Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 19 Aralık 2006; 21:46:32 >



  • herve Ribery'den 10 kat daha iyi

    17 Mayıs 2005 10:44


    Galatasaray'ın bu sezon devre arasında Fransa'nın Metz kulübünden transfer ettiği Frank Ribery'den memnun kalınca rotayı ondan daha yıldız olan bir isme çevirdi.

    Galatasaray'ın bu sezon devre arasında Fransa'nın Metz kulübünden transfer ettiği Frank Ribery'den memnun kalınca rotayı ondan daha yıldız olan bir isme çevirdi.

    Geçen yıl bu transferi bitirmek için çok uğraş veren Canaydın, Metz Kulübü başkanının kendi taraftarından büyük baskı göreceği endişesiyle bu oyuncuyu vermek istememişti.

    Ancak başkan Özhan Canaydın'ın özellikle istediği bu isim şu anda sır gibi saklanıyor. İnternetspor'a gelen özel bilgide Metsz Kulubü Başkanı ile gizlice yapılan pazarlıkta bu oyuncunun önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

    Takımında adeta fırtınalar estiren Herve'de Galatasaray'a gelmek istediğini yakın çevresine açıkladı.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • Aslan'ın yeni hocası Tigana ! ** bu haber biraz zamansız **

    Galatasaray futbol takımı gelecek sene Fransız'a teslim.

    Hagi'ye 'Teşekkür'

    Galatasaray, önümüzdeki yıl futbol takımının başına Jean Tigana'yı getiriyor. Halen takımın başında bulunan Hagi'nin zaten yönetim nezdinde çok az olan kredisi 'ayağa kadar gelen şampiyonluğun kaçırıldığı maç' olan G.Birliği mağlubiyetinden sonra tükendi.

    Fresco işi bitirdi

    Şu an takım çalıştırmayan Fransız hoca ile Canaydın'ın ortağı Haim Fresco'nun görüştüğü ve anlaştığı kaydedildi. Bazı yöneticilerin "Tigana F.Bahçe maçını tribünden izlesin" dedikleri, ancak Canaydın'ın "Hagi'ye ayıp olur" diyerek bu öneriyi reddettiği konuşuluyor.

    Jean Tigana kimdir?

    23 Haziran 1955 doğumlu siyahi teknik adam 1975-78 Toulon, 78-81 Lyon, 81-89 Bordeaux, 89-91 Marsilya'da forma giydi.
    Futbolculuk kariyerinin en başarılı dönemini Bordeaux'da geçirdi. 6 Fransa Şampiyonluğu, 2 Fransa Kupası sevincini yaşadı.
    93-95 arasında Lyon'u, 95-99 arasında ise Monaco'yu çalıştırdı. Teknik adam olarak 1996-97'de tek şampiyonluğunu Monaco'da kazandı. Fransız hoca şu anda boşta.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • hedef Kluivert!
    Başkan Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresko’nun bu transfer çalışmasında da yine başrolü oynadığı vurgulanırken, özellikle Fransa’daki oyuncularla bağlantılar kurulduğu iddia edildi. Hatırlanacağı üzere kulüp, Hollandalı yıldız futbolcu ile daha önceki yıllarda da pek çok kez temasa geçmiş, fakat ünlü golcünün Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmaması nedeniyle olumlu bir sonuca ulaşamamıştı.

    Bu kez sıcak bakıyor

    Galatasaray’ı, çevresindeki futbolculardan çok dinlediğini ve takımı yakından tanıdığını belirten siyahi oyuncunun, Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nde oynaması durumunda transfere bu sene sıcak bakabileceği ve Galatasaray’ın da 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edildi. Öte yandan yönetim, kendilerine gelen tüm eleştirilerin aksine önümüzdeki sezon için yine yıldız futbolcular transfer etme kararı aldı.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    Rui Costa ikna edildi!

    Galatasaray, Milan'da forma giyen Portekizli top cambazı Rui Costa için bastırıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, 33 yaşındaki yıldızı ikna etmek için çalıştıkları ve olumlu yanıt aldıkları belirtildi. Milan ve Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim'i devreye sokan ve İtalyan ekibiyle iyi ilişkilerini kullanmak isteyen Aslan'ın, Rui Costa'yı bir yıl kiralık oynatmayı planladığı vurgulandı. Sarı-Kırmızılılar, Milan'dan yıllık 2.5 milyon euro alan Portekizli stara, Conceiçao'ya ödediği gibi 1.8 milyon euro vermeyi düşünüyor.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




    Bu fıkra çok hoşuma gitti




  • abi GS bu oyuncuları alsın....


    Takımda isyan çıkar sizdiniz oyunculara ödeme yapamıyan...
  • allah askına oyuncuların paralarını zor veren bi takım nasıl bir yıldız oyuncu alırd ona yuksek paralar verir takım yıkılırbe bu yuzden!!!
  • bahsi geçen oyunculardan hiç biri okadarda yuksek maliyetli değil...bence gerçeklesebilecek transferler.
  • kaynak lütfen kaynak olmazsa hiçbir olaya inanmam gerçek olsa dahi o habere hiç inanmam kaynak lazım bana
  • bu oyuncuları alsa fener alır GS baka kalır. hem Rui Costayı alıp ne yapcak. adam futbolu bırakacak siz transferden bahsediyosunuz.
  • biz jardeli hagiyi popescuyu taffareli ilieyi alırken fb simaoyu steviçi alıyordu. gs her zaman yıldız futbolcu alabilir. futbolculara da 5 kuruş borç yok. o işin de b.kunu çıkarmayın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    biz jardeli hagiyi popescuyu taffareli ilieyi alırken fb simaoyu steviçi alıyordu. gs her zaman yıldız futbolcu alabilir. futbolculara da 5 kuruş borç yok. o işin de b.kunu çıkarmayın.


    öncelikle saygılı olalım. Hem ben eskiden değil yeniden bahsettim. GS değilmi bizim bilmem kaç milon dolar borcumuz var diyen. ayrıca futbolcularınıza para bile zor buluyorsunuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    biz jardeli hagiyi popescuyu taffareli ilieyi alırken fb simaoyu steviçi alıyordu. gs her zaman yıldız futbolcu alabilir. futbolculara da 5 kuruş borç yok. o işin de b.kunu çıkarmayın.



    bizim 5 kuruş borcumuz var diyerek işin .okunu sen çıkarmışsın
  • Harekat başladı..!
    Aslan 10 numara transferine son noktayı koymaya kararlı. İnsua ile Gallardo'ya resmi teklif yapıldı

    Galatasaray Yönetimi ‘10 numara’ transferi için rotayı yeniden Arjantinli yıldızlara çevirdi. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon da gündeme gelen tanıdık isimler üzerinde durduğu ve Federico İnsua ile Gallardo’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Yönetimin bu oyunculardan olumlu cevap alınması durumunda önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturacağı bildirildi.

    Başkanın aklı Rui Costa’da

    İdareciler bu iki ismin listelerinde olduğunu doğrularken, Başkan Özhan Canaydın’ın Rui Costa’nın transferinin gerçekleşmemesi durumunda, iki oyuncudan birini mutlaka almak istediği ifade edildi. İndependiente’de forma giyen 25 yaşındaki genç yıldız İnsua’nın Cim Bom’un ilk tercihi olduğu da belirtildi.

    Gallardo Kimdir?

    Ülkesi: Arjantin
    Doğum tarihi: 18.01.1976
    Doğum yeri: Merlo
    Kilo: 68, Boy: 1.65
    Takımı: River Plate
    Mevkii: Orta alan
    Oynadığı takımlar: River Plate, Monaco, River Plate

    Insua Kimdir?

    Ülkesi: Arjantin
    Doğum tarihi: 03-01-1980
    Doğum yeri: Capital Federal
    Kilosu: 73, Boyu: 1.79
    Takımı: Independiente
    Mevkii: Orta alan
    Oynadığı takımlar: Argentinos Juniors, Independiente, Malaga, Independiente, Saturn, Independiente

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • galatasaray lı lar necatiyi say riquelme midir nasıl yazılıyosa onu al kampanyası başlatacaklarmış
  • Ribery’nin tapusu alındı

    GALATASARAY, ligin devre arasında 6 aylığına kiraladığı Frank Ribery’nin bonservisini almayı başardı. Sarı kırmızılılar, Fransa’nın Metz kulübünden transfer ettiği genç futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro ödedi. Marsilya ve PSG’nin de transferi için devreye girdiği Ribery, böylece 3 yıl daha Galatasaray’ın formasını giyecek. Galatasaray’ın, Fransız yıldızın bonservisi için kulübüne 2 milyon Euro ödediği belirtildi.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • Cimbom 10'u buldu!

    Yeni sezonda mutlaka bir 10 numara almayı planlayan Cim Bom, Maccabi Tel Aviv’de oynayan Etiyopya asıllı Baruch Dego'nu peşinde.

    Transfer planlarını yavaş yavaş hayata geçirmek isteyen Galatasaray, önceliği orta saha oyuncusuna veriyor. Geride kalan sezonda yokluğu fazlasıyla hissedilen 10 numaralı bir oyuncu için kolları sıvayan Aslan, gözünü İsrail’e çevirdi. Cim Bom, Maccabi Tel Aviv’in orta sahasında forma giyen 24 yaşındaki Etiyopyalı asıllı Baruch Dego’yu gözüne kestirdi. Transfer komitesinin önümüzdeki günlerde İsrail’e giderek girişimde bulunacağı öğrenildi.

    4 kez milli oldu

    1990 yılında ailesiyle birlikte Etiyopya’dan İsrail’e göç eden Dego, 12 yaşında Ironi Ashdod takımının futbol okulunda kariyerine başladı. İsrail Genç Milli Takımı’nda ilk kez milli olan orta saha oyuncusu, Maccabi Tel Aviv’e transfer olduktan sonra dikkatleri üzerine çekti. Orta sahada hücuma dönük olarak görev yapan Dego, bu sezon takımına dört gol kazandırdı. İki kez İsrail A Milli Takımı forması giyen futbolcu, 1.71 m boyunda ve 64 kilo...

    Dego Kimdir?
    Doğum tarihi: 26.03.1981
    Boy: 1.71
    Kilo: 64
    Ülkesi: Etiopya
    Takımı: Maccabi Tel Aviv
    Eski takımı: Ashdod
    Mevkii: Orta saha
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • Aslan’a yeni isim: Gerets
    G.Saray'ın, Wolfsburg'un Belçikalı hocası ile anlaştığı iddia edildi.



    Yeni hoca Gerets!

    Hoca sorununu bir an önce çözmek isteyen sarı-kırmızılıların Wolfsburg'u çalıştıran Eric Gerets ile anlaştığı ileri sürüldü.

    Hollanda'da Coştu

    Denizlispor maçının ardından teknik direktör Hagi ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, bir çok isimle temasa geçerken, bunların içinden Eric Gerets ile anlaşma sağlandığı iddia edildi. Belçika'da Club Liege, Lierse ve Club Brugge'u çalıştıran 51 yaşındaki teknik adam, 1999-2002 arasında çalıştırdığı PSV Eindhoven'ı üst üste iki yıl Hollanda Ligi şampiyonu yapmıştı.

    2 Yıldır Wolfsburg'ta

    Eylül 2002'de Bundesliga'da Kaiserslautern'i düşme potasından kurtarıp Almanya Kupası'nda finale taşıyan başarılı çalıştırıcı, iki sezondur Wolfsburg'ta görev yapıyor. Bu sezon Alman ekibinden ayrılması beklenilen Gerets ile prensip anlaşmasına varıldığı ve bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamaya geleceği ifade edildi.

    Pas Fotomaç




  • eee nası oluyo ben anlamadım sımdı burda bı suru ısım var hem hoca hem futbolcu.bı yabancı kontenjanıydı bı hoca kontenjanıydı bıseyler var.ne bunlar ya cogu dolma.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.