Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M.Topuz&Güven G.Saray'da

    Sarı-kırmızılılar Kayseri ve Denizli kulüpleri ile el sıkışıp iki transferi bitirdi. Mehmet Topuz için 900 bin, Güven için de 1 milyon dolarlık bonservis bedeli ödenecek
    14.06.2005

    G.Saray yönetimi, yerli transferde uzun süredir ilgilendiği Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Denizlisporlu Güven'in işini bitirdi. Yabancı transferi için teknik direktör Eric Gerets'in İstanbul'a gelmesini bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, Türkiye içindeki çalışmalarını ise tamamlıyor. Kayseri ve Denizlispor kulüpleri ile bir süredir görüşmelerini sürdüren G.Saray, dün iki futbolcu için , prensip anlaşmasına vararak Güven ile Mehmet Topuz'un işini bitirdi

    Başkan el sıkıştı
    G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Mehmet Topuz için Kayserispor ile bizzat kendisi pazarlık yaparken, son olarak 900 bin dolarda el sıkıştı. G.Saray Kulübü bu parayı 3 taksitte ödeyecek. Defansın sağına düşünülen Güven için ise l milyon dolarda anlaşma sağlandı. Her iki futbolcuyla da alacakları konusunda anlaşmaya varılırken, bu hafta içinde 3'er yıllık sözleşme imzalanacak

    Gerets rötarlı
    Öte yandan Yunanistan'daki tatilini bitiren ve eşyalarını toplamak için ülkesine giden teknik direktör Gerets 1 gün rötar yaptı. Dün gelmesi beklenen Belçikalı teknik adamın İstanbul'a bugün ineceği öğrenildi. Gerets ayağının tozuyla Florya'ya geçerek sportif direktör Bülent Tulün ile transfer çalışmalarına başlayacak. Tulün, Gerets'i beklediklerini ve şu ana dek dış transfer için hiçbir oyuncuyla temaslarının bulunmadığını vurguladı.
  • hidoretti gecenlerde bende sizin gibi düşünüp yazmıştım gs iyi bir marka bunu anlayacak futbolcu lazım doymuş adamlar ne halde kendi içimizdede gördük ...
    ***Gerets Vatandaşını Getirecek
    14.06.2005 07:17
    Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Galatasaray'ın Feyenoord'un Belçikalı oyuncusu Bart Goor'a transfer teklifinde bulunduğunu yazdı.
    Gerets'in vatandaşı 32 yaşındaki sol kanat oyuncuyla ilgilendiğini belirten gazete, "Bart, Feyenoord'ta mutlu değil. Bu yüzden Hollanda ekibinden kesin olarak ayrılacak. Yeni durağı Türkiye olabilir" yorumunu yaptı. Ülkesinde Het Nieuwsblad'a konuşan tecrübeli futbolcu, C.Brugge'den takım arkadaşı olan Timmy Simons'un transferinin olmamasıyla ayrılma kararını kesin olarak aldığını vurguladı. Goor, PSV da ilgileniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Haziran 2005, 11:31:39 >
  • Galatasaray coach Eric Gerets wants Rangers midfielder Thomas Buffel.

    The 23-year-old only moved to Rangers in January but new Gala boss Gerets has told his board he wants to have him in his squad.

    Gerets took over at Gala from Gheorghe Hagi after the club failed to qualify for the UEFA Champions League for the second season running.

    He has been charged with getting the club back challenging for the title next season - and he has indicated that he wants Buffel in Istanbul.

    The Scottish champions are going to be reluctant to let a player go after only signing him in January, and it would take a sizeable offer to prise him away from Ibrox.

    Gerets will hope to use his Belgian connection with Buffel to persuade him to join the Turkish outfit.

    Gerets also hopes to grab another Belgian in the form of Feyenoord skipper Bart Goor.

    Reports back in Belgium state that Goor is another top target for Gerets as he attempts to rebuild Gala.


  • Buffel Feyenoorddan Rangerse 2.5 milyon£ a transfer olmus yaklasık 5 milyon euro biz bukadar parayı verebilirmiyiz bilmem zor görünüyo.

    Buffel Ribery gibi çok teknik hızlı iyi pas atan driplinkleri kuvvetli bir oyuncu ama fizik olarak bence biraz zayıf çok büyük bir klüpte oynamamasının tek nedeni bu.' sene önce Van Persie ile mükemmele yakın paslaşmalar yapıyorlardı Van Persienin attığı gollerin çoğunun asistini o yapiyordu. sağ kanatta ribery sol kanatta Buffel Türkiyede çok iş yaparlar ama avrupada fizik gücü çok önemli ikili mücadelelerde hep yere yapıstırırlar ikisini, direkt olarak rakip defansın sağ ve sol kanatlarındaki oyuncularla ikili mücadele içinde olacaklarından hem ribery hem de buffel bunun dezavantajını fazlasıyla hissedebilirler.

    Demek istediğim Buffel fizik açıdan kendini biraz geliştirebilirse figo dan ZeRobertodan daha faydalı olur bize hem zaten yaşı da çok genç 24 yaşnda.
  • gallardoyla ayın 19 unda fransada görüşülecekmiş. anlaşılırsa 10 güne kadar burda. transferler 1 temmuza kadar bitecek dedi tulun. hadi tulun göriym seni..
  • bu arada galatasarayın ilgilendiği Buffel ile Liverpool da ciddi şekilde ilgileniyormus.Wesley Sonck da gs nin transfer listesindeymiş
  • yapma ya hevesimizi kırma...
  • UEFA - 2006 - Galatasaray
    http://forum.donanimhaber.com/m_3141140/tm.htm

    diye konu açtım. Ayrı bir konu olarak ele alınmalı bence o yüzden buraya yazmadım. Yorumlarınız ?
  • ARKADAŞLAR 5 SAYFA OLMUŞ BURASI NE YAZDINIZ BURAYA BU KADAR İŞİN ÖZETİ NE ALLAH AŞKINA GALATASARAY KİMİ ALIYOR ŞİMDİ....

    BENDE FİKRİMİ YAZAYIM BARİ...GALATASARAY BENCE MEVCUT KADROSUNU BOZMASIN...GALLARDOYU MONACODAYKEN İZLİYORDUM ADAM ÇOK KLAS AMA TÜRKİYEDE YAPABİLİRMİ O BİR RİSK ORTEGA GİBİ İYİ AMA İŞTE NE BİLEYİM KAPALI KUTU...FİGOYADA SICAK BAKMIYORUM GSNİN DAHA ÇOK ORTA SAHADA BİR LİDERE İHTİYACI VAR BENİM KANAATİMCE VE BU ADAM...ZİDANE,,OYUN KURUCU DURAN TOP USTASI TAM BİR LİDER....TEK TRANSFER YAPSIN BAŞKA BİŞEY YAPMASIN...GALATASARAY AVRUPADA TEKRAR BAŞARI İSTİYORSA BİR HAGİYE İHTİYAÇLARI VAR O KİŞİDE ZİDANE DIR HİÇ ŞÜPHESİZ....
  • biz dahil herkes birseyler yazıp çiziyo ama ben galatasarayın bu transfer dönemini de boş geçireceğini düşünüyorum daha doğrusu eminim,Hamit altıntop,zeroberto,D'alessandro,recoba,davids in adı geçiyo eminim galatasaray yönetimi bunlardan hiçbiriyle ilgilenmiyor onlar herzamanki gibi bratu-petre-tamas gibi adamların peşinde.ZeRobeto zaten A.Madride transfer olacak,dünden beri thomas Buffelin adı geçiyor olsa çok iyi olur ama adamlar onu en iyi oyuncularından biri olarak görüyor almak için çoook para ödememiz lazım anlayacağınız
  • gs transfer yapacak başka caresi yok yarın önemli acıklamalar yapacaklar transfer konusunda hoca...geldi ...Tulun, Gerets'in yardımcılarının kim olacağına da bugün karar vereceklerini ve yarın kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    gs transfer yapacak başka caresi yok yarın önemli acıklamalar yapacaklar transfer konusunda hoca...geldi ...Tulun, Gerets'in yardımcılarının kim olacağına da bugün karar vereceklerini ve yarın kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.




    galatasaray terime ve hagiye transfer konusunda gereken desteği vermedi elin yabancı geretsine mi verecek
    hiç sanmıyorum visualize
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    gs transfer yapacak başka caresi yok yarın önemli acıklamalar yapacaklar transfer konusunda hoca...geldi ...Tulun, Gerets'in yardımcılarının kim olacağına da bugün karar vereceklerini ve yarın kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.




    galatasaray terime ve hagiye transfer konusunda gereken desteği vermedi elin yabancı geretsine mi verecek
    hiç sanmıyorum visualize
    iyide başka türlü bu işler yürümez sanmıyorum gerçi adama sormadan transfer yaptılar ama ondada şüphe duyuyorum bence GERETS takıma cok daha önceden gelecegini biliyordu alınan topcuları biliyordu yoksa mantıgım almıyor.....
  • ama daha kimseyi almadıkki altan ve ragıp bence yönetimin transferi şu andan sonrakiler de geretsin olur altan yedek oynar ragıp zor.
  • 4 kişi transfer ettiler Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Denizlisporlu Güven'in işini bitirdi daha evvel altan, ragıp... az paralarda degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Haziran 2005, 19:03:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pprodigyy


    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    Rui Costa ikna edildi!

    Galatasaray, Milan'da forma giyen Portekizli top cambazı Rui Costa için bastırıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, 33 yaşındaki yıldızı ikna etmek için çalıştıkları ve olumlu yanıt aldıkları belirtildi. Milan ve Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim'i devreye sokan ve İtalyan ekibiyle iyi ilişkilerini kullanmak isteyen Aslan'ın, Rui Costa'yı bir yıl kiralık oynatmayı planladığı vurgulandı. Sarı-Kırmızılılar, Milan'dan yıllık 2.5 milyon euro alan Portekizli stara, Conceiçao'ya ödediği gibi 1.8 milyon euro vermeyi düşünüyor.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




    Bu fıkra çok hoşuma gitti

    benimde
  • altı üstü 1 yabancı alınacak. para vermekten kaçmamalıyız. başarı için eller biraz cebe gidecek. uefayı hedefliyoruz diyosun başkan da bu iş lafla olmaz. hedefimiz buysa 3-5 milyon harcayıp getireceksin oyunun kaderini değiştirebilen bir adamı. gallardo şu an en yakın isim. orta sahada seneye oyun kurucu olarak ergünü görmek istemiyorum. bu savaşan futbolcuları ve gençleri yönetecek-oynatacak bir kumandan alınmalı.

    bu arada mehmet topuz ve güven olayı nedir yav? alındılar mı? bu futbolcularla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    altı üstü 1 yabancı alınacak. para vermekten kaçmamalıyız. başarı için eller biraz cebe gidecek. uefayı hedefliyoruz diyosun başkan da bu iş lafla olmaz. hedefimiz buysa 3-5 milyon harcayıp getireceksin oyunun kaderini değiştirebilen bir adamı. gallardo şu an en yakın isim. orta sahada seneye oyun kurucu olarak ergünü görmek istemiyorum. bu savaşan futbolcuları ve gençleri yönetecek-oynatacak bir kumandan alınmalı.

    bu arada mehmet topuz ve güven olayı nedir yav? alındılar mı? bu futbolcularla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?


    Galatasarayda transferler imza atıncaya kadar netlesmez başkan bu iki oyuncunun klüp başkanlarıyla anlaşmış ödeme planında sorun varmıs.Ben bu iki transfere de karşıyım çünkü bizim alt yapıdan da böyle oyuncular çıkabiliriz biraz daha uğrassak alt yapımız ajax ınki gibi model olur çünkü duyduğum kadarıyla çok yetenekli oyuncular varmıs bunlara şans vermeliyiz zaten gerets gançlere şans vermesinyle tanınan bir teknik direktör.

    sadece ihtiyaçlara göre transfer yapmalıyız transfer yapmış olmak için değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    altı üstü 1 yabancı alınacak. para vermekten kaçmamalıyız. başarı için eller biraz cebe gidecek. uefayı hedefliyoruz diyosun başkan da bu iş lafla olmaz. hedefimiz buysa 3-5 milyon harcayıp getireceksin oyunun kaderini değiştirebilen bir adamı. gallardo şu an en yakın isim. orta sahada seneye oyun kurucu olarak ergünü görmek istemiyorum. bu savaşan futbolcuları ve gençleri yönetecek-oynatacak bir kumandan alınmalı.

    bu arada mehmet topuz ve güven olayı nedir yav? alındılar mı? bu futbolcularla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?
    G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Mehmet Topuz için Kayserispor ile bizzat kendisi pazarlık yaparken, son olarak 900 bin dolarda el sıkıştı. G.Saray Kulübü bu parayı 3 taksitte ödeyecek. Defansın sağına düşünülen Güven için ise l milyon dolarda anlaşma sağlandı. Her iki futbolcuyla da alacakları konusunda anlaşmaya varılırken, bu hafta içinde 3'er yıllık sözleşme imzalanacak...
  • bence çok yanlış 2 milyon dolar havaya gidecek bu paranın tamamını dünyaca ünlü bir oyuncuya versek çok daha iyi olur iki ayda forma satıslarıyla %25 ini geri alırız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.