yönetim havayı bozmamak için,daha doğrusu bozulmuş görüntüsü vermemek için hiç dışarı renk vermiyor,bir de üstüne yalanlayıp basına iftira atıyor.
  • ''İKİ MAÇ SONRA ZATEN GİDECEKSİN OTUR OTURDUĞUN YERDE''! Aziz Yıldırım'dan Daum'a istifa fırçası!!
    Fener'de önçeki akşam kıyamet koptu. Daum'un "Le Guen'i getiriyormuşsunuz bu bana çok dokundu, istifa edeceğim" sözlerine başkanın "2 maç sonra zaten gideçeksin, otur oturduğun yerde" yanıtı verdiği öğrenildi


    F.Bahçe kulislerinde Aziz Yıldırım-Daum tartışması, daha doğrusu Yıldırım'ın Alman hocayı sert biçimde azarladığı konuşuluyor. İddialara göre, olay Daum'un, "Le Guen'i getiriyormuşsunuz" sözleri ve çektiği "Rest"le başladı. Bu resti gören Yıldırım ise "Bu iki maç bitecek, sonra kalmak istesen de gideceksin" cevabı verdi.

    Kendini zor tuttu
    Daum'un "İstifa edeceğim" sözlerine çok içerleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın hızını alamadığı ve Alman hocayı adeta yaylım ateşine tutup "Sana güvendik ama özellikle son haftalarda kırdığın cevizler bini aştı. Bizi ateşe attın" dediği öğrenildi. Hatta Başkan Aziz Yıldırım'ın zaman zaman sinirlerine zor hakim olduğu da ifade edildi.

    Her şey Fenerbahçe için
    Aziz Yıldırım'ın, Alman hocayla diyaloğunda, şu ana kadar Fenerbahçe'nin menfaatleri nedeniyle sustuğunu ve destek verdiğini belirttiği ve de "İki hafta daha bu böyle devam edecek. Ondan sonra herkes kendi yoluna gidecek. Sezonun bitişiyle birlikte Christoph Daum defteri kapanacak ve bir daha da açılmayacak" dediği öğrenildi.

    D.B TERCÜMAN
  • lig sonunda belli olur doğrumu değilmi
  • yazılanların coğu saçmalık..profesyonel bi klupte olması imkansız seyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.